|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
24.11.2007 18:56:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js bi šla pa v lj na šoping, ker itak bo dež...v btc-ju imaš dooosti za videt, pa za jestuser posted image
moj dragi dela od 12h-16h pa bomo verjetno kar doma, ker imava avto pri mehaniku-je moj učeraj zvečer zadel ob nekaj ( mogoče mu je mačka pod avto skočlauser posted image ) in je hladilnik šel...user posted image

BTC je ob nedeljah zaprt, dela le CITY PARK, do 15h. toliko da veste.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.11.2007 18:59:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js bi šla pa v lj na šoping, ker itak bo dež...v btc-ju imaš dooosti za videt, pa za jestuser posted image
moj dragi dela od 12h-16h pa bomo verjetno kar doma, ker imava avto pri mehaniku-je moj učeraj zvečer zadel ob nekaj ( mogoče mu je mačka pod avto skočlauser posted image ) in je hladilnik šel...user posted image

BTC je ob nedeljah zaprt, dela le CITY PARK, do 15h. toliko da veste.

Še dobro da si povedala, ker bi jaz še res šla če bo dežuser posted image .
Drugače pa sedaj za Lipico navijam, upam samo da najdemo do tamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.11.2007 19:07:15   
Anonimen
od kje štartate?

ti lahko povem pot

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.11.2007 19:24:50   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: misska

od kje štartate?

ti lahko povem pot

recimo da koper...do kopra pa znajo prituser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
24.11.2007 19:28:28   
Anonimen
Štartamo iz Strunjanauser posted image . Pa znamo do Koprauser posted image in Divače po avtocesti prit, pa do table Lipica verjetno tudi, samo kam točno tam pa ne vemouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
24.11.2007 19:43:38   
jst86
punce eno user posted image  mam spet-tiste ki ste dobile M-kok časa ste jo imele in kok močna je bila?iz mene že 6. dan lije,čist sveža kri.ponavadi sem imela M max 5 dni s tem da sem imela zadnje 2 dni samo rjavkast izcedek.kako je pri vaju dveh cukerček in duskamb (pa še kera druga) ki imata mireno?

jst sm pa bla dons v šopinguuser posted image !prov pasal je.sem kupila za 90€ hlače,čevle,srajčko in plašč za krst.v Kranju se je odprl nov nakupovalni center in je še ful popustovuser posted image .pa za Leona sem vidla tok lušne hlačke pa srajčko sam je brez veze da mu kupujem kar ma ogromno za oblečt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
24.11.2007 19:58:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Štartamo iz Strunjanauser posted image . Pa znamo do Koprauser posted image in Divače po avtocesti prit, pa do table Lipica verjetno tudi, samo kam točno tam pa ne vemouser posted image

Če greste ven v Divači, samo naravnost. Je full tabel do Lipice. In ko boste prišli do ogromnega parka je to to. Ves čas, ko se boste vozili, bo ob cesti bela ograja, mogoče celo konji za to belo ograjo. Ta "park" je prav ograjen, obokan, velik vhod... Ne moreš faliti. In tam je ogromno parkirišče in full peš poti. Vse na kupu no. Ampak bo dež.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
24.11.2007 20:12:00   
helenav
punce eno mam spet-tiste ki ste dobile M-kok časa ste jo imele in kok močna je bila?iz mene že 6. dan lije,čist sveža kri.ponavadi sem imela M max 5 dni s tem da sem imela zadnje 2 dni samo rjavkast izcedek.kako je pri vaju dveh cukerček in duskamb (pa še kera druga) ki imata mireno?

joj hvala enako.......jaz sem danes dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in mi lije kot iz škafa!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
24.11.2007 21:02:17   
guppy
tianna, jaz sem danes naredila identično kot sandra, torej vlivanje ampule Nivea s fiziološko v eno nosnico, obrat na trebuh... in ven steče tok sluzi, da ne moreš verjet. Na nos, na usta. Malo je hudo, ker otroček ni ravno zadovoljen, ko to počneš, ampak ti povem, da v sekundi, ko smo nehali pucat nos, se je Maja na ves glas smejala in nič več ni bilo sluzi!! Če te je strah joka, bse potolaži z linkom, ki sem ga pripela par postov nazaj.

sandra, danes sva mela selitev dnevne sobe... Boš videla naslednjič, ko prideš... Posteljico sva vrnila nazaj v spalnico, fotelj na drugega v otroško sobo... vse smo preselili, da bi na tla lahko dali Airex blazino, ki je tako ogromna, da nam zasede pol dnevne. Zdaj imamo na tleh otroški kotiček user posted image . Pred tem sem bila zmučena, laufala sva v trgovino... v glavnem, tok enih opravkov, da nisem niti šalice čaja uspela spit. Grozna sem. Ti povem čez par dni...

M sem imela le dva-tri dni, res srednje blago krvavitev, če je to sploh bila M. Ponavadi pa sem jih imela kot iz škafa, po 10 dni.

Lepo se imejte na izletu!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
24.11.2007 21:06:53   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

M sem imela le dva-tri dni, res srednje blago krvavitev, če je to sploh bila M. Ponavadi pa sem jih imela kot iz škafa, po 10 dni.

po moje si krvavela zaradi izmučenosti, napora in utrujenosti...

ni problema, ti mi sam sporoči, ker res upam da vam bo pomagal! user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
24.11.2007 21:23:50   
guppy
sandrica, če nič drugega, sta se pa oba včeraj pokakala! Mogoče res od čaja, ker sem ga spila točno 2 litra! Nama je bilo prav čudno, ker je Maja kakala en dan prej (?), Marko pa en dan pred njo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
24.11.2007 21:35:56   
Anonimen
Živjo mamice.

Guppy: kako pa pravilno spodbujaš otroka k pasenju kravic in kdaj lahko to začneš? Moj Luka jih sploh noče pasti in me kar malo skrbi. Že po eni sekundi se začne tako jokat user posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
24.11.2007 21:37:11   
ana b
Nana ne vem še, če bomo kaj hodili po Ljubljani. Lani sva šla gledat prižiganje lučk. Smo pa šli lani z muzejskim vlakom, ki je vozil pred Božičem in novim letom, vozi pa od postaje do atlantisa in Božiček bonbone deli na vlaku in na končno postaji. Naš je ful užival in si zpomnil za dolgo časa, pa še gužve ni bilo tako grozne kot je v centru Lj. Mislim, da bomo to ponovili, če bo spet vozil ta vlak.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.11.2007 21:38:55   
lemavrica
M sem jaz dobila prejšnjo nedeljo. Prve dni je iz mene lilo da sem se že ustrašila da je kaj drugega, zdaj pa gre že proti koncu. Sem jo pa ponavadi imela 4-5 dni ker sem jemala tablete.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.11.2007 21:45:30   
Anonimen
Aja Nora sem ti pozabila odgovorit. Nisem še poklicala. Računam, da bi joobiskala tam okrog 3. meseca starosti.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
24.11.2007 22:03:35   
ana b
Nana muzejski vlak bo zastonj peljal 5. 12. b 15:30 iz postaje in ob 19:10 od Atlantisa in zastonj bo tudi 22. 12. ob istih urah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
24.11.2007 22:11:29   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina
Guppy: kako pa pravilno spodbujaš otroka k pasenju kravic in kdaj lahko to začneš? Moj Luka jih sploh noče pasti in me kar malo skrbi. Že po eni sekundi se začne tako jokat user posted image .

Ne vem, kdaj lahko s tem začneš. Mi smo vprašali v Razvojni (ob dopolnjenem 3. mesecu starosti) če pa to smemo delat in naju je začudeno pogledala in rekla "morate". 

Kako?
Otroka obrneš na bok na naslednji način (prosim, naj me katera iz razvojne popravi, če je narobe), če ga obračaš prek njegovega levega boka:
- leva nogica naj bo stegnjena,
- desno nogico se pokrči navzgor, prime se jo za "bedrce" in se zasuče medenico preko stegnjene noge
- zgornja leva rokica mora biti obrnjena navzgor (torej, kot da bi si mencal učke recimo), pri obratu si z drugo roko lahko pomagamo pri ramicah in glavici
- ko je otrok na trebuhu, mu rokice damo pod prsi (z rokami sežeš pod njegova prsa in jih naštimaš lepo), tako kot ima Sandra na sliki v albumu.

Jok in stok...
To delaj pač dokler bo mir. Nam je bil jok, dokler nismo ugotovili, kako je treba pravilno rokice dat naprej. V razvojni so rekli, da jih moramo navajati na to, da jim bo luštno na trebuhu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
24.11.2007 22:15:27   
sandra85
user posted image user posted image user posted image kaj vam user posted image ne kakajo vsak dan??? guppy?user posted image
Enej se vsak dan najmanj 2xuser posted image
mogoče pa res zaradi čajauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
24.11.2007 22:31:18   
guppy
Mah kje, sandra. Ko smo imeli Aptamil, sta kakala 1x na teden, zdaj ob Bebi pa kakata na 2 ali 3 dni enkrat. Razen včeraj. ČUDEŽ user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
24.11.2007 23:19:48   
dorotea
Pozdravljene punce!
Res me ni blo dolgo...sem še živa, sam malo izmučena, pa čisto nič časa nimam...moj mož po službi še diplomo piše tko da mi težko še pomaga, mama živi daleč, tašča je še v službi...tko, da bodte vesele tiste, ki imate pridne none in babice, ki vam kaj povarvajo. Danes sem sama doma in mala že spi, tko da se vam lahko končno kaj oglasim...težko sledim vsemu...naša mala namreč nič ne spi čez dan...upam, da bo bolje ko bodo krčki mimo.
Za seznamček: mere ob 2. mesecu: 55cm, 4700g, zdrava in srčkana!
Ko sem na zadnjih straneh brala od Lipice sem že mislila, da ste se primorke dobile tam, pa mi je blo že mal žal, da nisem prej to prebrala...ma saj ni slaba ideja, kaj mislite?? Ko bo kaj lepega vremena. No, pa ni treba samo za primorke...
Vidim, da ste tudi že menstruacijo fasale, a tud tiste ki dojite??? jaz sem imela ene dvakrat malo izcedka, ma ne bi rekla temu menstruacija, tko malo packanje, pol pa spet nič...bomo vidli kaj bo naprej...moja sestra je še vedno nima...pa ima mala že 5 mesecev in pol in polno doji...mogoče bo tud pr meni tako.

Lepo, lepo pozdravljene vse mamice in polno poljubčkov dojenčkom!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
24.11.2007 23:38:15   
123a
Dober večer punce...upam,da je še katera tukaj?

Moja Zoja spi in imam malo časa zase...takrat pa izkoristim računalnikuser posted image
Imam eno vprašanjeuser posted image Ko ste imele posvetovalnico pri dveh mesecih ali ste imele polek tehtanja in merjenje višine še pregled pri zdravnici???Ker namreč midve sma imele v petek posvetovalnico in so jo samo stehtali in zmerili in to je bilo to...a ni to malo čudno??????

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
25.11.2007 7:22:06   
nana 27
Dobro jutro! Ponoči smo imeli akcijo. Miha je ves čas kašljal. Kašelj pa ga sili na bruhanje user posted image  Enkrat je uspel zbuditi še Majo. No, zdajle pa gleda risanke, jaz grem pa kuhat. Zunaj pa čisto depresivno vreme.  Dorotea, super, da si se oglasila user posted image  Držim pesti, da se krčki čim prej nehajo user posted image user posted image user posted image  da bo čez dan dlje spala. 123a, nekateri posvetovalnice pri dveh meseceih sploh nimamo. Pri treh mesecih bo pa spet akcija. Nič bat user posted image  Ana, hvala! Super ideja. Ste se vi peljali podnevi ali ponoči? Je bila velika gneča glede na to, da sta samo dva termina?  

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
25.11.2007 7:46:00   
cuma
Dobro jutro!

Najprej hvala vsem za odgovore o mleku!

guppy: drugič bom poskusila dati mleko kar mrzlo v termosko in ga pogreti šele tik pred hranjenjem. user posted image  Dej mi povej, a ti si si količino mleka povečala s črpanjem? Na koliko ur si črpala?

sandra: a obalne lekarne vejo, da jim delaš reklamo ... lahko bi ti dali procente user posted image ! Čaj pa je res dober user posted image !

nana27: Naj se miha hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image  A si poskusila sirup iz smrekovih vršičkov?

doroteja: smo te pogrešale user posted image ! Mi imamo tudi krčke, a na srečo samo zvečer (med 8 in 11), od kar pije Plantex čaj pa je veliko bolje!

rožica: pisala si o pripravi adaptiranega mleko s hladno vodo (v porodnišnici ...) ...a se ne naredijo grudice?user posted image  Jaz bi bila vesela kakih napotkov za telovadbo s Tinko!

PBJ: Kako je Jure? Se je imel lepo? Kaj pa mala ritka user posted image ?

Srček: Ti se vračaš iz štajerske, jaz pa grem danes gor user posted image  ... Lepo se imejte v Lipici - res je krasno za pohajat ... edino vreme vam ni ravno naklonjeno user posted image .
Kako vam gre papanje? Sta že imela 2. posvetovalnico?

123a: pri nas so tudi samo tehtali ... merila pa sem jo kar doma user posted image .

Mi gremo danes na štajersko .... ko se vrnemo bo pa spet cel roman za prebrat ... user posted image  
Lepo se imejte!

Cuma

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.11.2007 8:41:37   
ana b
Nana lani je vozil pred božičem in pred novim letom in drugič je bila dosti večja gužva (ja- mi smo šli kar 2x, ker je bilo Nejcu tako všečuser posted image ), smo šli pa popoldan, potem sem šla pa V BTC ju na trolo in v center, malo sva lučke gledala pa v mcdonaldsa na krompirček (ja tudi to mu občasno privoščimo) in je zeloooooooo užival. Vožnja z vlakom in avtobusom to je za take malčke zakon. Letos pa ne vem, če nam bo uspelo, bomo pa probali, ker Nejc vlake obožuje.user posted image  Aja pa ena od bolj zanimivih igrač pri nas je otroški voziček, ima enega modrega in v njem prevaža svojega medvedka, katerega sem mogla zavit v pleničko in ga obleči v cotke, ki so Maticu premajhne.

Danes pa k nam prihaja prijateljica s svojima otročkoma in bo veselo.  Razgrajača 2, 5 in 3, 5 let in 2 user posted image .

user posted image  A se še kateri user posted image  ponoči prebuja na 2-3 ure ali samo še naš user posted image ?' Ko vas tako berem, se mi zdi, da vsi spijo, samo naš ne.

Uživajte

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.11.2007 9:11:15   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image cukerček za 4 mesece

user posted image user posted image user posted image user posted image asun in sonce78 ter ribici za 2 meseca

user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?