|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
19.11.2007 6:22:13   
helenav
Dobro jutrooooo

evo..jaz pijem kavico..Klara se igrauser posted image user posted image

In zgleda da smo začeli spat ponoči..od včeraj od 7.30 se je le ob 12 zbudila zauser posted image pojest juhuuuuuuuuuuuuuuuu...našo princesko je zgleda prej zeblo..ker zdej spi kot polhec. Ima naštimano 24 stopinj in dva kovtrčka..tako da je lepa topla..

Danes imam pregled v valdoltri na kolke......v porodnišnici je imela 1a in upam, da so ok še vedno..saj že 5 dni ji ne dajem več tetra plenic, ker je tako full bolj srečna in bi znorela in ona in jaz, če bi bilo to ponovno potrebno previjat.

ana b?? Kuhaš kavico..al prideš k meni??user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.11.2007 7:47:30   
PBJ
Evo, naš Jure na sneguuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.11.2007 8:12:57   
ana b
O helenav, ti srečnica.
Nisem kuhala kave, ker sem mogla tavečjega zrihtat za v vrtec.
Naš user posted image  pa sploh ne spi. Včeraj je šel spat šele ob 22, nato se je zbudil ob 1:30, potem pa še ob 4h, 5h in 6:30. Sem pa včeraj malo poračunala in je preko celega dneva spal samo 14 ur (pa to je še zame premalo user posted image ). To noč bom zahajcala spalnico pa še en kovter bo dobil za povrh, pa da vidimo user posted image .

Grem zdaj malo za nazaj prečitat.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.11.2007 8:18:04   
lumpa6
ojla

mojuser posted image je pa odšeu na službeno pot za 5 dni v portorož in tako bo 2 meseca, tam bo tudi spau tako da bom naslednja 2 meseca sama razn vikendou

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.11.2007 9:03:06   
LINA31
o lumpa...nič ti ne zavidam, ampak vem, da boš sfolgala tudi sama....saj ti drugega ne preostane, kajne?
Žan je zdajle nazaj zaspal...ponoči pa je tudi ratalo znosno. Zvečer smo šli spat okrog pol desetih, zbudil smo se ob 00.00, treh, petih in sedmih. Sem pa full vesela, ker mi ga ni treba več uspavat po eno uro. Se pa res potrudim, da ne joka preveč in, da še na pol v spanju je.
helenav...full zanimiv, da ve primore s tetra plenico povijate tudi, če so kolki 1a. Meni v Lj so rekli, da ni nobene potrebe.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.11.2007 9:06:04   
Anonimen
Dobro jutro.

Spet smo dolgo spali!user posted image  Bravo Matija! Zdaj sem ga previla, spet je jedel in spi dalje. Ker sem končno dobila prenosnik (v soboto), sem se včeraj cel dan igrala in urejala fotografije. Je pa prav super internet mi zdaj dela, ko raketa, prej pa je rabil nekaj časa, da mi je sploh osvežil stran.

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla

mojuser posted image je pa odšeu na službeno pot za 5 dni v portorož in tako bo 2 meseca, tam bo tudi spau tako da bom naslednja 2 meseca sama razn vikendou

Žal mi je .user posted image  Pa saj se boste znašli.

Jaz sem prav razvajena, ko vem, da pride vsaki večer domov, včasih mu uspe že popoldan, pa vikendi so naši.user posted image

Nujno rabim kavo - se vrnem.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.11.2007 9:08:34   
LINA31
Sem dodala v album slikce od Žana...geslo je ZAN.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.11.2007 9:20:02   
jst86
lumpa se boste pa cartal za vikend da boste nadoknadl za čez teden.sej 2 mesca bo hitr minil.user posted image

moj dela,leon pridno spančka,mene pa čaka perilo za prat in likat.ma glih operem vse,pa se v enem dnevu nabere za 2 al 3 stroje.ni mi jasno od kjeuser posted image .moji dve sestri,ki sta v puberteti se skoz preoblačta.pa 7 nas je....

midva se greva pa dons zmenit za krstuser posted image .user posted image kje ste kupile oblekico za user posted image ?

sej so začetek decembra razprodaje,ane?morm si kupt za oblečt ker si še vedno lahko oblečem samo dvoje hlače,na krst pa ne bom šla v kavbojkah.

duskamb user posted image !a ti kej čudno dela "miška" na računalniku?jst sm zdej na sestrinem ki ma tud novga prenosnika,pa je miška toook čudna da sem si mogla navadno priključit.upam da mi bo pol tud pustila bit na njenem(zdej je na Finskem,je navijačica in so na svetovnem prvenstvu),ker se meni ne da na mojga hodit,ker je predalečuser posted image .je njena soba zdraven moje.jst ga pa nimam v naši sobi zaradi Leona.

< Sporočilo je popravil jst86 -- 19.11.2007 9:22:15 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
19.11.2007 9:32:36   
jst86
iii kok je lušten Žan!

sem jst tud dala mal fotk,geslo je leonuser posted image . mal sm skuštrana na fotki tko da ne mene gledatuser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.11.2007 9:43:04   
guppy
Prav nič me ne briga, da me nočete vzet na seznam za hujšanje user posted image , se bom kar sama uštulila "neformalno". Na internetu sem našla ticker za hujšanje, ki se ga da videt, ko se gre čez nick in danes začnem (po navodilih zdravnice, seveda!). Moram se znebit holesterola. Halooooooo!

Punce, naša nora je bila hudo bolna, verjetno bo podrobnosti napisala sama, če bo želela. V vsakem primeru spet ena prošnja, da močno stisnemo pesti zanjo in malo Lucijo.
user posted image user posted image

CUKRČEK, ma joj :(( Tudi za vas vse milijon poljubčkov od nas!!
user posted image user posted image

1. Ali vaše user posted image  še vedno fotografirate brez fleša?
Včasih ja, včasih ne.

2. Ali se vaši user posted image  kaj zagledajo v tv? Jim to pustite? 
Ja, Marko sploh rad gleda Top Model na TV3 user posted image . Ne pustim jima gledati v zaslon predolgo, so jima pa všeč menjave barv. Če se zelo zagledata, raje kar ugasnem.

3. Ali user posted image  dajete kaj na trebušček? S tem ne mislim za spanje, ampak tako... da bi si krepili mišice, dvigovali glavico? Jo že držijo? Koliko časa?
Ja, v razvojni so nama rekli, da to morava delat s tamalimi zdaj, da si krepijo rame in vrat. Maja glavo drži kar fajn in kar dolgo pokonci (kakšno minuto), Marko pa manj, ker ima res večjo in težjo glavo. Vsak dan to počnemo pred ali po previjanju med igranjem. Pustim ju pa toliko časa, kolikor jima paše (začneta potihem cvilit).

lemavrica, naša 2 imata tudi bolj gosto blato zadnje čase, pa se ne obremenjujem preveč, ker kakata na 2-3 dni.

tajdaaa, hellooooooo :))

jst, mi imamo čisto enak kompletek doma, kot ga ima Leon na prvi slikici :)

Bravo za nove slikice in avatarje!!

Sej me je kar sram vprašat... ampak a katera iz MB pozna kakega fajn pediatra, ki bi ji napisal recept za Bebo1? Nam bi prav prišla kakšna "poceni" škatla user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.11.2007 9:46:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86
duskamb user posted image !a ti kej čudno dela "miška" na računalniku?jst sm zdej na sestrinem ki ma tud novga prenosnika,pa je miška toook čudna da sem si mogla navadno priključit.upam da mi bo pol tud pustila bit na njenem(zdej je na Finskem,je navijačica in so na svetovnem prvenstvu),ker se meni ne da na mojga hodit,ker je predalečuser posted image .je njena soba zdraven moje.jst ga pa nimam v naši sobi zaradi Leona.

jaz sem takoj hotela imet navadno miško, ker vem, da sem na bratovem prenosniku skoraj znorela, ko sem morala s prsti premikat kurzor.

Da vam pokažem meni najljubšo sliko Žane in Jureta - slikano letos na morju.
user posted image

Sem pa dala nove slikice v album - Matija je spet zrasel - jutri bo star 2 meseca. Geslo - sreča.

Luškan Žan. Naši dojenčki vsi izgledajo pravi mali misleci.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.11.2007 9:50:09   
Naty 76
Jutro mamice.

Ja, najprej sem si šla ogledat slikice. Kako ta luštkana Žan in Leon. Leon ima tako lepo okroglo glavico in lička kot moj Žan.

Mi smo spali od 22ih do 6.30 in zdaj še spančkata. Mami je pa v miru pojdla zajtrk, dala prat perilo, malo pospravila in zdaj imam čas še za pisanje. Tako kot ti jst86. Ko pojesta maledva se zrihtamo in gremo pogledat babico in dedija. Žani bo ostal v varstvu, s Tio greva pa v razvojno. Rabiva napotnico da greva v LJ očke pokazat, včasih ji levi uček malo zanese in malo poškili. Jaz sem to komaj opazla. S prvim je bilo isto, pa se je s 6M končalo. No, bolje preventiva kot kurativa pravijo.

Lumpa tudi moj user posted image  gre večkrat na službeno pot, res da ne za cel mesec, gre pa zato večkrat v tujino za en teden. In takrat je pestro, zjutraj zrihtam maladva, potem še večjega in ga odpeljem v vrtec,.., pa zmorem.
Teden je okrog 1,2,3,... in ko pride domov si vzamemo čas zase in se imamo potem še lepše. Vsega se navadimo. En user posted image  zate.

Punce, jaz sem se odločila da z današnjim dnem črtam vse sladkarije in začnem telovadit. Sporočim kako mi je uspelouser posted image .

Lep dam vsem.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.11.2007 9:54:55   
jst86
nora držim pesti da bo vse ok in da se pozdraviš!user posted image user posted image

guppy leon je dobil ta kompletek ob rojstvu od kolegice in kolega.se mi zdi tok lušten v njem.

duckamb jst sm pa navajena na tako miško sam tale je tok čudnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
19.11.2007 9:56:39   
jst86
naty iz kje točno si ti-če smem vprašat.lahko tudi na zsuser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
19.11.2007 9:57:07   
Anonimen
Guppy - poslala sem ti ZS

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
19.11.2007 10:28:01   
LINA31
LUŠTNI SO TILE NAŠIuser posted image ...sem pogledala albume.

kg....+5kg. Sem zmanjšala sladkarije in kruh....še malo. Bom zdaj nabavla Ab rocket...naprava za trebušnjake.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
19.11.2007 10:44:19   
Anonimen
Živjo mamice.

Nora: ti pošiljam velik objem in držim pesti, da bo vse dobro user posted image

Pri nas je vse po starem. Ojoj, že spet joka ... se tipkamo kasneje.

T.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
19.11.2007 10:45:08   
nana 27
Tako so lepi vsi otročki in kako se spreminjajo (laski, poteze, okrogla lička..) user posted image user posted image user posted image  Kako hitro gre čas.. Jaz sem pa ravno včeraj razmišljala, da se jih je nekaj. "izgubilo" (Nora, Žabonka, Dorotea, Misska..) Nora, čim prej se pozdravi user posted image user posted image user posted image   Guppy, ker si "frišna" z informacijami iz razvojne. Kako otroka pravilno nastaviti oz. , kako dati rokice v položaju na trebuščku? Pri Mihu sem vse to vedela, zdaj pa ne vem pa ne bi rada, da bi bilo kaj narobe. Maja zelo lepo drži glavico, ko pase krvice in če sem za njo, jo prav firbčno obrača nazaj. Tako se je že nekajkrat tudi obrnila. Pri nas je pestro. Smo se uspeli vsi prehladit in pridno pucamo noske..  

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
19.11.2007 10:47:47   
lemavrica
Ojla,

jest sm očitno res dobila user posted image . Pa saj sem je kar vesela, da bom lahko jemala tablete in končno malo uredila zadeve na področju user posted image .

Jaka je bil pa včeraj bošček celo dopoldne in tja do štirih. Ga je zvijalo in je jokal skoraj ves čas z parimi krajšimi premori. Zvečer je bilo pa kar ok. Sem mu dala Plantex in je bila plenica polna v roku 1h pa tudi blato ni bilo več bolj trdo ampak že bolj zmehčano.

Lumpa sama sem bila na tem pred kakim meseem ko je mož moral za dva dni na Dunaj in sem prvo mislila da se mi bo zmešalo ( sej sem tud tukaj dost jamrala glede tega ) potem je pa kar šlo. Verjamem da ti mora bit pa grozno, sploh zaradi tega ker boste samo med vikendi skupaj. En velik user posted image  zate.

Sem vidla da je Guppy vprašala za kakega prijaznega peiatra iz MB. Meni je bilo do sedaj kar nerodno vprašat. No mene tudi zanima če katera pozna kakega za kak recept, ker bi nam prav prišla kaka škatla Novalaca na recept, glede na to da smo sedaj polno na adaptiranem.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 19.11.2007 10:49:06 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
19.11.2007 10:50:47   
lumpa6
Punce, naša nora je bila hudo bolna, verjetno bo podrobnosti napisala sama, če bo želela. V vsakem primeru spet ena prošnja, da močno stisnemo pesti zanjo in malo Lucijo.

držim pesti da se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
19.11.2007 10:52:06   
Anonimen
Jaz sem pa ravno včeraj razmišljala, da se jih je nekaj. "izgubilo" (Nora, Žabonka, Dorotea, Misska..)

Pa srček - vrjetno je ostala na Štajerskem, ker jo razvajajo.user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
19.11.2007 10:59:47   
LINA31
Nora....tudi od mene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
19.11.2007 11:19:38   
Naty 76
Guppy in lemavrica, mogoče bi bilo bolje da najdeta kakšno mamico, ki doji in za svojega malčka še ne potrebuje adaptiranega mleka. SREČNO!

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
19.11.2007 11:20:13   
123a
OJLA PUPE!

Kako ste?mi smo danes spali do 9.30 user posted image in upam,da se bo tako nadaljevalo.No včeraj pa smo imeli malo problemov zvečeruser posted image ne vem zakaj ni hotela zaspati ob 21 tako kot vedno in smo zaspali komaj ob 23...no pa sej vedno pa res ni nujno da je tako pridna...malo mora ponagajati.

imam pa enouser posted image kupili smo baterijski aspirator za nos od LivingLAB in me zanima ,če ga katera uporablja?in a  mi lahko katera svetuje kako grejo šmrklji lepo vn????naša se ga je včeraj tako ustrašala in upam,da nismo vrgli 40€ stranuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
19.11.2007 11:24:16   
drobižek
duskamb - saj sem se zelo težko sprijaznila s tem,da ne bom dojilauser posted image , mi pa res kaj drugega ne preostane...bi raje zelo pazila pri hrani in dojjila kot pa imela otroka na adaptiranem mleku.

leamavrica piše, če katera pozna pediatra iz mb, ki bi ji napisal recept za adaptirano mleko. A ni to praksa, da če imaš user posted image  na adaptiranem mleku, da avtomatsko dobiš recept? Zdaj imam namen klicat pediatrinjo, pa da ne bom smešna izpadla...naša user posted image je samo na adaptiranem mleku in bi bilo zelo fajn, če bi res dobila vsaj kakšen recept...kako je s tem? A kje to točno piše kdaj naj pediater napiše recept za adaptirano mleko ali ga pač napiše, če je dobre volje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?