Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:56:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sva bile dons na kufeti je reva čist brez barve... A zato se mi je kolcalo...zdaj mi je jasno
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 20:57:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
revica hijenca. njuška, idi spat, lahko noč. pa eno bolho za pomoč.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:02:54
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:04:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Uspavanka za Njuško: Sonce se tiho je poslovilo, skriva se za goro. Luna navihano se nasmiha, ko dviga se v nebo. Ninanana, ninanana, majhna zibelka ziba se sem in tja.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:05:51
|
|
|
|
Njuškalo
|
Take uspavanke me pa ne uspavajo....ja, če bi dala kaj takega: http://www.youtube.com/watch?v=DsNTJe5jGqE No, ob tem bi pa lahko spala
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:08:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ok, ok, pol pa tole - tukaj
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:10:26
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Ok, ok, pol pa tole - tukaj Oh yeah....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:10:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
a si počakal tolk da Dimmu začne pet?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:12:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris a si počakal tolk da Dimmu začne pet? Sem ja..ful je dober Čeprav so mi Sepultura bolš..ker je Max tudi boljši tip..čeprav ga zdaj več ni, ampak takrat ko je še bil so bili
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:15:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Njuška niti omenile te nismo.... ker je revca čist brez volje do govorenja, ko računalnik tolk pogreša.... Neva jo bom pozdravila.... Njuška a ti boš kej v naše konce prijadrala....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:19:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: london_paris a si počakal tolk da Dimmu začne pet? Sem ja..ful je dober Čeprav so mi Sepultura bolš..ker je Max tudi boljši tip..čeprav ga zdaj več ni, ampak takrat ko je še bil so bili no za mene je on preveč hard. jaz sem že menda 10let s Himi? če ne še ktero leto več.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:20:04
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Njuška niti omenile te nismo....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:20:20
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Njuška a ti boš kej v naše konce prijadrala.... Kupujem avto ...bom
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:20:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
dej se zdej tle cmart......to ti ni nč podobn....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:21:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
In še nekaj za mojo dušo - wicked game
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:23:25
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris In še nekaj za mojo dušo - wicked game Ah..no ja....bolš kot kakšen Robbie Williams je že Ne, sej so dobri, samo Romano dražim
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:24:44
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Itak da so dobri, če sem po celi Evropi tekala za njimi sm tko čisti fen. majce, podpisi, vsi original cedeji.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:25:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
In joy and sorrow je čist tko za spanje. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa In ko te Ville pogleda s temi učkami. jst mam kr spet metuljče v trebuhu?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:27:43
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, punce ste pa res vztrajne . Me 14 dni ni bilo pa vidim, da je tema še vedno aktualna. Katera zmaguje?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:30:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Po resnici povedano Njuška. Jaz sem pa čist in - Rebell yell
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:33:05
|
|
|
|
Njuškalo
|
Pevec mi kot moški sploh ni..niti malo ne.Glasbo ima pa o.k. A kar lovila si jih A pa si jih ujela?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:35:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja, bla na 4 njihovih koncertih. eden celo zaprt samo za tavžnt ljudi drugače sem dejansko oboževala Linde-ta, kitarist z dredi. Ker je blond in jst sm čist za blond tipe. Ampak Ville (frontman) ima pa učke, da dol padeš. se je pa Ville v zadnjem času ful zredil in ne pridejo več tolk do izraza. Our diabolikal rapture - tut ena izmed boljih
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:39:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Ja, bla na 4 njihovih koncertih. eden celo zaprt samo za tavžnt ljudi Kako ti je pa to uspel Mogoče si jim kaj posebnega ponudla
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:42:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
V bistvu je bil v Avstriji - MariaAlm; in karto sem imela hm, menda ene 3mesece prej. je bila pa bivših 20tavžnt tolarjev. Za tiste čase - 8let ago. je bilo pa ful idilično, maj, jezero, ene dve ful dobri predskupini, sam ko se ne morem spomnit imena. Koncert se je začel ob 20h zvečer, mi2 s kolegico sva pa tja prišli ob 12h popoldne, da sva bili v prvi vrsti pa pri vhodu so nama vso vodo pobrali, sva pretihotapili samo eno pol litrsko. Pol sva pa obe imeli samo tolko denarja, da sva lahko kupili si novo majico Razorblade Romance ali pa nekaj vode. Valjda sva kupili majico. Bi mogla mal slikc poskenirat - tko za dobre stare čase.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.10.2007 21:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bi čvekaaaaaaaaaaaaaaaala, sam kej k me ta klinc tajmauta...presneti provajderji
|
|
|
|
Letni časi.AdminV katerem letnem času je bil rojen vaš otrok?Poletje. (
38%)

Jesen. (
12%)

Zima. (
25%)

Pomlad. (
25%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!