jazzz27
|
Dan punce moje! Joj, koliko ste naklepetale! Res ste pridne! Erin, kako si? Mami pa kar privež, pa ji potem povej! Drgač ti bo še kaj nardila Al pa ko boš šla čez vrata ven. Samo zakriči, da maš fanta in da si noseča, zaklen pa teci kakor te nogice nesejo . No, no šalo na stran...tudi jst mislim, da bi jo lahko povabila na večerjo, skupaj s tvojim . Potem, ko pa ji boš predstavila svojega dragiga, pa če bo to mirno prenesla ji pa še povej, da siNOSEČKA!!!! Sicer se mi zdi, da si dovolj stara in, da lahko o svojem življenju sama odločaš! (mogoče bi šli pa vsi skupaj na večerjo, njegovi in tvoji starši) Da nebo znorela! K_a_t_j_a: ku ku, kje se skrivaš? Poročaj, zdej pa že mal zamujaš.... jabi babi: zate isto, kje pa ste punce, rozike moje?! Jst upam, da se je tvoj dragi močno motil in, da jo naslednjih devet mesecev ne dobiš marjana.r: mogoče, pa ti bo ratalo, da se ne boš obremenjevala s ....in kdaj bo ratalo...drži se! Sedaj pa bom še svoje občutke mal opisala:bolj se biliža moj datum, bolj me nekaj zvija. včer me je tako zvilo, da sem se kar ulegla. Pa skus čutm neka špikanja...se pravi, da nekaj dni po predvideni O sem imela in jih še imam špikanja(na čase) se mi bo vsak čas ulila. Kaj ve menite? Naj se še kakšna lepa novička pojavi!!!!
|