|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pena v flaški
24.11.2007 22:16:37   
zelva
Živjo!

Na neki temi sem zasledila, da je ena od mamic rekla oz. napisala da je ta pena od mleka sam zrak in da otročka napenja zaradi tega, sej če bi vedla kje sem to zasledila bi se obrnila na to mamico za več inf. a žal nimam časa brskat za nazaj! Mi imamo aptamil 2 in se mi naredi dosti pene in res ga nekaj napenja! A katera ve kaj o tem? Je treba počakat da se pena poleže?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pena v flaški
24.11.2007 22:31:23   
neja24062007
Tudi mi imamo Aptamil2 in tudi pri nas se naredi pena. Sicer ponavadi naša princeska ne poje nikoli do konca-da bi srkala še peno (vedno pusti kakih 10-20 ml v flaški), tako da res ne vem. Če pa malo mleko pustiš stati pa se pena res poleže.
Upam, da ima katera kakšno rešitev, jaz je žal še nisem odkrila (razen da pustim mleko malo stati, da se penica poleže).

(odgovor članu zelva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pena v flaški
25.11.2007 9:47:28   
blue sky
Če se na vrhu naredi pena in če se ne poleže, jo poberi dol z žlico.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pena v flaški
25.11.2007 13:11:11   
butt3rfly
pena se ti nardi takrat, ko dodaš mleko v zelo ohlajeno vodo. če ga daš v toplo vodo in jo nato še pod pipo ohladiš, bo pene zelo malo oz. bo kmalu izginila. vsaj jst sm to poštudiralauser posted image dajem pa mojemu milumil.

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?