Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 26.11.2007 23:30:45
|
|
|
|
Anonimen
|
aja? nič ne vem o tem... sem se new age-la .... zdej sam še eno orenk dieto do spomladi pol pa....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.11.2007 23:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja......ti si itak zen............................................ ..................................................................................
< Sporočilo je popravil Pikec0 RR -- 26.11.2007 23:45:26 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.11.2007 23:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja zen ja, bl zenf kukr zen pa mal manj pik lepi gor, ker moram pol pometat za tabo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 7:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR pa mal manj pik lepi gor, ker moram pol pometat za tabo Jutr :). Sem se trudila........kar je bilo viška, je bilo gratis za Pikca..:))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 7:53:05
|
|
|
|
srki
|
Jutro. O čem je tekla debata, tam pri 291. strani sem nehala, pol ste se pa razpisale.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 9:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Jutro. O čem je tekla debata, tam pri 291. strani sem nehala, pol ste se pa razpisale. Jutro!1 Pojma nimam,pri taki klobasi je smotrno vsak dan sporoti se zadebatirat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 9:57:22
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: srki Jutro. O čem je tekla debata, tam pri 291. strani sem nehala, pol ste se pa razpisale. Jutro!1 Pojma nimam,pri taki klobasi je smotrno vsak dan sporoti se zadebatirat Ja, samo kaj, ko to ni izvedljivo . Kaj si odrihtala pri dohtarjih. Upam, da je vse b.p.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 10:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem odrihtala,popiz...ker je bilo treba dolgo časa čakat in skoraj še z bolj bolna prišla ven iz ordinacije Ker sem podedoval po starših visok pritisk sem že leta na eni tabletki,ki pa izgleda izgublja svojo moč in pritisk je nekje v nebesih.zdravnica me je prestrašila,češ,da mi bo čez kakšnih 10 let srce upešalo in odpovedalo če mi ne bo dodala še kakšno zdravilo.In tako bom sedaj na 2 tabletah na dan.Pa migat moram.In v Valdortro na slikanje rame in pregled.Evo zakaj ne maram k dohtrjem.Zdravnica se je smejala,češ,da vse leto zbiram obolenja in potem pridem,prej sproti pa ne.Sem ji rekla,da je že enkrat letno obisk pri njej,več,kot preveč.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 12:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,eni sveži kuri sm trn v peti?bohve zakaj,morda me pa pozna?morda pozna mojo hčer,morda je ona kura ki se je zabila v naš avto?tisoč neodgovorjenih vprapanj.Škoda,bi ji prav rada gledala v fris. http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=2120182
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 13:26:44
|
|
|
|
srki
|
Zdaj pa nič ne štekam, Neva?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 13:32:44
|
|
|
|
srki
|
Ja, vem zakaj si dala link. Sem šla brat ostale odgovore. Jaz ti nič ne zamerim reakcije.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 13:53:24
|
|
|
|
purple
|
Se vam na hitro javljam in vam povem, da pogrešam čvekanje z vami. Mamo grozno gnečo in upam da bo kmalu bolje.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 13:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Se vam na hitro javljam in vam povem, da pogrešam čvekanje z vami. Mamo grozno gnečo in upam da bo kmalu bolje. Živijo.Bo bolje ja,drugo leto,po praznikih
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 14:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva moja en za vse vas. Upam da sta katja pa Timmy ok. Avto se že popravi. je bil pa včeraj en čuden dan kar se tiče cest, jaz sem v tistih 2 urah vožnje že prav blazna postala... folk je vozil ko zmešan. kot bi delali samomor.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 14:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala motovilčica,ja,ne vem,no saj je polna luna že mimo Pol se ti pa še najdejo taki,ki se norca delajo,pa čeprav je otrok v avtu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 14:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Hvala motovilčica,ja,ne vem,no saj je polna luna že mimo Pol se ti pa še najdejo taki,ki se norca delajo,pa čeprav je otrok v avtu VBiš take bi pa jz lastnoročno prebutala 8no sicer neke hude koristi od tega ne bi bilo.. še bolelo ga ne bi kaj preveč , pa dobro...)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 14:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem nasilen človek,ampak v hipu,ko sem prebrala bi ji eno z užitkom primazala,res.zdej me pa matra,kdo je,kakšna bivša sovražnice moje hčere,se mi zdi,ker je čist na sveže.Ej,danes pa bolje,da mi kdo ne stopi na žulj,bo kaj letelo po zraku Ne tikaj mi otrok,to je moj moto,postanem hudič v živi podobi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 14:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
:smajlikiseskrivapodrjuho: Mene na tej temi do naslednje lune ne vidite več :smajlikiseskrivapodrjuho:
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 14:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR :smajlikiseskrivapodrjuho: Mene na tej temi do naslednje lune ne vidite več :smajlikiseskrivapodrjuho: Wuaaaa wuaaaaa ne!!!!!! ostani
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 14:46:13
|
|
|
|
srki
|
O, Purple, si pridna, kaj češ. Jaz pa danes za spremembo malo zabušavam. Neva, jaz bom tudi kar odpeketala s teme, ker si kot
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 15:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki O, Purple, si pridna, kaj češ. Jaz pa danes za spremembo malo zabušavam. Neva, jaz bom tudi kar odpeketala s teme, ker si kot Ne ne,proti vam prav nič ve ste moje punce
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 15:35:41
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Poljubček vsem. Ful vas pogrešam, resss
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 18:17:16
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Poljubček vsem. Ful vas pogrešam, resss Mi tudi tebe. Naj se mali pikec hitro pozdravi.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 19:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
A že čvekamo? A je ktera GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR? In bistveno vprašanje - a je neva dol? A ji je že odšlo?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.11.2007 19:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
In bistveno vprašanje - a je neva dol? A ji je že odšlo? Odšlo,odšlo ampak vseeno bi jo radaza vrat stisnila tako iz prevelike ljubezni
|
|
|
|
Doris in Dorian?picola1Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?da (
24%)

ne (
52%)

res je malo hecno (
24%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!