Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.........
po dolgem času...me je moja malo razp.......... prej v pojstli,pa sem se kar pobrala...mala je bla neki tečna (sem jo ob 2 prinesla k nam v pojstlo) in je kar čebljala..on pa ,da kdaj se bo lahko naspal??
...jaz pa spočita in polna energije jo poberem in nesem v svojo pojstlo,jaz pa v kuhnjo..Neža spi,jaz pa sem že
kosilo in zdej sem lahko malo tle,da v miru preberem
..prav paše bit sam v miru

full je grozno, ko slišiš da kdo tako mlad umre
skuhat-spali smo dobro,smo pa bili zjutraj ob 7 vsi v kuhinji-prava družinska idila
---ati je prišel iz nočne,Hana je pojedla svoj zajtrk-zizo,Blaž je zajtrkoval pred odhodom v šolo,mama je pa komando pelala
-nič nam ne fali
,ko je bla nekaj tečka in je čisto pri miru sedela,ko je ropotalo,zdaj se pa trudi po zizi zaspat.sva mislili iti malo ven,pa je tako kilavo vreme zunaj-bomo še videli ko se Hana zbudi,mamica pa kavico spije
...dec ma 200 kg pa 1x na teden se umiva pol si pa predstavlej kok se mi gravža..
preveč delikatne stvari sem napisala,me je kr storniral-vraga da mi je čas potekel
... podnapise prosim ...
popapala
za pisat
kr neki ...
... mogoče se me pa usmili ...