|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška soba - cena?
30.11.2007 10:34:17   
Anonimen
Pozdravljene!

Ker imava z mojim podstrešne sobe, ki so šregane nemoreva kupit original pohištva v sobo. Zdaj pa je mala stara že čez 2 leti in se mi zdi da potrebuje svojo sobo. Zato sem dala delat predračun enemu privat da bi naredil po meri. Danes sem dobila ta predračun in se mi zdi ful velik. 2400 evrov, oz.1950 evrov brez računa in DDV-ja.

Ma res je ful lep načrt, dve kotni omari, tri ostale z predalčki (dol po celi šregi), postelja z izvlečnim predalom spodaj, nočna omarica, še taka kao psiha , pisalna miza (oblikovana okroglo) z predalčki, en viseči  element z odpretima policama.

A je to dost, al se splača. A bom dobila za ta denar kje v Ikei kak sestavljiv program?


Ma nimava glih za razsipavat z denarjem, tako da bova fejst šparala za to sobo, zato se nočeva prenaglit, če bi lahk kje dobla ceneje. Hvala

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 1.12.2007 22:11:30 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 10:43:36   
Anonimen
Včasih se bolj splača vprašat pri kakšnemu starejšemu lesarju, ki je že v penziji. Vsaj pri nas je tako - eden ti naredi za 3000€, eden pa za 1000€. Tako, da se po mojem mnenju splača malo počakat, povprašat naokoli... mogoče res ne bo tako lepa sobica (to na okroglo in takšne stvari), amapk vseeno.

Aja, mam tud jaz 2 prijatelja, k sta mizarja, pa ti lahko povem iz lastnih izkušenj - eden ful drag, drug pa skoraj poceni. Sicer je res, da npr. kuhinje ne bi dala delat tistemu, k dela poceni, ker ima on, k je dražji take ideje, da dol padeš. Pri otroški sobi pa mislm, da ni tako važno. Lahko mi pišeš na ZS, pa ti bom dala številke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 10:45:33   
Putka
Jaz sem večim mizarjem isti načrt poslala. In predračun je bil takrat med 80.000-200.000 za isto zadevo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 10:45:45   
Strawberrie Cherrie
Najcenejša rešitev:
sama kupiš les + iverne plošče za fronte; poiščeš enega upokojenega lesarja, ki dela samo malo na črno, narišeš sama načrte in voila, stvar te ne bo prišlapreko 700,800€.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 10:46:54   
soncece24
Odvisno tudi iz česa bo delal. Če bo res lesena, potem je to za toliko stvari, pa še na mero za pod poševnine meni čist ok cena. V ikei se sicer dobijo tudi kake stvari za pod poševnino - trofast serijo si poglej. Ampak to bolj improvizirano zgleda.
Če se ti gre v prvi vrsti za denar, se IKEA sigurno bolj splača, po mojem, no. Prečekiraj njihovo stran in si malo izračunaj. Lahko pa tudi pol-pol narediš. Omare ti naredi mizar, ostalo pa kupiš.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 10:53:58   
bučkabb
men se tud zdi, da glih ni pametno dat za otroške sobe tak velik, ko ne bojo za večno, pa še otroci kaj velik ne čuvajo.
če hočeš, a ti jo naredi mojster iz kvalitetnih materialov se pozanimaj pri večih in ne sam pri enmu, je pa sigurno, da boš odštela več kot pa če jo greš kupit  ikeo al pa v kako drugo trgovino s takšnim pohištvom.
sam jaz bi jo na tvojem mestu kupla, ker kot sem ti že rekla  sigurn ne bo za tak dolgo, ko si otroci če že ne mi kr kaj zmišljujejo ko  rastejo.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 10:57:40   
Anonimen
Je pa lesena, v kombinaciji z rdečimi ploščami. Ni kaj načičkana je bolj mladinska soba ne otroška. Pa naredijo in zmontirajo na mesto.

Sva pa gledala tudi sobo mali princ po sestavljivem programu in je ful manj stvari (omarov) in bi naj prišla 2600 evrov (take mere ki nama pašejo, ne tist osnovni model)

Kje pa naj iščem cenejše sobe in da je možnost sestavljivega programa?

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 11:01:58   
Sonrisa
Mi smo jo tudi dali delat mizarju, ker je soba v mansardi pa še koti so različni.

Ko sva z mojim računala, sva prišla do zaključka, da ne bova nikjer dobila takšnega pohištva, kot sva si želela. Omare bi morale biti vse nizke, postelja bi bila problem ...

Sicer sobica še ni narejena, bo pa enkrat te dni.

Sta pa dve postelji, ena malo višje (kot pograd), do katere vodijo stopnice (ki so predali), pod njo ena velika omara (globine tam okrog metra), pisalna miza in na vsaki strani še dva predalnika, en širši predalnik za cunje in kakšne štiri omare (se ne spomnim več točno, pa vse so visoke in se ne končajo, kjer se mansarda začne), z eno kotno omaro, kjer so nenormalni koti, pa še razne poličke. Mislim, da je to vse.

Je prišel pa predračun tam do 3500 €. Najprej naju je seveda na rit vrglo, potem pa sva začela računati in primerjati cene prodajnih programov po trgovinah in sva na koncu ugotovila, da toliko stvari, pa še to po najinem načrtu, ne bova nikjer dobila.

Aja, pa tu zraven je še barva všteta za omare, pa vodila za predale (samo eno stane tam okoli 28 €, vseh pa je tam okoli 20). Bolj kot les se naberejo tiste malenkosti, na katere ne bi sploh pomislil.

Tako realno potem gledano bova prišla veliko ceneje skozi, pa še več pohištva bo in predvem takšno po naših željah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 11:20:39   
Anonimen
Dajte mi razložit kaj je "mansarda"?

(odgovor članu Sonrisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 11:32:56   
Anonimen
mansarda = podstrešno stanovanje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 12:44:44   
lojzika
Po mojem
Rabiš poslo z jogijem

Eno omaro

5 lepih škatel za igračke.

Lepo porišeš stene

Dodaš kakšne barvne poličke

Itak ji boš čez 10 let mogla že zakonsko poslo kupit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 12:48:23   
AKP
Mislim, da bo soba aktualna kakšnih 10 ali pa 11 let. Potem pa boš lahko začela razmišljati o zamenjavi, saj tvoji hčeri verjetno ne bo več aktualna. Naš 15 letni sonček  ima sobo 4 leta in jo sedaj vsak dan poslušamo kakšno brezvezno sobo ima, pa malo posteljo,....user posted image . Tako, da dobro premisli koliko boš dala za sobo, saj jo boš v puberteti sigurno menjavala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 12:50:34   
AKP
Lojzika!!!

Tvoja ugotovitev je čisto točna user posted image . A so tvoji otroci v bližini pubertete?user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 16:48:11   
bskrle
Meni se zdi škoda toliko denarja za otorško sobo, saj imajo nasjstniki svoj okus, torej moraš vedeti, da bo soba aktualna max 10 let.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 18:21:47   
Anonimen
pojdi v IZI MOBILI - mas na celovski v LJ ali pa BTC- spodaj pri Emporiumu , ti naredijo super pa se drago ni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: otroška soba - cena????
30.11.2007 18:51:10   
travica
 
izi  mobili pa NE! Nam so od vseh firm, ki delajo vgradne omare najvišji predačun dali, pa še ful arogantno se obnašajo. Mi ravnokar gradimo incena, ki si jo navedla se mi za vse napisano zdi nizka. Res pa moraš preštudirat kako dolgo bo ta soba v uporabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: otroška soba - cena????
1.12.2007 18:18:07   
natasarobi
Kaj pa če bi šla v Harvey Norman pogledat - imajo nek program, ki se ga da sestavljat in je prilagodljivi (uporabljaš lahko za različne prostore) - tudi za mansarde, cenovno se mi ni zdel drag

Kaj pa če malo na netu pogledaš - pri nekaterih programih otroških sob imaš tudi dimenzije omar, nekje pa še cene cene vidiš.

A ti res drugega ne bi šlo v sobo? Moj brat je mizar in vedno mi je rekel, da je najbolje kar v trgovinah kupit, ker pride še naj ceneje.


(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: otroška soba - cena????
2.12.2007 23:19:32   
Anuška79
Tudi mi imamo mansardno stanovanje. V otroški sibi je ena postelja z velikim predalom spodaj (oblačila za dva otroka), preproga s cestami, lesena doma prebarvana mizica s klopco, ter ena stena s policami od stropa do tal - spodaj so leseni, doma prebarvani pisani zaboji za igrače, na eni polici je bataljon manjših košaric z drobnarijami (barvice, papirji, nalepke, plasrelin, kinder igračke...), ena polica je za knjige, slikanice in pobarvanke, na zgornjih policah pa so spet škatle z različnimi motivi (medvedek Pu ipd) s posteljnino, sezonskimi oblačili itd.

Stene so različnih barv in poslikane z morskimi motivi, na eni je še oglasna deska za umetnine in to je to.

Mali vsaj enkrat na teden reče:mami, hvala za mojo sobico.

Vanjo je bilo vloženo malo denarja in veliiiiiko ljubezni. user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: otroška soba - cena????
4.12.2007 9:59:18   
sneška_
  Soba od tamale je izdelana po naročilu pa je prišla 350.000 sit.Sicer mi nimamo mansardnega stanovanja ampak je lepo narejena.in ni mi žal denraja ki sem ga dala.  

_____________________________

Najdojenček

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: otroška soba - cena????
6.12.2007 17:44:34   
Hator
mislim, da je cena kar realna, saj si naštela fulll omar
dobiš llahko tudi ceneje, a je vse sama navadna iverka in se ne splača

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: otroška soba - cena????
6.12.2007 17:46:05   
Hator
če hočeš, mi lahko pošlješ skico z merami na zs, pa ti preračunamo

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?