bilka
|
lep pozdravček, prvo močne pestke za tiste ki imate v teh dne punkcijo na veliko jajčk pa tistim ki imate Et za nosečnost.. tistim ki ni uspelo mi je zelo žal, vem kako je ko si razočaran, zato mi je z vami hudo, ma se ne damo in gremo naprej, a ne? Sulfinija sem gledala tvoj trebušček je napihnjen kot moj, čeprav je moj malo padel za 2 cm, kile pa sem med postopkom dobila tudi jaz, dane pa sem spet na svojih starih kilah 58.. jaz se počutim čisto noseča, pa če je ali ni, važno da se jaz tako počutim, predvsem me malo matra to da jokcam za vsako figo pa sploh ne vem zakaj jokam, pa se pol sama sebi smejem, saj delujem že kot norec pa čuden apetit imam, vsake toliko me špikne spodaj, druzga pa nič, bo treba za sigurno počakat še malo še par dni, sedaj pa me zanima, kdaj ste po transferju delale test? ene pravijo da se že od 6 dne vidi, ene od 8, kako pa pri vas, in kateri, urinski ali krvni..?? toliko od mene, do jutri, lepo se imejte lepo čvekajte, jaz pa pridem še kaj vas pogledat in brat, saj je v vaši družbi čudovito!! Mene stopka tudi ni nič bolela, sem pa si jo dala v trebuh zvečer ob 22 uri..
|