N _ B
|
Čer. Moji vsi trije že spijo, jaz pa likam. Zdajle se mi ravno likalnik segreva, ker mi je zmanjkal pare. Pri nas je bil Jaka včeraj maksimalno tečen. Čez cel dan je spal vsega skupaj slabo uro in je bil kot pijana muha. Kar zaletaval se je, ampak spat pa ne, kje pa. Sinoči je bil potem tako zaspan, da tud jest ni hotel. Potem sem ga šla pa skopat, da se je malo zbrihtal in mu naredila riževe kosmiče. Mu dam par žličk in so vse letele ven. Potem sem ga pristavila k sebi, je dvakrat potegnil in v jok. Kar ni in ni hotel jest. Nato sem pa tiste kosmiče prelila v flaško in jih še mal razredčila in je tako jedel, da je še dihat skoraj pozabil. Pojedel je 170, podrl kupčka in samo padel dol. Spal je od pol osmih do pol treh, se zbudil, pojedel pri meni in spal do petih in nato še do osmih. Danes čez dan je bil zelo priden. Sploh nismo vedeli, da ga imamo. Bil je dobre volje, se igral, jedel in spal....do poznega popoldneva, ko je bilo spet isto kot včeraj. maksimalno zaspan, nič mu ni pasalo, ne spat, ne po rokah, ne v stolčku, ne jest...kar renčal in cvilil je skoz nekaj. Mal čez šesto sem ga šla pa umit in preoblečt v pižamo ter dala jest. Pri meni je parkrat potegnil in se spet začel zvijat, spodmikat rit ter cvilit. Sploh ne joka, ampak kar nekaj cvili in stoka. Sem mu naredila rižka v flašo, tud tega najprej ni hotel. Ko sva se pa umaknila v spalnico in sem ga čisto umirila je pa najprej pri meni kar nekaj pojedel in nato še 190 ml po flaši. Kar nisem mogla verjet. Sploh ne vem, kaj mu je zadnje popoldneve. A ga moje mleko ne nasiti in je zvečer lačen? Pojma nimam. Je pa včeraj prvič pojedel po flaški. Prej mi je vedno ven pljuval, če sem mu dala jest. Edino čaj bi pil kolikor bi mu ga dala.
|