Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 20:30:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, da mal misli odvrnemo od bolezni, evo vam en res dober komad..Neva, škoda, ker nimaš zvočnikov: http://www.youtube.com/watch?v=0eG3Vc8Ev3M
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 20:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo No, da mal misli odvrnemo od bolezni, evo vam en res dober komad..Neva, škoda, ker nimaš zvočnikov: http://www.youtube.com/watch?v=0eG3Vc8Ev3M ne mi niti omenjat.Sem prov žalostna,tako bi rada muzko poslušala,pa ne gre.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 20:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Neva6,pri nas ima vsak drugi otrok ROTA virus tudi to je pogosto obolenje
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:02:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zadnja sem.Tako naj ostane.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:17:34
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Zadnja sem.Tako naj ostane. to ti misliš?? kar daj se , daj si duška HA -HA -HA -HA
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ŽNo a še čvekate? sam da je tamalim bujš...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:33:27
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ŽNo a še čvekate? sam da je tamalim bujš... a še nespiš ? adijo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
odmetiriam lihkar
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeeeeeeeeeeer! Sovražim ceste, sovražim avte. Matra mora res vsak dan bit kaka prometna
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kej zaboga je spet blo, a so ti usojene, al kaj?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pa kej zaboga je spet blo, a so ti usojene, al kaj? No na srečo nisem bila jaz udeležena. Od kolegice ( s katero naj bi se peljala domov) tast in tašča sta mela kar hudo (ne srečo brez resnih poškodb) ampak avto je totalka. Ko žogica... z vseh stranu butnjen. Matr smo čakali eno uro pa noben ni vedu kolk resno je.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
šiiiit.... sej pločevine ni škoda, sam da je z njimi vse okej
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 22:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR šiiiit.... sej pločevine ni škoda, sam da je z njimi vse okej ja sej to. pa glede na celotno situacijo sta najboljše jih odnesla (tovornjak v osebni avto). mislim, bolje res ne bi moglo biti. Pač udarnine.. pa mal boli.. ampak so dohtarji rekli da je vse ok. Jao sem celo uro sedela ko na jajcih ko smo se domov vozile. Aja Pikec ka si pol zrihtala z unim sodelavcem? A je kr pri tetki na varnem al kako?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 23:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Pikec ka si pol zrihtala z unim sodelavcem? A je kr pri tetki na varnem al kako? Lih učer sem fotke gledala, pa sem se začela spraševat kje mam oči . Misliiiiiiiiim... pišuka pa ena barva skp ne paše noooo. Ampak še zmir je ... sam vseen bi blo fajn da se zamislim nad sabo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 23:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Aja Pikec ka si pol zrihtala z unim sodelavcem? A je kr pri tetki na varnem al kako? Lih učer sem fotke gledala, pa sem se začela spraševat kje mam oči . Misliiiiiiiiim... pišuka pa ena barva skp ne paše noooo. Ampak še zmir je ... sam vseen bi blo fajn da se zamislim nad sabo No ja.... v tej smeri tudi jaz razmišljam zadnje čase ja. Ti a si že kej govorila z MIklvažem? Mende bo mogu kr sam prit na obisk. Men se 10 obeta še en izpit (no sama se moram odločit pa it, pa bio rada čimprej opravila)
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 23:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst za Miklavža pišem doooolg seznam med drugim tud naj prinese zapiske s predavanj za Brvne študije
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.11.2007 23:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
No dej da vidim... to čudo Sicer pa jaz sem strica Miklavža kr preskočila (itak prinese vedno sam šibo, fige, suhe slive, pa marelce )... sem raj pisala Božičku... on je bolj velikodušen. Ampak mam tolk želja da sem namesto IN uporabila kr ALI- ALI
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 7:01:22
|
|
|
|
srki
|
Dobro jutro .
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 7:44:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce če je kera držala pesti zame vam morm povedat, da je pomagalo in sem dobila sanjsko službo!!!!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 8:05:15
|
|
|
|
spacey
|
Romana čestitke!!! Superca. PS: Tebe povezujem s Prison break in Majkijem! Včeri sem se spomnila.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 8:10:04
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej jaz sem pa prebrala, da si že pogledala celo 3 sezono???? dej povej če je vsaj srečen konc??????? ker sama morm spet en maraton naredit in pogledat od 6 dela naprej!!!ker enostavno ne najdem časa!!!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 8:26:10
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sej jaz sem pa prebrala, da si že pogledala celo 3 sezono???? dej povej če je vsaj srečen konc??????? ker sama morm spet en maraton naredit in pogledat od 6 dela naprej!!!ker enostavno ne najdem časa!!! Ne, ne ni še konec. Imajo štrajk producenti in scenaristi, tako da je do 8 al 9 dela. In ta "zadnji" del sem včeraj gledala.. Konča se tako da.. Majkija bodo premestili iz Sone, Mahone pa pride nazaj. No, toliko za zdej, ker ne vem kje si končala.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 8:36:04
|
|
|
|
Bubamaraa
|
o me kr glava boli, ko si mi to povedala.... a že ve moj fishek da je zdravnica umrla??? ga bom mogla iti potolažt!!!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 8:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!!!!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 9:03:35
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jutro Nevaaaaa
|
|
Nadomestna matiniwajAli bi postala nadomestna mati za žensko ki ne more imeti otrok?da (
14%)

ne (
86%)
Število vseh glasov: 570Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!