hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: že 35 ko se pa spomnim da grem pred novim letom že delat pa mi gre kar na bruhanje Povejte mi kaj naj naredim da se mi ne bo VSAKO NOČ ob 3 zbudil in bedel do konca -samo danes ima rekord ker drugače je bil do 5 pokonci polpa zaspal zdaj pa sploh nočeeeeeeee.Še tisto knjigo berem -otroško spanje mirno v sanje pa delam po napotkih kako ga umirit in to NIČČČČČČČČ ne pomaga bogica,zakaj pa že-a imaš tako službo,saj tu v Sloveniji nam je še kar lepo ,ko imamo tako dolgo porodniško,včasih tega ni bilo.Kaj pa če te to že podzavestno grize,ker otročki tako začutijo mamin nemir,da si mislit ne moremo.Jaz držim fige,da bo bolje,moja dva sta se dons oba tako premetavala,sem bila budna ob pol treh,ker je tavečji (12l) tako kopal po postelji,ampak ni se pa zbudil in tud mala je nekaj stokala.Hotela sem rečt,da je pa mogoče "kaj v zraku",nekateri ljudje in otroci imajo veliko bolj občutljiv spanec,ko drugi.Pa tudi to nočno previjanje jih popolnoma zbudi.Men je patronažna rekla,da je brez velike sile naj ne sprevijam ponoči in jaz je sploh ne-mogoče 2×,ko je bila hudo pokakana.Tak otrok še nima čisto uravnanega tempa spanja,ker se čez dan še ne utrudi tako hudo-res se ta ritem bolj ulavfa po 3 mesecih-sam tu je toliko teorij,koliko je otrok.Čim manj misli na službo,ker ta itak pride in se posvečaj samo otročku-kako boš pa potem imela urejeno?sem malo radovedna,oprosti,sam se mi res smiliš