mentos
|
ŠpelaP vidim, da sta Sara in Hana dve lahki punčici, katerim kg ne grejo kaj radi navzgor. No se tolažim, če je otrok zadovoljen, pomeni da ni lačen, meni moja P vedno reče, da je teža vredu, no bomo videli kaj bo rekla v sredo, ko smo že 14 dni konstantno na 6 kg., ne gor, le dol. Sem šla prav gledat julijke, koliko kaj tehtajo njihovi sončki in vam povem, da imajo tudi nekateri drugi a le redki podobno težo kot naša. Zdej se moram samo skulirat, ne razmišljat o teži, če ne bom pristala v U.... Sem šla tudi na seznamček na RR razvoj otroka in kaže da je kar ok, tko da ne vem ali jaz pretiravam, no ja verjetno bo to. N&B sem se malo pohecala glede kavice, drugače midve sva kljub prehladu zunaj, saj le tako lahko malo lažje diha, svež zrak. Ko pa bosta drugič kaj pohajali naokoli in če bom imela le čas in seveda prevoz, se vama bom pa pridružila. Sem vesela da imam tudi kranjčanjke, in sigurno sem vaja zasledila že kje, če ne pa v porodnišnici, na kakšnih pregledih. Imam pa vprašanje, v sredo 14.11.07 imam cepljenje in ne vem, ali se bo naša že pocajtala s prehladom ali ne. Koliko časa pa so pri vas otroci smrkali. je že jok, pa ravnokar je zaspala
|