Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
bo treba iticikcak pod kovter,alda julci
,sem pa vesela,ko nas neli še malo vrne v tiste lepe trenutke,ko smo že komaj čakale na naše štručke
-zdaj so seveda prijetni,takrat je pa po vseh koncih žululo in tišalo ven
.Sem šla dans na eno kavo in obiskat sodelavke,pa mi pravi ena,ki ima 20-mesečnika doma,da ne bi znala več take malčice prav v roke prijet,jaz pa sem rekla,da bi se verjetno pri novorojenčku že tud bolj čudno zravn spravljala
-mene je prav skrbelo ali ga bom znala prav prijeti,ko mi ga bodo dali v roke,ampak ko sem jo dobila,pa sploh nisem več razmišljala-tiste drobčkene rokice
...pa...me kar potegne v spomine,še neprijetni prvi dnevi so zdaj postali čist normalni,pa da sem komaj naredila tiste prve korake po CR..se mi zdaj sploh ne zdi tako hudo-čas pač zabriše bolečine in ostane samo lepo.....neli,ti si kriva,da sem spet nekaj zafilozofirala....

.....
,zdaj bova pa morali
. Najbolj pa sem bila presenečena, ko sem jo šla dvignit v lekarno in so mi prinesli veliko škatlo
.Zgleda da se bo vreme spremenilo,pol pa mene daje.
..julči ane,kako gre hitr...ma jest sem hani hotla dat dons en fuuuul lep pulover in ko sem ji ga tlačla na glavo,sva ugotovile da je premajhen
sept. 07
, 4l
neumna)da piše na škatlici od kosmičev in sicer pirinih-po 4 mesecu-da VSEBUJEJO GLUTEN.Sem bla tolk jezna,sem pa opazila na blatu da ni tako dobro prebavila,kot ostalo GH,ki jo dajem.Drgač pa sedaj že ful rada je-imava ponavadi kosilo,še najmanj so ji bile všeč slive...bom pa videla,kaj bo rekla P,imava drug teden tud cepljenje
..kak dan nazaj sem šla gledat album od neže...od rojstva naprej...im vedno kadar gledam mi grejo solze v oči...je bil boleč porod in dolg,ampak tako srečo kot ti jo otrok prinese...in ko ti jo dajo še toplo gor na trebuh
po