marty5
|
Dobro jutro Kaja08 in cv3rklic4 - srečno na NS . Jaz jo imam 21.11., torej v sredo in že komaj čakam. Tudi mene firbec daje, kdo mi jo bo delal, ker sem pozabila vprašat. Mislim, da mi je ena od vas odgovorila, da bo najbrž dr. Babnikova...No, bomo videli. Drugače sem bila tudi jaz v sredo na pregledu. Vse je ok - ta malo brca ko noro in je po velikosti zdaj večje za kak dan, ampak smo še vedno pri istem pdp-ju, ker so odstopanja za 1 teden povsem normalna. Samo je prav neverjetno, kako je pri dobrih 11.tednih živahno - je delal prevale, mahal z rokami, nogami . Se mi zdi, da me čaka še en poprček, kot je moj prvorojenec . Tiste, ki že imate otroke, predvsem tam 2-3 leta: ste jim že kaj začele razlagati o ? Moj ima 21 mesecev in mu vsak dan razlagam in poboža trebušček in mu da ljubčka, ne vem pa, koliko razume. Zadnjič, ko sem ga previjala, se je sam božal sebe po trebuhu in delal "jenček"....Upam, da ga ne bom kaj zmedla No toliko na hitro. Danes sem doma, ker imava s tamalim ortopeda. Srečno an pregledih in se seveda veselim kakih slikic