Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, a ne? Pri nas bo pa gov. župca z zdrobovimi cmočki, pire krompir, govedina v grahovi omaki in solatka.
še dobro prebrcali, boš videla
se večkrat hecava, da bova čez kaki dve leti, ko bo naš aprilček toliko star kot najmlajša, da bova delala samo še za hrano, ker toliko pojedo
. Ob sobotah in nedeljah pa jemo skupaj,pa še tašča se nam ponavadi pridruži.
. Sicer pa lahko mojo Maško vidite prav na mojem profilu - slikani sva bili letos v Mehiki.
!
Energije imam tolk, da bi jo lahko izvažali in se moram prav opomnit, da tudi počivam in sem malce bolj počasna kot ponavadi. Vsako jutro telovadim po dvd Vzajemne, vaje za nosečke.
Tokrat sem tudi jaz resnično srečna zate! Ful ti čestitam... res, saj sploh ne vem, kaj ti naj rečem. Če bi bila tu, bi te kar objela, čeprav te v bistvu niti ne poznam!
. Saj smo ti ves čas govorile, da bo vse ok. Res sem vesela zate.
Prejsnji teden me je bolelo,ampak ne v trebuhu ampak cist spodaj ampak samo na desni strani in mi je moj govoril naj grem k zdravniku da pogleda,ampak sem jaz rekla saj bo minilo ker ni nic kaj takega in se vprasala sem mojo sestro ce je tudi njo bolelo pa je rekla da ja in da ne delam paniko da tko kao mora bit da se ne vem kaj siri(maternica
A P R I L Č I C E 2 0 0 8
PDP 05.04.
PDP 13.04. - morfologija 11.12. NS