Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam da vstopnico v novinarstvo IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej končno mi je uspelo..... napisat 5000 in malo več znakcev Kaj pa pišeš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A veš da je mene motlu pr ex možu, da je v postli dihal...sem ga zmeri slišala o šit, sam dihat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:18:20
|
|
|
|
Njuškalo
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pejte vse spat...ker vam bom dala drugač virus na to temo Torej..ne rečmo več nič..zadnja sem.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:18:50
|
|
|
|
purple
|
Gina, saj ji nebo uspelo.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:19:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
Poglejte ta video pa se jokcajte zraven: http://www.youtube.com/watch?v=FOnyq8G8bOg
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:19:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam da vstopnico v novinarstvo Uauuuu Kdaj bo fešta ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A veš da je mene motlu pr ex možu, da je v postli dihal...sem ga zmeri slišala o šit, sam dihat mene pa mot kadar ga ne slišim dihat , pa leži zraven mene.Sem mislila enkrat da je že šel v službo, on je pa spal par cm od mene. No ja vsaj smrči ne....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A veš da je mene motlu pr ex možu, da je v postli dihal...sem ga zmeri slišala o šit, sam dihat Ja sam kej kr nikol ni hotu nehat dihat...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:20:04
|
|
|
|
Gina
|
ja, ne bo ji uspelo, ker bo pikec slišala, kako ji njuš za vrat diha.... ..pa ne bo mogla spat...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Upam da vstopnico v novinarstvo Uauuuu Kdaj bo fešta ? Eh čaki... to je ko razgovor za šiht....trajaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Še malo pa bo 200 strani in tema se bo zaklenila. Tista, ki bo napisala zadnji post---> bo zadnja. LOGIKA.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:20:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ja sam kej kr nikol ni hotu nehat dihat... Še večji šit . Od kdaj si pa tolk kruta?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:21:11
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A veš da je mene motlu pr ex možu, da je v postli dihal...sem ga zmeri slišala o šit, sam dihat Ja sam kej kr nikol ni hotu nehat dihat... a dej nehi, a res , bi mogu met škrge, a ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Eh čaki... to je ko razgovor za šiht....trajaaaaaaaaaaaaaaaa Kolk znakov ti pa še manjka?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:22:08
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A veš da je mene motlu pr ex možu, da je v postli dihal...sem ga zmeri slišala o šit, sam dihat Pol pa ti je mogu it fejst na živce. Jaz sem vsega navadla, sam da se lahk stisnem k njemu.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ja sam kej kr nikol ni hotu nehat dihat... Še večji šit . Od kdaj si pa tolk kruta? Nisem kruta, sam me je res motil...sej zdej me ne več.... diha pa verjetno še vedno...mi še noben ni sporočil, da bi nehal.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:22:37
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Še malo pa bo 200 strani in tema se bo zaklenila. Tista, ki bo napisala zadnji post---> bo zadnja. LOGIKA. Torej jaz...LOGIKA
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:23:16
|
|
|
|
*BeiiBii*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Še malo pa bo 200 strani in tema se bo zaklenila. Tista, ki bo napisala zadnji post---> bo zadnja. LOGIKA. a pri 200 straneh se tema zaklene mn pište pa bo
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Še malo pa bo 200 strani in tema se bo zaklenila. Tista, ki bo napisala zadnji post---> bo zadnja. LOGIKA. Ne, ne :)). Se moram mal ulizat Pikcu ......pikc, res je bil smotan tisti dec...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:23:54
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Še malo pa bo 200 strani in tema se bo zaklenila. Tista, ki bo napisala zadnji post---> bo zadnja. LOGIKA. Torej jaz...LOGIKA A boš potem srečna?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Še malo pa bo 200 strani in tema se bo zaklenila. Tista, ki bo napisala zadnji post---> bo zadnja. LOGIKA. Torej jaz...LOGIKA TEMA SE NE BO ZAKLENILA PRI 200. VIP
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:24:14
|
|
|
|
Njuškalo
|
Bebiii..a ti tud?Upam,da si samo slučajno kaj napisala..mater, bolj folk odganjam, več jih je...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Še malo pa bo 200 strani in tema se bo zaklenila. Tista, ki bo napisala zadnji post---> bo zadnja. LOGIKA. Torej jaz...LOGIKA Zdaj pa le pazi, da ti 200-ta stran ne uide. Predvidevam, da bo to danes ali jutri
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:25:07
|
|
|
|
purple
|
Jeeee, Pikec.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.11.2007 22:25:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Še malo pa bo 200 strani in tema se bo zaklenila. Tista, ki bo napisala zadnji post---> bo zadnja. LOGIKA. Torej jaz...LOGIKA A boš potem srečna? Ne glih srečna..se mi bo pa fajn zdel
|
|
Ime za punčkoBettKatero ime pa je vam najbolj všeč?Nastja (
22%)

Žana (
27%)

Lara (
51%)
Število vseh glasov: 350Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!