Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:48:08
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ jaz si bom pa nik menjala Zakaj pa? Ker bo luft bolj primerno zame.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:48:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ jaz si bom pa nik menjala Zakaj pa? ja zakaj???? jaz sem ga tud misla..pa sm pozabla kaj mi je Neva predlagala....bilo mi je pa ful všeč....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo motovilc, jaz te šljivim.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:48:37
|
|
|
|
purple
|
Njuši, se bom jutri potrudila. Imajo pa stran čisto na novo. Zato še ni tako znano. Ja, ste prve, ki sem vam ga dala.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvočen, ja. Njegove pesmi igrajo- daddyeve- jih ima okoli 50 napisanih. Špilajo pa vsepovsod- sam se ponavadi žene zraven prištulimo- se bojimo za njih. O to pa spolh,kar zrven ja bit.Pozna jure mareta Imam kar nekaj znak,ki imajo može ki špilajo.Faraoni,pa Stari spomini,pa,no tale je sedaj sam Ivančič,ampak v starih,maldih dobrih časih smo se kar družili ob večerih.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ jaz si bom pa nik menjala Zakaj pa? Ker bo luft bolj primerno zame. Bod potem raj frišn luft, ko si lih iz Zasavja.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:49:33
|
|
|
|
purple
|
Elisa, ne se jezit, kaj lepega nam rajš povej.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:49:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Njuši, se bom jutri potrudila. Imajo pa stran čisto na novo. Zato še ni tako znano. Ja, ste prve, ki sem vam ga dala. a lahk vidim????? ker jaz nisem videla nobene strani...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:49:50
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Njuši, se bom jutri potrudila. Imajo pa stran čisto na novo. Zato še ni tako znano. Ja, ste prve, ki sem vam ga dala. No, sej ko me bojo dali med frende, me boš itak vidla, pa me ne bo treba iskat..samo e-mail naj prečekira!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
okej a zdej ste še mene začele ignorirat....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:51:19
|
|
|
|
purple
|
Neva, to so sami fajni. Faraone sem včasih prav redno spremljala, zadnje čase pa mi zmankuje časa.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ga tud misla..pa sm pozabla kaj mi je Neva predlagala....bilo mi je pa ful všeč.... PO domače Lentikija.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:51:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: purple Njuši, se bom jutri potrudila. Imajo pa stran čisto na novo. Zato še ni tako znano. Ja, ste prve, ki sem vam ga dala. a lahk vidim????? ker jaz nisem videla nobene strani... Ja, baje, da ti je dala link...khm..no to je to , o čemer sem prej govorila..ČE bi bila pametna..ČE...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:52:02
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR okej a zdej ste še mene začele ignorirat.... Pikec, nikoli. Kako si se zadnjič mela na randiju z mojim?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:52:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR okej a zdej ste še mene začele ignorirat.... Sej smo te že prej, samo nisi opazila...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec... kda se lahk povabim na palačinke? (a de boš rekla da te ne šljivim)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR okej a zdej ste še mene začele ignorirat.... A Pikec je šla pa že spat?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR okej a zdej ste še mene začele ignorirat.... Šefe sploh ne!!!! Purple,mi smo že dolgo tega izgubili stike.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:53:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: purple Njuši, se bom jutri potrudila. Imajo pa stran čisto na novo. Zato še ni tako znano. Ja, ste prve, ki sem vam ga dala. a lahk vidim????? ker jaz nisem videla nobene strani... Ja, baje, da ti je dala link...khm..no to je to , o čemer sem prej govorila..ČE bi bila pametna..ČE... če ste babe pisale tko vse poprek,da me glava boli..... in nisem nič videla...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:53:12
|
|
|
|
purple
|
Romana samo zate: myspace.com/atlantid
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:53:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR okej a zdej ste še mene začele ignorirat.... A Pikec je šla pa že spat? Ja, zgleda da res..nikjer je ni več vidt...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR okej a zdej ste še mene začele ignorirat.... Sej smo te že prej, samo nisi opazila... Bi hotela,kajne,pa ne ne bo ti uspelo nas stran spravit.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:54:58
|
|
|
|
purple
|
Ja, Neva, škoda, sam saj veš kako hitro čas beži.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
mam bedofobijo....tko da ne grem še....spat namreč.... Purple tvoj mož je bil na zmenku tak kot vedno....đentelmen... Ti zelenjava pa sam matlo zakrbljaj pa prlet-pa na avione pazi Brnik je blizu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 20:55:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
myspace.com/atlantid IZVIRNO SPOROČILO: purple Romana samo zate: myspace.com/atlantid men nič ne najde....
|
|
tašča in pospravljanje?tailorali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?da (
11%)

ne (
41%)

včasih (
10%)

nikoli (
18%)

nočem pomoči (
19%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!