Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 21:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Ti bo hitro povedal da je seksi, pa da ma penis ne pa pinča, pa še po njegovih besedah kako odlično idejo. Mičica je v NM v domači oskrbi :))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 21:47:35
|
|
|
|
purple
|
Drage moje. Odhajam v mižulo, saj me jutri čaka napoooooren dan. Ma naš Nejci 11. rojstni dan.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 21:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč Purple. Vošči Nejcu VSE NAAAAAJBOOOOOLJŠEEE
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 21:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Ma naš Nejci 11. rojstni dan. Ooo, vse najboljše
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica O ja dogaja dogaja... sam žal ne tako kot bi si jaz (pa še nekdo drug) želel a ne Čaki, a un na drugi strani bi tudi, al kako?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:54:33
|
|
|
|
purple
|
Hvala, bom.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 21:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
solata slike so v albumu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:00:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Drage moje. Odhajam v mižulo, saj me jutri čaka napoooooren dan. Ma naš Nejci 11. rojstni dan. Vse najboljše, pa kar dolgo praznujete...da te čimdalj ne bo na tej temi
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 22:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica O ja dogaja dogaja... sam žal ne tako kot bi si jaz (pa še nekdo drug) želel a ne Čaki, a un na drugi strani bi tudi, al kako? No v bistvu .. on bi jaz pa ne (več). pač zakomplicirano. ne bom tu na javno razlagala, če češ na zS, tu pa ne. Pikec čaka te pošta
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 22:03:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ne bom tu na javno razlagala, Vsaj ena zanimiva stvar, pa ne bo javno... Pol pa ne smeš biti na tej temi..kar pejd se pogovarjat z vsemi iz te teme na z.s.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 22:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ne bom tu na javno razlagala, Vsaj ena zanimiva stvar, pa ne bo javno... Pol pa ne smeš biti na tej temi..kar pejd se pogovarjat z vsemi iz te teme na z.s.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 22:10:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
Se mi zdi, da je črv v solati.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 22:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Se mi zdi, da je črv v solati. Ja in? sej jo boš ti pojedla
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 22:26:20
|
|
|
|
Njuškalo
|
Spat pejd s svojim črvom!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, solatka, sori.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.11.2007 22:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Spat pejd s svojim črvom! O Brez skrbi da bom šla.... samo tebi v veselje da veš. da boš KONČNO (da te spomnim po 305 straneh ) zadnja. Dooolgo je bilo čakanje a?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR aha, solatka, sori. Ni kaj sorat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:29:33
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, ni vidt da bom kej zadnja..glede na to, da si še zmeraj tukaj..pa še Mič si nazaj privabila
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ja, ni vidt da bom kej zadnja..glede na to, da si še zmeraj tukaj..pa še Mič si nazaj privabila nasedeš pa vedno
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR aha, solatka, sori. Ni kaj sorat Sem že mislila, da se kaj bolj kjut dogaja, res; zato sem vprašala :)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Sem že mislila, da se kaj bolj kjut dogaja, res; zato sem vprašala :) Ni panike spljoh... sam res mi ni za razlagat.. še svojim bližnjim ne razlagam, ker mi je vse skup mal kr neki... pa... tk neštu između...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica ... pa... tk neštu između... Ah ja....takle mamo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:37:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
Matovilka , jaz te bom preimenovala v Solata&Črv.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.11.2007 22:40:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Matovilka , jaz te bom preimenovala v Solata&Črv. To boš takrat ko bo črv začel nažirat solato
|
|
|
|
DEBELOSTEDINAli je vaš otrok debel oz. pretežak za svojo starost?Da (
7%)

Meni se ne zdi (
21%)

Ne (
62%)

Da,ker mu dodajam adaptirano mleko (
1%)

Je celo presuh (
8%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!