|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Če delam v Trzinu, kam v vrtec?
21.12.2004 13:35:17   
BarbaraO
Sem v zoprni situaciji, zato se obračam na vas, Ljubljančanke, da mi pomagate z nasveti.
Zaposlena sem v Trzinu, doma pa iz Gornjega Grada. V službo se peljem skozi Črnivec-Stranje-Kamnik-Mengeš in v Trzin. V Stranjah nimajo jasli, v Kamniku, Mengšu in Domžalah je absolutno vse zasedeno (kolikor je meni znano), v Trzinu in Črnučah (kamor sem dala vlogi že pred poletjem) pa trenutno ni nobenega prostega mesta in očitno tudi slabo kaže za sredino januarja, ko bi morala začeti Enjo uvajati v vrtec. Pripravljena sem jo voziti tudi v LJ (vsaj začasno), vendar iščem vrtce, ki bi bili najbližje izvozom iz obvoznice, ker zjutraj ne bom mogla izgubljati časa še z vožnjo v mesto (že tako imam skoraj uro vožnje od doma do Trzina).
Groza me je vsega skupaj, ampak nekako se bomo morali prebiti. Lepo prosim, če mi katera lahko svetuje, v kateri vrtec se mi splača poklicati, da ne bom klicala kar vseh po vrsti. Ljubljano malo poznam, vendar bolj center in Vič, o vrtcih pa nimam pojma (do zdaj se s tem pač ni bilo treba ubadati).

Hvala za pomoč in pozdravček vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Če delam v Trzinu, kam v vrtec?
21.12.2004 17:06:50   
Gina
Ne razumem. Ali niti en vrtec med tvojim domom in Lj. nima prostega mesta? Jaz sem zagovornik tega, da je otrok v vrtcu v svojem domačem kraju, če je le mogoče. Kaj pa privat varstvo v vašem kraju?
P.S. meni se sicer zdi, da v Črnučah imajo prostor, vsaj lani vem da je bil tudi med letom. ampak a ti ni to daleč>?
lp:)

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Če delam v Trzinu, kam v vrtec?
21.12.2004 20:28:26   
ana b
Poskusi vrtec Nove Jarše. Blizu Tomačevskega rondoja.
Ko sem jaz oddajala prošnjo, so bili zelo prijazni.
Imajo tudi lepo stran na internetu, pa malo pobrskaj, naslov pa sem žal izgubila.
Lep pozdrav.

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?