Anonimen
|
Danes sem ji spet dala 2 žlički korenčka, pa so bile spet face, se je ful kremžila in jezik ven, oz. ne zna jesti po žlički. Kako pa ste vi prvič dajale, oz. koliko časa rabijo, da se navadijo? Sory ker morim, ker ve ste že prave mojstrice pri uvajanju GH. Ko vas berem, samo molim, da bo tudi naša pri 5,5 m že kaj raje jedla, oz. mi ne bo odklanjala hrane. Mene vsakič, ko ji dam flašo, kar boli, ker vem da bo borba. No jaz samo morim s svojimi težavami, tako da ve kar lepo čvekajte, pa ne preveč, pa veselo kuhajte svojim sončkom, da bodo lepo okrogli. mentos don t worry, če težiš ti, težim tudi jaz. Jaz kar naprej sprašujem nekaj, ampak zakaj pa je potem ta forum , da težimo druga drugi . jaz sem tud zečetnica z GH ampak nama gre kar dobro, ker je že iz porodnišnice cel požerušček. Boš vidla, ko enkrat osvoji žličko ji bo šlo prav fino. Pa probaj najprej z rižolinom, nato s sadjem in šele potem z zelenjavo. Tako sem jaz. Sicer pa je vsak otrok drugačen, vsak po svoje sprejema vse. Evo jaz sem danes skuhala krompirček in korenje, dodala malo soli in margarine in je jedla kot utrgana . HVALA KATI Gremo zdaj še malo ven
|