Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 23:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
nisi đabe njuškalo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 23:57:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, pa a me bo katera vprašala, katera pesem je to?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 23:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ni KTERAAAA
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 0:00:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
http://www.youtube.com/watch?v=CW2vddLyQdE Zdaj pa spat.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 0:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pejt raj moje sanje razlagat.... Jst grem delat nove
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 7:55:41
|
|
|
|
silvya
|
Dobro jutro! Ena za tiste, ki smo šle malo bolj pozno spat. Pol pa delat.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 8:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Želje za lep dan,tudi iz moje strani. Kaj je to danes?Nobene na spregled? Razen silviye
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 10:44:17
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce jst mam tolk dela v službi, da se ven ne vidim....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 10:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaka pa pol na RR čepiš? Jz mam tud ene par člankov za napisat... pa tud na RR čepim. Ajd... grema delat IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce jst mam tolk dela v službi, da se ven ne vidim....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 10:54:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Zaka pa pol na RR čepiš? Jz mam tud ene par člankov za napisat... pa tud na RR čepim. Ajd... grema delat IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce jst mam tolk dela v službi, da se ven ne vidim.... relaksacija na vsake tolk časa...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 12:47:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 12:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan,dan,sončen dan
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 12:53:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
Sem že mislila, da sem zadnja.. A veš kaj gledam po youtube?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 12:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa ne morem,ker so mi zvočniki pokvarjeni
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 12:57:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, no..pa bi te lahko vsaj zanimal kaj poslušam
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:14:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja, no..pa bi te lahko vsaj zanimal kaj poslušam Sej bi,pa kaj ko si pol sam gušte dela,.no.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:16:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
Eh, sej ni nič pametnega, sej je samo moj mož, ko nekaj poje No, pol mi pa vsaj pusti, da sem zadnja
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:17:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Eh, sej ni nič pametnega, sej je samo moj mož, ko nekaj poje No, pol mi pa vsaj pusti, da sem zadnja Kje poje,kdaj poje,s kom poje,kdo ga je pa na Yutube fliknu?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:20:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kje poje,kdaj poje,s kom poje,kdo ga je pa na Yutube fliknu? V Tivoli so snemal videospot, on je gost tukaj, poje z eno slovensko skupino, fliknu pa ga je ..ne vem kdo...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kje poje,kdaj poje,s kom poje,kdo ga je pa na Yutube fliknu? V Tivoli so snemal videospot, on je gost tukaj, poje z eno slovensko skupino, fliknu pa ga je ..ne vem kdo... Wau,pol je pa glasbeno nadarjen!!! Ja pol bo pa kmalu VIP oseba Pismo na zdej,sej sem vedela,da se mi bo guštalo yutube pogledat.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:27:31
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kje poje,kdaj poje,s kom poje,kdo ga je pa na Yutube fliknu? V Tivoli so snemal videospot, on je gost tukaj, poje z eno slovensko skupino, fliknu pa ga je ..ne vem kdo... Hočem link, hočem link!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:28:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kje poje,kdaj poje,s kom poje,kdo ga je pa na Yutube fliknu? V Tivoli so snemal videospot, on je gost tukaj, poje z eno slovensko skupino, fliknu pa ga je ..ne vem kdo... Wau,pol je pa glasbeno nadarjen!!! Ja pol bo pa kmalu VIP oseba Pismo na zdej,sej sem vedela,da se mi bo guštalo yutube pogledat. Ah, ne..sej to so snemal že nekaj časa nazaj, samo sem se šele zdajle spomnila No, mogoče vam dam link...hm..razmišljam...a sem potem lahko danes zadnja?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:29:42
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kje poje,kdaj poje,s kom poje,kdo ga je pa na Yutube fliknu? V Tivoli so snemal videospot, on je gost tukaj, poje z eno slovensko skupino, fliknu pa ga je ..ne vem kdo... Wau,pol je pa glasbeno nadarjen!!! Ja pol bo pa kmalu VIP oseba Pismo na zdej,sej sem vedela,da se mi bo guštalo yutube pogledat. Ah, ne..sej to so snemal že nekaj časa nazaj, samo sem se šele zdajle spomnila No, mogoče vam dam link...hm..razmišljam...a sem potem lahko danes zadnja? To je pa izsiljevanje .
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj mi bo link,če pa ga ne morem uporabit
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.10.2007 13:30:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca To je pa izsiljevanje . Jah, pač je... V glavnem se hitr odločte, al bom zadnja ali ne...ker čez 5 minut grem na šiht.
|
|
Koliko časa po HSG ste zanosileNefretiti1 mesec (
48%)

2 meseca (
12%)

6 mesecev (
12%)

12 mesecev (
7%)

več kot 12 (
20%)
Število vseh glasov: 163Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!