Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!

Glede na to da je moj endometrij se odebelil v treh dneh za 4mm, zato upam da se bo debelil še naprej in se bo jajčece lahko vgnezdilo... Bomo videli, upam na najboljše.
. Seveda so sledili dnevi, tedni žalosti, obupa in razočaranj, ampak je vsak dan boljše. Vem, da se je to zgodilo z enim namenom in da je verjetno tudi to za nekaj dobro, čeprav je to težko slišat, kaj šele si dopovedat. Vendar sva močna in bova tudi to preživela. G pravi, da naj počakava 3 cikle in nato spet na Klomifen in ponovno upat na plusek. Malo me edino skrbi, kdaj bodo ti 3 cikli šli mimo, ker imam zaradi PCOS-ja menstruacije bolj na redko. Upam, da čimprej. Sedaj se z možem odpravljava za 1 mesec na potovanje, tako da malo izklopiva in da bova lažje šla v nove boje.
Oglasi se kaj.
.
Jaz sem v čisto isti situaciji. Joške mi bo razneslo, imam malo več belega toka, pa veliko željo po čokoladi. Pravzaprav čisto navadni PMS znaki!
a ker sem zaradi vsega močno pod stresom mi sedaj zamuja že več kot mesec dni.