Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Jaz od teh injekcij nisem nič modra in nič me trebuh ne boli, tako da mi je prav pasalo
. In misliva to izvajati lepo do stopke, pa potem po ET-ju tudi čez kakšen teden dni. Se pravi samo okoli 10 dni življenja v puščavi
. Edino koliko je tisti Prometrium moteč?? Po kolikšnem času se čisto raztopi, da o njem ni sledu? Se pravi, če ga daš zjutraj in zvečer notri, okoli 4-h popoldan ne bi smelo biti sledu o njem, ali pač? Bomo imeli pač popoldansko
. Ti si imela pa vgnezditveno krvavitev, držim pesti
. 
, in imaš prav, da ženska intuicija redko zataji. Glede na to, da se v vseh teh letih z mojim telesom ni nič dogajalo, mi bo prav hitro jasno, da je prišlo do neke spremembe. In prav si naredila, da boš počakala na sredo za testek. Se bom tudi jaz skušala zadržati, no, sporočim ali mi bo uspelo ali ne. No, zdaj se bom pa vedno, ko bova šibala na morje mimo Ribnice, nate spomnila
.
.
. Ne maram, da kdo šari po mojmu obrazu, tako da h kozmetičarki ne bom šla. Masaže tud ne maram, ker mi je zoprno
sem najprej malo počivala. Danes nisva zamudila, sva bla celo pol ure pred Rešem tam
Naročena sva bila ob 7.30 pa sva za vsak slučaj bla tam že ob 7.20, on pa je prišel 7.50. Sem ga že jaz tut hotla klicat
Nisem nč na monitor gledala,
je bil pa kar navdušen, kako so bli lepi in vsi enako veliki. Pa da jih je še kar neki not pustu, malo manjših in ne tok perfektnih. Mu je pa Reš naroču, da mi mora on stvari nosit in naj me lepo domov pelje