Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in kaj pričarala...
Kaka uživačica?
Ti lepi cajti so minil... no, vsaj za nekej cajta!
Tak da sem že kr utrujena...

...
pač že prišla (sem se že celo k decembrkam prestavila), včeraj je bilo teh flekcev še manj, danes ponoči pa sploh nič. In kaj naj si potem človek sploh misli? Aja, me je preveč firbec matral ob vsem tem čudnem dogajanju, pa sem test naredila in je bil -. Sedaj pa čakam, kaj bo... Mah, čudno, čudno...
, no za nosečke pa čajček
želim res srečnih, pozitivnih innadvse zdravih 9. mesecev, ter da vam bo ta čas čim hitreje minil in boste lahko v roke prijele svojega otročička.
bi moral pokazat +, ker jutri bo pa že 8 dan če vzamem najdaljši cikel(30 dni)- ali pa tudi ne. ena kolegica mi je rekla , da njej je pokazal+ šele 40 dan ciklusa.
...
. Potem, ko pa ji boš predstavila svojega dragiga, pa če bo to mirno prenesla ji pa še povej, da siNOSEČKA!!!! Sicer se mi zdi, da si dovolj stara in, da lahko o svojem življenju sama odločaš! (mogoče bi šli pa vsi skupaj na večerjo, njegovi in tvoji starši) Da nebo znorela!
A vela?
. Žalostno kaj se ti je naredilo!