Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
že držijo glavico in to tudi tisti, ki so mlajši od našega (Peter, Janez ...). Naš je še ne drži tolk, da mu je ne bi držala oziroma imela ves čas roko zraven ker še ful omahuje levo, desno, dol ...

pa bom še malo tu gor visela
Sicer pa je res, da je bolje, da je hipoton, bo vsaj padal bolj na mehko, ne pa direkt na glavo. Se pa tudi jaz spomnim nekaj teh vaj še iz faxa, ampak je od takrat že ene 10 let, tako, da ne znam več najbolj. Se jim kar pozna ta nedonošenost, ja. Pa čeprav je bil moj 2 tedna več v trebuščku kot tvoja Zoja.
na košarkarsko tekmo in bo Zoja v kengorujčku in če bo tečna bom pa šla z njo malo na sprehod po Tivoliju! Upam, da bo pridna v kengorujčku in da ne bo tečka!
Koliko časa pa traja tekma?
po mojem bom kr umrla ker sm skos nanjo prlimana
Hvala za kompliment!
...