|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 7:17:47   
Laubica
Skuba-hvala,samo še nič ne kaže nato-jaz pa tebi držim pestiuser posted image

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 8:36:07   
Oranža
Očka Ajtak - lep izdelek, tale vajin Tjaš - še 1x čestitke vsem tremuser posted image

Barbi  - četitamo, pa veliko srečnih trenutkov s svojim sončkom - tudi očkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Scubadiver  hvala za tole super dobro kavico + piškotek. Želim ti da čimbolje opraviš pregled, ko pa prideš se pa le javi da nas ne bo skrbelo.
Sonchek zate velja enako - javi se ko opraviš - karkoli pregled ali rojstvouser posted image

Kje pa je Rozika? A nam je že v rim pobegnila......no če ja, držimo pestiuser posted image

Še vedno nič novega pri Naraščajevih??

Že35 upam da bosta čez dan uspela kaj nadoknaditi spanjauser posted image .

No javite se kaj punce, da ne bom mislila da sem sama ostalauser posted image .

Mene je včeri zvečer spet tista bolečina dajala, sej veste, kot da bi vsak čas dobila menstruacijo, pa celo noč pomalem, pa špikalo me je tam spodaj, no zjutraj pa smo vsali kot rožice. Ne duha ne sluha o kaj konkretnejšemuser posted image . No ja pa saj je še čas....008 do po PDP-ja, ane Nicolina, al si me že zapustila??


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 9:10:24   
Tanayya29
Barika, Ajtak ,Barbiuser posted image user posted image user posted image user posted image
veselo crklanje......želim vsem!
Lepa fotka ajtak!

Moja dva moška še spita.Ne morem verjet,ura je 9 pa sta oba še mrtva....Taj full lepo
spi ponoči.

Scubadiver upam,da boš čimprej na vrsti,prav tako želim vsem drugim!
Mi smo šli včeraj prvič venuser posted image ....

Lep dan vsem!

Pa pa


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 9:30:28   
ElaM
Ajtak in ati, še enkrat čestitke za takega korenjaka. Pravi dedec.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 10:08:49   
Mamathea
Lepo pozdraveljene

Dane se pa moram pohvalit, da sem super spala, prvič sem šla na wc šele nekaj čez 7. uro zvečer, zgleda, da so me včerajšnji nakupi dodobra zdelali.
Očka Ajtak iskrene čestitke in milijonkrat hvala, da si tako prijazen in nas "updejtaš" s slikcami. Mali Tjaš je res super junak, zelo, zelo luškan, kakšen bo šele, ko pride iz solarija. Ups to bo treba pazit, bojo punce kr norele.user posted image user posted image user posted image .
Barbi iskrene čestitke za sinčka Lovra, zelo izviren sms. Krasno se imejte.user posted image user posted image user posted image .
Še vedno držimo pesti za mamico Naraščaj, pa seveda za očka tudi, da bi nam čimprej javil veselo novičko.
Pa o Bariki še vedn nič podorbobnosti, no ja sej bo.
Scubadiver močno držim pesti, da bo na Ctg-ju kaj dobrega dogajanja tebi in pupiki v prid, pa da nam mogoče res pogrenš dekco za piknik v Lj porodnišnici. Pol pa le hitr pripravi kaj slastnega, da se ti še vse ostale pridružimo. Moji bebici so zeo všeč sirove stvari in pa seveda sladakrije, tako, da mogoče bi pa bebico kaj takega pritegnilo, da bi čimprej prišla na svet.
Pestke imma stisnjene in se počas odpravljam v moje drugo stanovanje, kjer imma pisarno, da mi doma spet ne bo preveč dolgčas in bom samo odštevala minutke.
Lepo se imejte, pa se kaj javim.


_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 10:45:30   
scubadiver
Evo punce, sem že doma, še vedno 2v1. Naša pupa pač noče ven. CTG opravili v prvo. Ja, ja, tudi čudeži se dogajajo user posted image
Maternčni vrat dolg in zaprt oz. še vedno odprt en prst kot že glih cel mesec. Pregled v petek. Je rekel da bomo čakali en teden če bo vse ok in če v tem času ne bo nič, bomo sprožili. Se pravi očitno bomo kljub zamudi imeli novembrko user posted image

Barbi195 je poslala SMS:
Hvala za čestitke, je bilo kar naporno, ampak že mora bit tako. Itak je pa več kot pol pozabljeno v trenutku ko zagledaš otročička. Sivi pa malo bolijo. vec napisem ko prideva domov. LP Barbi195

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 11:12:16   
Oranža
Scubadiver me veseli da je vse ok, sej 1 teden gor al dol, ni panike. kaj veš mogoče bo pa vseeno prej, če pa ne nas bo pa več na isti dan rodilouser posted image . Zdej vsaj točno veš pri čem si. To je dobro. Lahko se sprostiš in mogoče opraviš še kako stvar k jo še nisi. Glavno je da sta ti in user posted image  ok.
Barbi195 drži se, še 1x čestitke vsem.
No zdej pa čakamo še ostale da se kej javijo, O Sonchki ne duha ne sluha, a so jo mogoče že v Rim poslali? Če ja, držimo pestiuser posted image . No pa kje so vse ostale pupe, ne duha ne sluha o nobeni...Rozika...Nicolina...
No na koncu bom res sama tule gore ostala pa po moožnosti še v decemberke pademuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 11:16:19   
nicolina
Ojla,
Očka Ajtak, zelo lep je vajin korenjak. user posted image
Barbi, čestitke za Lovrota, veliko cartanja vam želim, ko pridete domov user posted image user posted image .
Vanja, jaz sem še tukaj, sem tudi bolj slabo spala ponoči, skos sem hodila na WC, no šele proti jutru sem zaspala in sem potegnila kar do 10.

Scuba, user posted image user posted image  za dobro opravljen CTG, tvoji Lani je zgleda tako lepo v maminem trebuščku, da kar noče ven. user posted image
Nayya, super da imaš tako pridenga sinčka in lepo spančka. user posted image

Grem malo pospravit, ker ura se hito obrne...

Upam, da naraščaj tudi že carta. user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 11:34:11   
Ilije
Pozdravljene!

user posted image vsem za dobro opravljene preglede. Kar ne morem verjeti, da se november takorekoč poslavlja in kmalu ne bo več novemberskih user posted image , ampak samo novemberske mamiceuser posted image .

Iskrene čestitke barbi.
 
Tjaš je pa res pravi korenjak, bravo mami in ati ajtak.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 12:04:42   
Mamathea
Scubadiver iskrene čestitke za opravljen pregled. Upam, da si pregledala teren v Lj porodnišnici in izbrala najboljše mesto za naše "piknikovanje". Evo js sem v službi in veselo pišem navodila sodelavcem, kaj vse morajo delati namesto mene...
Spet se mi nič več ne dogaja, pa še detece je tako mirno v trebuščku, da me je že kr strah. Pa kdaj se bo že končno odločilo priti ven. Ta presneti mraz jih ovira, da ne pokukajo na plan, vam povem. Sicer pa bo verjetno res tako, da bomo potem vse na kupu v P in se bomo lahko tudi tam družile.user posted image user posted image user posted image
Jaz sem si danes že zjutraj pripravila vse za kosilo, saj prihaja moj ata in mu bova z user posted image pripravila svinjske zrezke v gobovi omaki (on namreč obožuje svinjino, medtem, ko je mi ne jemo ravno najraje) in zato sem za naju pripravila puranje zrezke. Zraven bomo spekli krompirček, narezan na čips, ga dam kr v pečico na peki papir, ki ga čisto malo naoljim, po končani peki včasih čez posujem še sir, včasih pa samo malo kumine in soli, pa je to to. Zraven bo še solatka, pa za sladico sladoled s karamelnim prelivom, ki ga moj user posted image odlično pripravi in nikoli ne pusti, da bi mu gledali pod prste, ko ga kuha, zato pojma nimam kaj vse noter zmeče, ampak preliv je božanski. Zadnjič je spekel tudi ameriške palačinke, take malo debelejše in bolj hrustljave od naših in jih je zložil eno, na drugo, vmes prelil z javorjevim sirupom in res so bile famntatsične. Zgleda, da se meni spet sldakega hoče, ker o tem pišem. Pardon, ampak jejmo zdaj, dokler še lahko, potem se bo treba malček paziti zaradi dojenja.
Lep dan želim vsem, pa še vedno stiskam pesti.


_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 12:33:49   
sonchek
hoj..
evo sam na hitro se javim, ker mi neki oči skup lezejo in grem mal počivat...

Tudi mi smo fajn opravili na pregledu v P., odprta 2cm...popadkov nič, drugače vse ok...
Vprašal so me, če bi not ostala pa sem rekla, da grem kr dam..v petek imamo ponovno kontrolo, pol bomo pa videli....in to je to..hihi

lep dan...se javim še kasneje..k sem neki čist izmučena...
papa

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 14:53:06   
Mamathea
Pozdravljene

A ste vse že na poti v Rim? No prav bi bilo tako in močno držim pesti, za vse, ki postajate mamice ravnokar.
Jaz pa sedaj šibam domov kuhat, do zdaj sem bila v pisarni, dajala navodila mojim sodelavcem... No zdaj je res že čas, da se odpravim domov kuhat slastno kosilo saj prihaja moj ata.
Dodala sem dve slikci mojga nasedlega bušija v album, geslo je mateja.
Lepo se imejte, bodite super in držte se.user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 15:08:48   
Oranža
Oj user posted image , očitno smo vse čist zdelane. Ja tud js držim pesti za vse morebitne Rimljankeuser posted image . Rozika mi je nekam sumljiva - zihr jo je popihala v Rimuser posted image user posted image .
Mamathea lušni slikci, ampak res smo take s temi bušiji ko kiti. Js mam konstanten problem, in sicer imam vse majice zaflekane v nulo po trebuhu. Kar se mi na zgornjem štuku ne ustavi(zize), gre pa na spodno teraso(buši)user posted image user posted image user posted image . Jest pa dons kr pizzo pečem, za jutri pa še nimam pojma kaj bom. Hmm bi pa  pasal tale tvoj sladoled. No zdej grem pa kosilo do konca pripravit je user posted image  prišel pol se pa še kej pofočkamouser posted image .
Pa da ne boste ta čpas vse v Rim ušleuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 15:18:38   
rozika12
Živjo.
 
Ajtak user posted image user posted image user posted image . Barika user posted image user posted image user posted image
 
Vanjci, nisem jo še popihala, a do računalnika nisem mogla prej. user posted image
No do sobote sem rekla, da počakam, pol pa bomo videliuser posted image . (no danes tudi ne bi bilo slabo, a ne).
 
Ma vsake toliko, me neka slabost oblije. Kar švohizno se počutim, pol pa spet vse OK.
 
Uživajte. Se zvečer spet oglasim.
 
 
 
 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 15:34:26   
Dajica
Lep pozdravcek se od mene!

Barbi-cestitke za sincka Lovra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela pregled-CTG, pa itak dela samo tista "sonda", ki belezi otrokov srcek, za popadke pa ne dela (bog ve ce bojo sploh kdaj popravil). Tko da tudi ce bi ze imela popadke, jih ne bi zabelezilo. Mislim, halooo... Je pa rekla G da je drugace CTG vredu, kar se je pac dalo videti iz njega. Ker pa do zdaj se nisem imela nic popadkov ali karkoli podobnega, je rekla, da me ne bo vaginalno pogledala, ker noce nekaj na silo sproziti, da naj se kar samo naravno zacne. Tko da naslednjic imam pregled naslednjo sredo, ko bom ze 1 dan cez rok, ce me vmes kaj ne preseneti. Takrat pa bo pogledala se od znotraj. Jaz sem se pa ze za danes psihicno pripravila na bolecine pri pregledu, potem pa nic od tega. Pa naslednjic. user posted image
Sem si pa kupila se ene take lepe copatke za v P, taki mehki, topli, z gumijastim podplatom, pa narisan kuzek, ki spi. Res so cotkani. Jih imam ze zdej gor, da se navadim na njih.
Spala sem tudi v redu in upam, da bo tako do konca nosecnosti.

Pa lp zaenkrat!


(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 15:45:58   
scubadiver
Dons smo pa res vse neki boge. jest sem bla tko zdelana od pregleda in skoraj popolnoma neprespane noči da sem zdele spala 3 ure. Matr je pasalo. Čeprav sem se tud zbujala vsake pol ure. Sploh ne vem kaj mi je da se kar naprej zbujam. Če bo šlo tko naprej bom k en zombi.

Mamathea glede na to, da se pri meni nič ne dogaja boš po moje kr ti pogrnila dekco. Meni bodo po mojem morali sprožit porod. No, tud G. je danes nekaj tako omenjal. Glede na to, da nimam niti enega popadka - ne lažnega ne pravega, da se ne odpiram, da imam še vedno 2 cm dolg maternični vrat... Mah upam samo da ne bojo pol tenstal tko kot pri Naraščaj in pri Barilki. Da bo potem 2 dni trajalo preden se bo sploh začelo.
FUL FUL luškani slikci!!! Morm se danes tud jest mal poslikat da bom mela kak trebušek za spomin.
Dajica user posted image  za pregled. Bodi vesela da ti še nič ne šari tm spodaj. Mene zdej že en mesec vsak teden pregleda tudi spodaj. Ne vem za druge ampak mene potem ful boli. Sam pregled ne, ampak potem me pa še cel dan boli.

JEst pa dons ne vem če bom kuhala ker me spodaj res vse boli od pregleda. Bom po moje kr pico naročila al pa kaj takega.

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 15:59:18   
nicolina
Ojla,  drage moje.
Res smo nekam povožene, jaz sem tudi spala zdej 2 uri skup. Sem kar utrujena.
Sva se prejle z mamico menle, da bi šle mal v trgovino, ona bi rada nekaj nabavljala, se mi ne da nikamor. Res sem lena. Sej bi morda še šla, pa me tolk križ boli, da ne morem prav dolgo hodit. Bom raje kar sedežno peglala user posted image , čeprav me tudi cel kup čaka za likat.

Mammathea, lepi slikici user posted image .
Dajica user posted image  za dober CTG.
Te naši zadnji novembrčki pa res neki štrajkajo, a bodo vsi na rok počakali al se bomo nekatere vrinle med decmebrke. user posted image  Jaz bi raje med vami ostala.

Pogrešam Debeluško, se že cel dan ni javila...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 16:05:06   
rozika12
Uf,
 
uf,
 
uf.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 16:06:36   
rozika12
Da ne bo pomote, ne predihavam popadkov. Kar tako se mi zrak ven puha.user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 16:33:06   
scubadiver
Punce a ste vidle da so nas začele že januarčice prehitevat. Res si veliko dovolijo user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 16:46:57   
sonchek
ojla punce....
..zdej pa res ne vem, kaj je to..vreme al kaj...jaz se sploh ne morm sestavt že cel dan...kr neki bi ležala in poležaval...oči mi pa kr skup lezejo, pa čeprav sem prej spala celi dve uri...grozaaaaaa

...pri nas je stanje še vedno isto nič ne dogaja...
no grem mal pogledat naš seznamček...
lep dan vsem...

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 16:47:49   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Punce a ste vidle da so nas začele že januarčice prehitevat. Res si veliko dovolijo user posted image


ja res veliko...user posted image user posted image user posted image


aja punce, kaj je pa z Naraščajem?????
..a še nobenga glasu od njih???

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 16:55:17   
DEBELUŠKA30
Barbi iskrene čestitke za sinčka Lovra:
user posted image

Nicolina veš da ne smem user posted image  prehiteti ponedeljka in sem še vedno tu!

Sinoči sem se zbudila okoli polnoči in mi je blo fullll slabouser posted image , da sem sam letela na WC in to bruhatuser posted image , pol je blo pa mal bolš! Da sem še zdej vsa "zdelana"!

Danes je imel moj dopust, pa smo šli v en tak družinski "šoping", čeprav sem se počutila nekako takole:
user posted image
P.S. Prejle sem delala ledeno torto, upam da mi rata!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 16:58:39   
sonchek
no pa poglejmo kaj je novega???
..seznamček user posted image  se res lepo krajša....!!!

user posted image    

ŠE ČAKAJO NA POT V RIM:

6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
6.11.07 Kimi6, user posted image
8.11.07 mama11, user posted image
9.11.07 marinci
11.11.07 mklks,
14.11.07 naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   
14.11.07 velika britanija,
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana)
16.11.07 analana, user posted image  Luna-Alya  
18.11.07 Nada79
19.11.07 sonchek,29, PO,
21.11.07 Pikec mali,
22.11.07 scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
24.11.07 viki-2
25.11.07 buba1131,
26.11.07 Mamathea, 
27.11.07 Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
27.11.07 mila1,
27.11.07 neli99, user posted image  (Nataša) 
28.11.07 Nana Liza,
29.11.07 nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..)  

29.11.07 DEBELUŠKA30, morf user posted image
29.11.07 Vanja.v
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)
30.11.07 rozika12 user posted image  (Vita, Sofija ali Lana)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

Jih že dolgo ni na forumu oziroma so na kateri drugi temi. lahko pa se še vedno tukaj javijo in jih ponovno dodam na seznam!!!::
bancha, bts, tjuša, lajla, deena, mmajaa,  alter_ego, Loni76, anastasija, Nežka, Bauka29, Petra1976,




user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    20 X user posted image ,    19 x user posted image     user posted image        
 zaenkrat vodijo fantje!!! za čisto malo....dejmo punce!!!

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
3.10.2007 Hruškica84 (5.11.)- user posted image  Filip (2630g 48cm)
7.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)
16.10.2007 Žirafa76 (12.11.)- user posted image user posted image  Isabela(2460g, 46cm) in user posted image Sofija (2570g, 47cm)
16.10.2007 Nikkita10 (5.11.)- user posted image  Lara (3290g, 52 cm) 
23.10.2007 Nemrak (5.11)- user posted image  Žana (3060g, 50 cm)

   user posted image (24.10. - 22.11.) 
24.10.2007 Že 35 (4.11) - user posted image  Timon (3640g, 52,2cm)
25.10.2007 Bella469 (4.11)- user posted image    ??? (???)
27.10.2007 Sliva10 (19.11) - user posted image  Anže (2910g, 50 cm)
28.10.2007 Martita (5.11)- user posted image    Maja (3530g, 53 cm)
29.10.2007 Ninocka (6.11)- user posted image   Ruben Cal (3360g, 51 cm)
29.10.2007 Sonček5 (11.11)- user posted image  Aljaž (3250g, 51cm)
30.10.2007 Gruška (6.11)- user posted image   Taja (3570g, 50 cm)
30.10.2007 Maks (2.11)- user posted image  Matija (3520g, 47cm)
30.10.2007 Alina_Alin (6.11)- user posted image   Tjaša (3190g, 48 cm)

30.10.2007 soni (16.11.)- user posted image user posted image   Patricija(2350g, ?cm) in Lan (2650g, ?cm)
01.11.2007 Jooly (13.11)- user posted image  Kim (2690g, 48 cm)
02.11.2007 makica (10.11)- user posted image   Lana (?g, ?cm)
04.11.2007 TANTRA (8.11)- user posted image   Luka (3100g, 52cm)
04.11.2007 Heaven (8.11)- user posted image   Enja (2600g, 52 cm)
05.11.2007 peska (5.11)- user posted image    Oskar (3610g, 53cm)
06.11.2007 Nayya (10.11)- user posted image    Taj Tristan (3150g, 50cm)
06.11.2007 naja08 (3.11)- user posted image   Blaž (3600g, 53cm)
06.11.2007 MojVal (4.11)- user posted image    Neža (3580g, 53 cm)
08.11.2007 tintin (4.11)- user posted image    Vasja (4200g, 54cm)
08.11.2007 Kada (10.11)- user posted image    Žiga (3050g, 51cm)
09.11.2007 Ilije (9.11)- user posted image     Ajda (3475g, 54 cm)
09.11.2007 kesi (7.11)- user posted image      Tian (2900g, 52cm)
10.11.2007 potepinka (7.11)- user posted image     Mark (3140g, 50cm)
12.11.2007 pikapikica (6.11)- user posted image   Klara (? g, ? cm)
13.11.2007 matea1 (2.11)- user posted image Zoja (3720g, 51cm)
?15.11.2007 Tinna (23.11)- user posted image   Maj (?g, ?cm)
16.11.2007 manca (15.11)- user posted image  Maja (3590g, 52cm)
16.11.2007 kanarka (20.11)- user posted image  Sara (2750g, 47 cm)
17.11.2007 ajtak (27.11)- user posted image  Tjaš (4280g, 55cm)
18.11.2007 Špelka (29.11)- user posted image  Kaja (3580g, 53cm)
20.11.2007 Barika (8.11)-user posted image  ????
20.11.2007 Barbi195 (21.11)- user posted image   Lovro (3140g, 53cm)

user posted image  (23.11. - 21.12.)





_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
   RE: Novemberke-2.del
21.11.2007 17:29:52   
Oranža
No končno mal glasu od vas, sem se za trenutek res ustrašila da ste me samo pustile tuki gor.
Ja js tud kr ne bi rada ratala decemberka, bi bla rajš novemberkauser posted image No Sonchek glavno da si dobro opravila in da sta z bebico ok.
Dajica glavno da se dobro počutita obauser posted image . Sej bomo počasi in vztrajno se približujemo....
Ja po moje je res vreme krivo, js sem tud mal dremuckala, no pol me je pa telefon zbudil.
Zdej grem pa še kej nardit.

Se oglasim kasneje....

Upam da pri Naraščajevih že cartajouser posted image  



_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?