|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
28.11.2007 17:11:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sem hotla še prej napisat, do sedaj je bil vsaj med septemberkami mir in ni bilo nekih obtoževanj in podobnih zadev. Lepo bi bilo če tako tudi ostane. Zato bi bilo fajn da vse morebitne take zadeve rešujete prek ZS.

Se strinjam.
Forum, kot je ta, naj bi bil za to, da si pomagamo, si svetujemo, izmenjujemo izkušnje, pa tudi počvekamo... In sklepamo nova prijateljstva! user posted image  Logično pa je, da se ne more vsaka z vsako ujeti.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
28.11.2007 17:12:56   
lemavrica
Ja meni prov paše spat tako dolgo. Ne morem pomagat sem pač tak zaspan tip človek in Jaka se tudi nič ne pritožuje. Je pa tko ko on reče da je treba vstat vstaneva. Grem pa tud vsak dan že ob 23h spat, točno takrat kot Jaka. Pa meni tudi čez dan zaspi parkrat po 1 h, pa ga še vedno nahranim in igram se z njim.
Midva tud Jako kopava bolj pozno, tam okoli 21.30-22h in je prav fino,ker po kopanju poje in potem ga dava pančkat.

Seveda je logično da se vsaka z vsako ne bo razumela ampak mislim da obstaja gumb Ignore in vsaka ga lahko uporabi.Kolikokrat meni kaj ne paše pa sem modro tiho, ker lahko da imam v tiste momentu samo slab trenutek in tisti osebi delam krivico.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
28.11.2007 17:13:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mony79

Pozdravček vsem skupaj!

Tuidi jaz sem septemberka in na vašem seznamu. Že prej sem vas brala, le kolikor mi je čas dopuščal. Sedaj pa mi niti ni več v veselje priti na temo DOJENČEK-SEPTEMBERKE 07, ker se mi dozdeva, da se tukaj nekatere malo preveč hvalijo in milo rečeno tudi malce pretiravajo.

Npr. draga Sandra, če preračunamo, da gre tvoj sinko spat ob 23.00 in potegne do 12.30 (no vsaj včeraj je), je to 13 ur in pol in če vzamemo v obzir, da spi še 5x po 1-2 uri, tu matematika malo zaštrajka. Kaj mogoče spi 23 ur in pol na dan???? Ampak tudi če spi samo 18 ur in pol po minimalnem izračunu, je to za trimesečnika preveč.. Kdaj pa ga dojiš, previješ in se z njim igraš???

Dej nehi norce brit...

Pa ne bit užaljena, sem tudi pri drugih zasledila tovrstno pisarijo. Glih tvoj primer navajam, ker sem danes pokukala na RR.

LP

TO PA JE BILO MALO PREHUDO!!!

Tudi naš večino dneva prespi, ali pa je priklopljen. Redki so dnevi, ko tečnari. In tudi zelo malo je buden med enim in drugim spanjem.

Dojenčki so različni!

(odgovor članu mony79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
28.11.2007 17:14:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

pa tut uno gosenico, ki jo imate vse, bom kar naročila

Misliš to gosenico Julči?

user posted image

Joj, meni so te igračke od Tiny Love takooo lepe!!! Ogledujem si še čebelico, pa pomarančo... user posted image  Ma preveč vsega! Se moram odločiti za eno.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
28.11.2007 17:18:25   
nana 27
Dečve, ne se kregat user posted image  Moramo lepe ostat user posted image   Sandra, nič se sekirat za hude komentarje...bodi vesela za svojega sončka. Vidi se, da sta se super ujela user posted image  in da se dobro počuti ob tebi in ti ob njem. Blagor njemu in tebi pa seveda tudi atiju!!!!!       

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
28.11.2007 17:20:04   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Dečve, ne se kregat user posted image  Moramo lepe ostat user posted image   Sandra, nič se sekirat za hude komentarje...bodi vesela za svojega sončka. Vidi se, da sta se super ujela user posted image  in da se dobro počuti ob tebi in ti ob njem. Blagor njemu in tebi pa seveda tudi atiju!!!!!       

Se strinjam.
Res je brez veze se kregat sploh ker smo že toliko časa skupaj na forumu.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
28.11.2007 17:21:19   
sandra85
mony79 če ne slediš forumu (brez zamere) pol ne rabiš niti komentirat!
ne pretiravam1 Enej dosti spi (tako sem spala tudi js kot user posted image )
čisto vsak dan (če smo doma) spi od cca 24h-11h!!!!!!! in brez izjeme! spi tudi veliko čez dan! in vsako uno urco ko je umes buden se igrava na previjalni, v dnevni,....danes je pa res spal od 23h-12h30-tolko pa še nikoli ni...
podnevi pa pespi nekje(js večkrat ustanem ob 9h ali 10h) in on spi
-od 10h-12h
14h-15h
-18h-19h
-21h-22h30
in pol gre spat...
zaj pa sem vse v podrobno razjasnila!!! če ti kej ni bilo jasno! če pa si fouš unim, ki imamo tako pridne user posted image , pa nisem js kriva...user posted image

no, tako pa sem se zaj spljuvala in sem vesela, da druge niste take (zveste naše septembrke)

MORAM NEKAJ ŠE NAPISAT!!!
guppy brez zamere)

enkrat mi je naša guppy na mail napisala (ko sva si dopisovale) da ne upa kej dosti pisat na RR, ker je pri njih vse lepo in prav in sta malčka res pridna, in nebi rada da bo kera pol kej mislila, da ona s tem kej provocira-EVO GUPPY, OČITNO SI IMELA PRAV!

ampak js se sploh ne sekiram!
meni je važno, da se imamo mi trije super in se cartamo vsako minuto, ko je naš enej buden

lahko pa ima samo zaj ta teden kako dobo dosti spanja
ker prej mi čez dan ni nič spal, ker je ponoči tolko spal!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
28.11.2007 17:24:31   
sandra85
PUNCE ZLATE STE!!! RADA VAS MAM (pa tut če nekatere sploh ne poznam osebno-upam da bo enkrat priložnost tudi za to!!!)

eno rožico za vse vas!!!
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
28.11.2007 17:29:09   
sandra85
tianna-ne, mislila sem uno za na vozičekuser posted image

zaj pa sploh ne upam več pisat-al so samo moji posti na vseh straneh, al pa kej "pretiravam"!!!

grem raje mal....nevem mogoče likat

pa pa
user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
28.11.2007 17:34:34   
Anonimen

zaj pa sploh ne upam več pisat-al so samo moji posti na vseh straneh, al pa kej "pretiravam"!!!

grem raje mal....nevem mogoče likat

pa pa
user posted image

Lahko prideš še k meni malo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
28.11.2007 17:34:55   
guppy
Ja, točno to...

Meni je tudi včasih ful hudo napisat, kako krasen dan imam. Včasih ogromno spita, se cel dan samo smejita, jaz vmes spim (sploh nisem upala napisat, da preko dneva spim še vsaj 3 ure...), kuham, bluzim na RR, klepetam s prijateljicami... skratka, ravno tega sem se bala, da bi katera rekla, da se hvalim in pretiravam. So pa seveda tudi slabi trenutki.. če bo katera kdaj morala dojenčku dajat sirup Legofer in bo zraven kričeče jokal in cepetal, pljuval železo povsod naokrog, bo vedela. Tako pač je z otročki, vzponi in padci.
user posted image

Celo nosečnost smo držale skupaj in se spodbujale. Zdaj pa smo postale kritične ena do druge, če ne celo malo tekmovalne, mogoče nevoščljive user posted image . Ene so hude, ker prezremo vprašanja, ene so hude, ker druge preveč pišejo... a ni škoda zapravljati čas za to, ko pa smo se toliko naučile ena od druge. Če ne bi bilo vas, bi zrla v knjige in brala o tem, kako otroku spucati nos z dvema kapljicama fiziološke v vsako nosnico in kako dojenje lepo steče vsem, razen meni...

V glavnem: ne uničimo tega foruma, ker ima katera od nas slab dan. Sicer pa je logično, da mamice pretiravamo, sploh tiste, ki imamo prvič otročke in pojma nimamo, kaj je kaj. Mojadva paseta kravice in se zvrneta na bok, jaz pa zraven vriskam kot mali otrok.

Se beremo...
user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
28.11.2007 17:35:01   
Anonimen

Aaaa, klopčič misliš. user posted image  Razumem. user posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
28.11.2007 17:36:01   
lemavrica
Ta gosenica je pa ful luškana za na voziček.Ampak jest bom pa počakala s tem da bo Jaka šel v športni del vozička, ker mu bo takrat to bolj zanimivo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
28.11.2007 17:39:26   
lemavrica
A ni žalostno da je en sam brezvezen komentar sprožil celo brezvezno debato, ko bi se lohka pogovarjale o čem lepšem.

Neposredna povezava do sporočila: 2914
28.11.2007 17:45:14   
guppy
No, evo še enkrat bom vprašala, ker mi je samo nana odgovorila:
user posted image  a še katera mamica mora dajat železo svojemu user posted image ? Zakaj? Katerega? KAKO?

Neposredna povezava do sporočila: 2915
28.11.2007 17:56:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sandra, kdaj pa gre Enej spat, da vsa dan spiš do 12h? Ker npr. Žan več kot spat tudi ne more. Zvečer gre spat ob 21h in spi največ do 8h.

BTW, a se ti ne zdi da so na vsaki strani samo še tvoji postiuser posted image . Mora pa bit Enej res priden, da imaš toliko časa za RRuser posted image .

Preberite z  drugačnim tonom in boste razumele da me zanima recept kako ga prepričat da spi do 12h, ker sem jaz tudi zaspanec in sem nenaspana. Pa vidim da hodi pozno spat in zato potegne. Žan namreč zaspi takoj po kopanju med 20 in 21 uro in spi v povprečju do 8h. Sedaj vidim da časovno približno enako spita.

Da pa je postov veliko pa je zgolj ugotovitev.

Saj bi še kaj napisala kar me malo moti v kaj se je ta forum spremenil pa bom raje v prihodnje tiho, ker nisem želela nič slabegauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
28.11.2007 18:21:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

A ni žalostno da je en sam brezvezen komentar sprožil celo brezvezno debato, ko bi se lohka pogovarjale o čem lepšem.

Res je!
Dajmo punce pozitivno!

Neposredna povezava do sporočila: 2917
28.11.2007 18:23:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

user posted image  a še katera mamica mora dajat železo svojemu user posted image ? Zakaj? Katerega? KAKO?

Mi ne dajemo, zato ti ne morem odgovorit.
Kako pa sploh vedo, da ima otrok premalo železa, če mu sploj niso kontrolirali?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
28.11.2007 18:36:19   
guppy
duskamb, zgleda gre bolj za preventivo. Moj hemoglobin po porodu je bil 76, železo dva tedna nazaj je bilo 7, pri porodu sem izgubila več kot liter krvi in sem že imela rezervirano kri na zavodu za transfuzijo... Pravijo, da otroček dobi zalogo železa od mamice in jo potem porabi nekje do 6. meseca.

Kako je z njunim železom ne vem, ampak če ga imata po meni, je katastrofa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
28.11.2007 18:42:50   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Mi ne dajemo, zato ti ne morem odgovorit.
Kako pa sploh vedo, da ima otrok premalo železa, če mu sploj niso kontrolirali?

mi tudi ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
28.11.2007 18:55:03   
sonce78

guppy žal ti ne znam odgovoriti, ker ne dodajamo železa. Vprašaj pediatrinjo, če obstaja še kakšna druga različica železa (mogoče v Italiji ali Avstriji), če ga bosta tvoja sončka bolje sprejela. Če izveš kako je ime zdravilu v Italiji (če sploh obstaja), lahko jaz pošljem mojo mamo (živi v Izoli) v lekarno v Trst in ti ga pošljemo.

user posted image user posted image user posted image Jaz imam še vedno čiščo rumeno-zelene barve, pa je od poroda že 9 tednov. A je to normalno?

Posta od mony79 pa sploh ne bom komentirala, ker je škoda energije. Škoda, da se mora to dogajati.

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 28.11.2007 18:57:27 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
28.11.2007 19:02:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

user posted image user posted image user posted image Jaz imam še vedno čiščo rumeno-zelene barve, pa je od poroda že 9 tednov. A je to normalno?

Mislim, da ni O.K. Vprašaj G. Rumeno - zeleno?

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
28.11.2007 19:22:12   
lemavrica
Mi tudi ne dajemo železa. Je bil pa problem ko sem še dojila in sem ga sama ene 2x vzela ( morala bi porabiti še 2 stekleniški Legoferja ) in je imel katastrofalne krče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
28.11.2007 19:29:49   
sonce78
duskamb ja, rumeno-zelene barve je, sicer ne veliko, za dnevni vložek. Sem pri pregledu (pred 2 tedni) vprašala G in je rekel, da je normalno. Zdaj mi je pa že sumljivouser posted image Pa spolnih odnosov sploh ne morem imeti, ker boli kot user posted image in krvavim.user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

Neposredna povezava do sporočila: 2924
28.11.2007 19:30:14   
surya
Guppy, za železo pa res ne vem user posted image .

Sandra, jaz sem tud pogruntala, da si dost gor, pa sem ti že hotla napisat, da ti vsaka čast. Očitno ti gre materinstvo super od rok, da sfolgaš. user posted image user posted image user posted image  Pa tudi user posted image  verjetno uboga mamicouser posted image . Jaz sem že velik od tebe pobrala!

Jaz bi bila več, pa mam prenosnik, ki ga moram zaradi prostorne stiske za vsako pospravit.user posted image  Tak, da se mi ga ne da non stop prenašat.

Temenca: jaz sem jih glih včeraj napadala. Pred kopanjem sem ga fejst z mandljevim oljem namazala. Potem sva se še kakšne pol ure masirala. Pri kopanju sem mu oprala še glavico in so skoraj vse izginile. Malo jih ima še na čelu, te bom pa z Riboderminom namazala. Tako sem se jih tudi na obrveh rešila.

Če pa po forumu iščeš napake drugih, pametne stvari verjetno spregledaš...user posted image  

Sovraštvo je negativno čustvo,
ki bolj škoduje tistemu, ki sovraži,
kot pa njegovi žrtvi.
Mony, na izgubi si ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?