Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 20:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kdo to upa trdit?!!!!!!!!!!!!!! Če ne pa na novo. Števc tko kaže :))
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 20:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
O ve babe nehvaležne ki teptate rožce nežne... kaj vsa kreg res ni dovolj, da zdaj razjeda me še bol Ko sreče nit v ljubezni ni, Zdej me še RR žalosti.... Tud poezija bo...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 20:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Pikec0, ostani na tej temi. Tu se vedno kaj veselega dogaja. Pikec ti ki si znana po palčainkah,pa specijih in povabi kogarkoli hočeš,tudi soseda,ki v gatah postilja,ali pa mimoidočega. z gatam ali brez
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 20:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, prva na dvestotki :)))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 20:24:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej me še RR žalosti.... Pol se pa do gat sleci, bodo prišle ti lepše misli,in sestavila boš,smešne pesmi. Pismo sem poetična
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.11.2007 20:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikc, polne zs imaš :). Odgovor je: neeeeeeeeeeeeee :))))))))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.11.2007 20:28:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Pikec ti si fejst punca..zato ga ne serji, ker veš, da ni bilo tko...in ti kr dej pesnit tle naprej, da ti pol skupi eno založbo najdemo in izdamo pesniško zbirko.... sam zate:
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.11.2007 20:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
sem mal spucala nabiralnik... upam da nau notr sam sranje letelo....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.11.2007 20:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
O main got,o moj bog,kaj sem zdele slišala!!!!!!!!!! Tragično zgodbo z srečnim koncem.Bom skušala povzetek napisat: Sreča maimca,ko ji sporočijo,da nosi dvojčka,dva fantka. preslišala v katerem mesecu, na ultrazvoku ugotovijo,da z enim o dečkov nekaj ne štima. Ne raste več,nekaj je narobe z srčkom,torej ogroža brata dvojčka.Mamico prepričajo,da morajo opravit selektivni splav.Mamica se z žalostjo pred posegom poslovi od Gabrijela,tako mu je dala ime.Prerežejo popkovino in čakajo,da se bo splav začel.Vendar se to ne zgodi.Malemu Gabrijelu srček bije in bije in živi naprej.Ne da se,močan je.Tako se približa dan poroda,rodita se.Zdrava,živ je Gabrijel in zdrav. Ko bi videla posnetek,kašen majčken žabec je bil,ampak že v inkubtorju je odpiral očke in opazoval okolico.Pa ne rečte,da je medicina nezmotljiva. Gabrijel,tako si se zgrabil življenja,da ti želim še mnogo let veselo in zdravo otroštvo in zrasti v velikega moža.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.11.2007 20:44:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
za Gabrijela.... ....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.11.2007 20:49:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A mene pa ne bo noben mazil....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.11.2007 20:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
A mene pa ne bo noben mazil.... Bomo bomo....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 21:52:43
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Bližamo se 200-ki. Njuška, zaženi MSN! Ja, zdaj sem ga...mater jim virusno
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 21:54:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Čer!! Punce nehajte bit žalsotne in zamorjene!!Življenej je tako kratko,da ga je škoda zapravljat z slabo voljo.Pejte v kipalnico prižgite ful svečk,diešečih ali ne,naredite si vročo penečo kopel,radijo s sabo poiščite dobro muzko,in se relakisirajte.dejte no,jutri je nov dan!!!!!!!! Pa še mal si jo ...khm...pa boste takoj boljše volje..
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 21:55:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, prva na dvestotki :))))))))))))))))))) vendar ne zadnja....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:05:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, Nataša..čeprav si me na nekem področju zelo zadovoljila, vseeno ne boš zadnja...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo No, Nataša..čeprav si me na nekem področju zelo zadovoljila, vseeno ne boš zadnja... A nimaš Tjazija za to?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:06:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
Si mislila rečt Colta...jah, včasih paše sprememba a ne..
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa so ostale?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, Colta.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
A je al ni 201?????
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ene tri poste pomoje. Koliko jih je na eno stran?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:12:00
|
|
|
|
Bubamaraa
|
luga j Njuška si nehala virosov okrog pošiljat.....????
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.11.2007 22:12:20
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Kje pa so ostale? Sej jih ni treba.
|
|
Varstvo otrok.пеперутка16Kdo pazi na vašega otroka, medtem ko ste v službi?Hodi v vrtec. (
74%)

Stari starši. (
19%)

Varuška. (
0%)

Ne delam, pazim sama. (
7%)

Drugo. (
0%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!