Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Očitno sem to v spanju naredila. Potem je pa ob 5.45h prišel čas za vstat
. Samo privoščit si pa tudi ne morem, da ne bo šla v vrtec. Se je potrebno tudi naprej premakniti.
.
kahlice tokrat ne bom komentirala, ker sem jo že (pre)večkrat. drugače je pa tudi matevž do zdaj kakal le 2x, lula pa vedno. tudi v vrtcu jih dajejo na kahlice, če to doma prakticirajo starši
. hitro se pozdravita.
? tejcha, počutje??
. Ja, je*e me... priznam... Sam ta teden še morm zdržat, potem bo pa spet malo bolj na izi... Čeprav se je MOGOČE... in tale mogoče si res zasluži velike črke pokazala priložnost za delo pri notarju... in če pridem zravn, bom seveda z največjim veseljem obesila na klin vsa anketiranja in podobno sr****, ki nam trenutno omogoča, da se mamo tako kot je treba (nič posebnega šparanja)... držte fige!
. Zvezda za razliko od Eme je Zala tako uživala, je bila prava mala važička. Jo je še frizer pohvalil da je bila zelo pridna.