hanna1
|
Ojla,mene kuči-srečno .Ma mene pa res EMŠO daje ,sem šla na obisk in pustila rukzak z Haninimi potrebščinami,dudiko in mojo denarnico lepo doma .Se vsedem za volan,ker je moja težja polovica spil kak pir viška in rečem ,kje je rukzok?-zakaj pa-ja notri imam denarnico..-ja in-...v denarnici imam pa -med drugo navlako-tudi vozniško ...Kaj pa zdaj...in potem strokovno ugotovim,da bom jaz najbrž manj plačala brez vozniške,kot pa če on napiha ---sem pa bila skoz živčna in ko sem se pripeljala pred blok,se mi je zdela,da je prav zaropotalo...ko mi je padel kamen dol ....Tako da julci-ni ti ga treba več iskati po bajti,nas je lepo počakal na hodniku doma Zdaj pa še pozdravim že 35-se mi fajn zdi,da si se oglasila tudi še med nami in iskrene čestitke za sinčka ,pa poln koš ,da bi bil čim bolj zdrav,pa mamica tudi.Sem zasledila,da so novembrske mamice že na tem forumu in ko sem prišla do tebe,mi je nekam bilo znano-sem šla čist na začetek naše debate,da sem te našla Želim ti prijetno klepetanje na vaši debati,ampak še vedno si tudi med nami,da kakšno rečemo-se spoznamona vse-skoraj Tud Vilma nas je po parih dneh obiskala-imaš kar pestro :tole uvajanje v vrtec,pa zobki so kar bolj pozno-kako pa kaj v maminem trebuščku -jaz predvidevam,da dobro,ko razmišljate že o naslednjem Lepo se crkljajte in uživajte v lepem večeru Pa-pa