Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:23:51
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: smrka moram jo ubogat, jest vem kako zna bit huda njuska... da kr smrdi! Jo lepo pogledaš, pa se hitro umiri.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sej vem..... sam bi vseen mela kak DUO.... Zakaj sem že dvakrat ob tvojem jamranju,da hočeš DUO,prebrala,da hočeš DUDO
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:24:25
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Zakaj sem že dvakrat ob tvojem jamranju,da hočeš DUO,prebrala,da hočeš DUDO Ker to dejansko najbolj rabi
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:24:26
|
|
|
|
paris
|
matovilčka, ma kaj te briga tip z malim onetom?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:24:28
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica F - Solatka še kar ne pozna odgovorana vprašanje kako se sklanja ONO oz. ali je prav tip z malim ONEM prav je tip z malim ONEJEM. prav je TIP Z MALIM TICEM
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:24:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce grem v pojstlo...... nočko
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:25:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce grem v pojstlo...... nočko Samo obljubljaš...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker to dejansko najbolj rabi Aha,zato pa zdele bezlja spat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:26:04
|
|
|
|
paris
|
Romana a greš spat al "spat"?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:26:06
|
|
|
|
smrka
|
no glavna nastopajoca, pa gre spat...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:26:40
|
|
|
|
smrka
|
valda da gre "spat" gdo gre pa spat ob pol desetih.. poznamo mi te fore
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:26:42
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce grem v pojstlo...... nočko Samo obljubljaš... res grem....ker mam jutr šiht...pa še v soboto..... ker z 12.11. prevzamem celotno delo in se morm še ful naučiti in ni časa....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:26:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka no glavna nastopajoca, pa gre spat... aaaaaaaaaaaaaaaaa Glavna tukaj sem jaz...toliko v info...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica F - Solatka še kar ne pozna odgovorana vprašanje kako se sklanja ONO oz. ali je prav tip z malim ONEM prav je tip z malim ONEJEM. Evo praktična uporana ONEja: Saj pomemben je one, sam - pri meni lula se sede. Če v sede pač šlo ne bo, poskrbite vsaj za to, da ne glede na veliko silo, za sabo, prosim, položite dilo. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2008724
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana, na eni poroki so bili tile: TULIPAN. So bili OK.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:27:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: paris Romana a greš spat al "spat"? no, da mal prikrojim resnico..in vam mal nakažem...jutr moj dragi gre in ga do ponedeljka ne bo..in morm mal nadoknadit...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:27:48
|
|
|
|
paris
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuškalo še mal pa boš res tazadnja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:27:56
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Saj pomemben je one, sam - pri meni lula se sede. Če v sede pač šlo ne bo, poskrbite vsaj za to, da ne glede na veliko silo, za sabo, prosim, položite dilo. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2008724 A si dobila navdih pri Prešernu?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR SOLAAAAATAAAAAAAAA poglej podpis!!!!!!!1 NA miklavža ne morem....razen če prideš navijat na Vegovo 8 ob 16:00. Bom rabla pompin girls mater babe sam za minuto zginempa na klofate 3 strani. Ne da se mi vsega brat. Pikec sej sem rekla da bom mal zamudila... se pravi tisti vikend po Miklavžu.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:29:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: smrka no glavna nastopajoca, pa gre spat... aaaaaaaaaaaaaaaaa Glavna tukaj sem jaz...toliko v info... ne pa nisi......
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:29:08
|
|
|
|
smrka
|
ok Romana ti dovolimo k si povedala po prasic .... kar v akcijo!!! do jutra!!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
LA,LA LA,TRALLAALLATRALA,HOPSASAA,TRALALA.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:29:20
|
|
|
|
paris
|
Nč ne bo tazadnja Njuška, nima šans, pri nas čvekah, ko v formo pridemo..........jao!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 21:29:48
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Romana, na eni poroki so bili tile: TULIPAN. So bili OK. ja sam ti so pomoje ful dragi....
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
dojenjenosečka semkoliko časa vi dojite vašega malčka?2-3 meseca (
18%)

do 7 meseca (
19%)

do 1 leta (
27%)

do 1,5let (
16%)

2-3 leta (
14%)

ne doijte (
6%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!