Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za Tinkaro. Ana je imela podoben šmoren prejšnjo sredo, tako da smo jo še v četrtek in petek obdržali doma, samo vročina je bila pa le eno noč, danes je že v vrtcu. Upam da bo tudi pri vas tako na kratko.

v P, če se ta odloči priti prej.
Za kri iz nosa ne vem, če je ravno pokazatelj bližajočega se poroda. Meni se je že večkrat vlila v tej
. V prvi
.
saj dejansko ni tako zelo bolelo, ampak bil je pa očitno šok.
(Raho, to boš ti ziher vedla).
.
(če me je kdorkoli prej vpr če me je kaj strah poroda, sem rekla da ne, in da bom že preživela če je vsaka, ampak zdaj pa nisem več istega mnenja me je že strah
. Na koncu je pojedel lekadol in šel spat na kavč. Še prej sem mu pa še malo kalcija dala....če bo kaj pomagalo. No, kmalu za njim se je še tamala zbudila in ji je bilo treba dat dudo in mleko. Za piko na i je pa potem še mene v trebuh tak krč zagrabil, da sem videla vse zvezde. Nimam pojma kaj je to bilo, ampak bolelo je pa ko
. Nekaj me želodec boli, slabo mi je.
po dopolnjenem 37. tednu, kar bo na začetku decembra.