|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
23.11.2007 23:24:01   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Sandra si mu očistila nosek z aspiratorjem, mislim napolnjenim z fizološko, kot na filmu ki ga je prilepla nana. Men se tako smili, bolj zato ker še tega nisem počela in me je strah, da bi mu preveč močno špricnila. Do zdaj sem mu vedno s pršilko našpricala nosek

A pol mu pri drugi nosnici steče al kako?

js sem mu z tem-točno takega imam od nuka

http://www.nuk.de/produkte/zuhause/badhygiene/10_256_065/index.html?target=popup&pane=detailinfo

v to pumpico sem vlila 5ml fiziološke (1 niveeino ampulo) ,nagnila sem ga na bok in pod pritiskom vlila fiziološko v eno nosnico in ga hitro dala na trebuščka da pase kravico in tako najlepše vn steče...parkrat je steklo precej vn, zaj pa ni več tako poln nosekuser posted image in steče manj, ampak vseeno steče, pol pa ponovila še v drugo nosnico, da sem porabila vseh 5ml
pol pa z el. aspiratorjem spucam vn ostalo in spet lepo diha skozi noskauser posted image

sam Enej večkrat potegne nazaj notuser posted image

grem spat
lahko nočuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
23.11.2007 23:24:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

pa sej je skoraj večji ferrari od njega

Moj mož pravi, da si je ati ferarija kar zase kupiluser posted image   (to pravi iz izkušenjuser posted image )

Našemu Juretu je lani božiček prinesel avtocesto in na koncu sem se tudi vprašala kdo si joje bolj želel.user posted image user posted image

Guppy - ajdova kaša je genialna. Pripraviš pa jo kot rižoto npr. z gobicamiuser posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
23.11.2007 23:37:02   
Rožica*
Sandar hvala, super ideja to z položajem na bok in hitro na trebušček.user posted image user posted image
Sem že razmišljala, kako bi ga držala sama pokončno in mu sčistila nos, ker sva sama oči dela.

Kaj imate skoraj vse  te električne aspiratorje?
Katerega priporočate?
Sem razmišljala da bi nekaj kupila, nekaj prektičnega, dovolj močnega in ne preglasnega, da bi lahko tudi ponoči ropotala. Tista z sesalcem se mi zdi malo prehuda. Ima mogoče katera tisTo črpalko.
Povjte izkušnje prosom?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.11.2007 7:32:24   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: december06
user posted image ali vse sušite, tudi tista oblačila, ki imajo oznako, da se jih ne sme uporabljat v sušilcu.

Ja. Prihranim čas. Oblekam ni nič. Če pa bi jim kaj bilo, bosta itak tako hitro prerasla, da se ne sekiram.

Rožica, sama si sestavljam, poagam si s knjigami za hujšanje (npr.- 90 dnevna dijeta) ker so ti jedilniki zdravi in polni zelenjave, večina hrane je kuhana in se hitro pripravi.
Mi imamo to črpalko za sesalec in je fajn, amak ne moreš tega izvajat kje na poti. Tisti Sandrin od Living lab se mi je zdel 1A.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
24.11.2007 8:01:13   
ana b
O danes me je pa Guppy prehitela, ampak samo zato, ker sem že sanirala poplavo v kuhinji, ki je nastala potem ko sem dovolila tavečjemu, da mi je pomagal krompir prat, potem pa je še padel in si po parketu brado oripsal user posted image . Kaj še bo do zvečer?
Nekdo je pa glih pleničko napolnil.

Aspirator: mi imamo livinglab in smo zadovoljni.

Rožica* to z izmenjavo vaj pa ni slaba ideja. Mi začnemo prvi teden v decembru. Bom prosila, če lahko snemam, da bom potem natančno opisala vaje.

Zdaj pa bo treba v trgovino, da bomo imeli kaj v lonec dat.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.11.2007 8:14:43   
lumpa6
nefretiti, surya, buškica user posted image user posted image user posted image user posted image za 3 mesece  user posted image

a jutri imata pa že od cukrčka 4 mesece

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
24.11.2007 8:26:38   
PBJ
Ma ste se včeraj zvečer naklepetale. Kaj vas vaši user posted image  nič ne zamotijo?user posted image user posted image Hecam se.

Rožica, hvala za tvoje besede, saj vem, da mu ni hudega, ampak mame vse tako zdramatiziramo. Zvečer me je poklical, da sva si dala poljubček, potem sem mu pa morala še eno najino pesmico zapet. Rekel je, da gre domov, ampak ga je babica zamotila, tako da je zaspal brez joka.
Dobil pa je eno novo izkušnjo.
To o razvajanju pa bom kar tiho, ker samo jezna postanem, ko že mislim na touser posted image user posted image user posted image user posted image
Daj, povej mi, kaj ti je rekla za roko? 

Sušilec: jaz nekaterih stvari ne dam not. Enkrat sem si ene jeans hlače fajn skrčilauser posted image  Je pa res, da če bi gledali oznake, potem ne bi smeli skoraj nič sušiti v njem.

ana b ste pa imeli že pestro jutro

Nekaj me zanima. ALi je katera kupila delnice NKBM ali jih še misli kupiti?

Vsem, ki praznujete z vašimi sončki, želim poseben dan, pa fejst jih cartajte
user posted image

Zvečer se kaj beremo, čez dan nas ne bo, ker bomo pri babiciuser posted image .

< Sporočilo je popravil PBJ -- 24.11.2007 8:30:50 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
24.11.2007 8:31:45   
lumpa6
kje pa je nefretiti , ničje ni vidtuser posted image user posted image

sandra85 a te lahko vprašam ali ima tvoj sonček na nogi pod kolenom znamenje, moj ima podobno samo odzadaj pod kolenom

kaj so ti pa zdravniki rekl zanj

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.11.2007 8:44:39   
helenav
Mi smo pa začeli spat!!!!!!!!!! od 20 do 00 do 4 in še do 8hh

Bravo Klara..sedaj pa je tečnauser posted image user posted image luna danes ne

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.11.2007 9:06:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

kje pa je nefretiti , ničje ni vidtuser posted image user posted image

nefretiti pridno veze

Kje je srček???? Kaj je ostala na štajerskem??? 

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.11.2007 9:20:23   
nana 27
PBJ, kdaj greste po fanta? Sta se danes zjutraj že kaj slišala? Delnice. Midva sva jih šla kupit...taka gužva je bila user posted image  En upokojenec pred mano je dobesedno prišel s kuferčkom in ga je tako k sebi stiskal user posted image  kot, da bi imel v njem zaklad. Potem je pa vprašal, če lahko kar vplača, da je denar s sabo prinesel user posted image Čestitke vsem slavljencem user posted image Cukrček, pri vas pa jutri že 4 mesece naokrog? Bravo Klara in Aljaž user posted image  user posted image  Klara, da končno pustiš mamico spat! Helena, je Klara zdaj že zdrava? Ji še kaj nosek nagaja? Lumpa, oprosti, ker se štulim. Miha ima podobno znamenje na stegnu, kot ga ima Enej. Nam je zdravnica rekla, da ni za delat panike. Da bi bilo pa kasneje, ko bo starejši dobro spremljat zadevo pri dermatologu. Rekla je, da ona obriše znamenje in ga čez nekaj časa primerja, če se kaj spreminja. Rožica, Guppy in PBJ, super bi bilo, če bi sem in tja povedale kakšen nasvet za razgibavanje user posted image  Rožica, jaz poznam samo sesalec od Living Lab-a in priključek za sesalec user posted image  pa noben ni ravno tiho. Tudi ta na baterije brenči, ampak je pa super, ker ga lahko vzameš s sabo, če kam greš pa še Sterimar s sabo vzameš, da prej navlažiš. Anab, vidim, da tudi pri vas vključujete v gospodinjska dela. Kaj pa še počne? Miha hoče sesat, krožnike daje iz pomivalnega stroja meni v roke, pa prah skupaj briševa in cunje zna zlagat v pralni stroj... Razmišljam, d abi mu kupila mini sesalec za otroke. PBJ in Ana? Imajta vajina fanta že kakšne igrače za igranje vlog - npr. kuhinjski kotiček s posodo, zdravniški kovček, sesalec..? Kaj imajo od igrač v obdobju od 2h do 3h let fanti najrajši. Traktorji, avti in kocke so itak zakon. Obstaja še kaj takega? Zbiram ideje za miklavža user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.11.2007 9:46:10   
PBJ
PBJ, kdaj greste po fanta? Sta se danes zjutraj že kaj slišala?
Delnice. Midva sva jih šla kupit...taka gužva je bila En upokojenec pred mano je dobesedno prišel s kuferčkom in ga je tako k sebi stiskal kot, da bi imel v njem zaklad. Potem je pa vprašal, če lahko kar vplača, da je denar s sabo prinesel

user posted image user posted image user posted image , ja kaj pa misliš, katere populacije je bilo v ponedeljek največ nagnetene na bankah? Upokojencev. Sem videla na fotografiji v Večeru. Povsod so prvi, da jim slučajno vseh ne prodajouser posted image user posted image ...
Midva jih greva sedaj kupit, samo ne toliko, da bi rabla kufer user posted image user posted image user posted image ...
pol pa šibamo k Juretu.
Pa veš, da sva se že pogovarjala danes.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.11.2007 9:49:52   
lumpa6
ZA ZNAMENJE MI JE REKLA DA GA MORMO ŠČITIT PRED SONCEM, GA 1KRAT LETNO HODIT KAZAT K DERMATOLOGU joj črkeuser posted image ,

user posted image kje ste kuple aspirator za nos za sesalec

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.11.2007 9:52:27   
lumpa6
za miklauža pri nas kupujemo oblačila, sadje igrače pa prinesejo božiček in dedek mraz

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 10:17:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.11.2007 10:40:30   
sandra85

sandra85 a te lahko vprašam ali ima tvoj sonček na nogi pod kolenom znamenje, moj ima podobno samo odzadaj pod kolenom

kaj so ti pa zdravniki rekl zanj

ja tak rjav flekecuser posted image isto ima sestra od mojega user posted image na isti nogi, na istem kolenu sam malo svetlejše...
v P so mi rekli, da ni nič, sam super je da se ni kje na obrazeku naredila, ker pol zna bit zoprno za njega ko bo večji...

kaj pa so tebi rekli?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 10:40:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
24.11.2007 10:48:26   
sandra85
lumpa, sem zaj videla, da si že napisala, kaj so ti rekli.....booo, meni niso nič rekli...

klara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna!!! zaj pa se bo mamica naspalauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
24.11.2007 10:52:09   
sandra85
Enej je spet prespal ceeeelo noč-vse do 7h 15user posted image user posted image user posted image

pa še takrat se mogoče sploh nebi zbudil, če tata nebi ustal in Eneja po nesreči zbudil...

no, zaj pa še spančka v sobi, js pa si zajtrk delam, moj dragi je glihkar šel v službouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 10:54:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 11:06:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2571
24.11.2007 11:08:40   
sandra85
  • nefretiti (NEŽA)
  • buškica (GAJA LEA)
  • surya (IZAK)

ČESTITKE ZA 3 MESECE!!!

• orka** (ANEJ)

ČESTITKE ZA 2 MESECA!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2572
24.11.2007 11:10:48   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy

Zakaj ne morem slikic dat v album, kar napiše NAPAKA?user posted image

SI JIH PREVEČ NAENKRAT HOTELA DAT GOR?
js jih moram prvo 3 in pol jih še dodam

Neposredna povezava do sporočila: 2573
24.11.2007 11:12:12   
sandra85
carmy si boš spremenila ticker? imaš še vedno unga za user posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
24.11.2007 11:19:24   
guppy
temno rjavo znamenje, kot ga imajo vaši sončki, imam jaz na levi nogi. Treba je pazit mal na soncu, ampak ama tega nisem počela do zdaj, ker kar pozabim nanj. Pomembno je, da ga NE PRASKAJO oz. da oblačila tam ne žulijo, če je v pasu ali kakšnem pregibu! Opazovat je treba spremembe, če npr črni znamenje, če nastajajo kake bulice itd.

user posted image kje ste kuple aspirator za nos za sesalec

Prodaja ga Rija s foruma, poišči jo nekje na RR. Stane 11€

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?