ana b
|
Evo še mene. Mi smo še vedno na počitnicah pri mojih. Tavečji se zamoti z dedom, ki je prvo noč skoraj vso prečul, ker je čakal, če bo mali jokal, da ga bo nosil okol. bravo deda, pa ni bilo potrebe. Naš mali ponoči še vedno žura vsako uro, pa sem zadovoljna s tem, da po dojenju zaspi nazaj. Preko dneva je pa kar dobrovoljček, razen ko ga zvija, takrat pa . Zdaj mu 2 dni nisem dala ad3 kapljic, pa je bilo boljše. Zdaj pridno spi v ležalniku v kuhinji, mama kuha kosilo, potem pa bomo šli malo naokoli. Me toliko časa ni bilo v mestu, da sem v soboto, ko smo hodili okrog kar debelo zijala, kaj vse so na novo zgradili. Sem pa včeraj popoldne malega peljala še k prababici in jo ful presenetila . Zvečer pa smo imeli veselico, ker se je tavečji toliko na vrtljivem stolu vrtel, da mu je postalo slabo in je bruhal, jaz pa celo noč čakala, kaj bo. No danes je živ kot običajno in zelo razigran, jesti pa noče. Lepo se imejte. Danes naj bi bilo lepo vreme in je treba malo izkoristit, ker bo jutri menda spet dež
|