julci
|
Hana a veš da sem jaz tud dans študirala,da sem lani tak cajt trepetala ali bom sploh obdržala to naše detece,ki je raslo pod srčkom.Teden dni sem melaizhod samo do wc-ja in nazaj v postlo,ker sem mela hematom tako velik,kot gestacijski obroček,če bipočil bi bilovse izgubljeno.Me kr strese,ko se spomnim. V glavnem se je celo nosečnost nekaj dogajalo.Neliko bi ti videla kak trebuh sem jaz mela:v31 tednu,me je soseda vprašala če sem že na koncu.Jo je skor kap,ko sem ji rekla,da še 9 tednov.Tk da me je vprašala,če nosim dvojčke.Moj ata me je tud skoz zajebavo,da ni več prepričan,da bo en ,ker si najprej zagledal moj trebuh,pol pa dolgo nič,zadaj pa šele mene. .Vse sem nosla namreč spredaj,pa še ogromno plodovnice sem mela.Sem v porodni po predrtju mehurja,z vsakim popadkom še 4 ure mojga veselo špricala z njo.Tk da sem bla še sama presenečena.Je pa res da vse hude stvari pozabiš,tako kot praviš Hana ti.Sploh tisti trenutki so bili grozni vsaj zame,ko sem se zbujala iz narkoze.Naslednji dan sma ble proti več pa kot rožici a ne.Še dans sem vesela,da sva se spoznale. No zdaj sem pa že jaz postala sentimentalan,je zgleda nalezljivo.