Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
je Nik, jaz pa se nagibam pol bolj k Lanu. Nisi nič komentirala tega imena, ti ni všeč?
Neja
, še lepši mi je Naja
dobr ime. Sem se mal v mislih poigravala z ljubkovalno verzijo tega imena - npr. Lanči. No pa imam jaz avto Daewoo Lanos in ga kličem moj Lanči in sem se prijetno nasmejala.
, da bom vsaj nekomu lahko dala ta ime. Ha.
tako daljše? Vam je všeč Patricija?
, ne morem verjet! poleg tega pa si izbrala enako ime za sina kot navija moj
pa iamva zaenkrat Žan in Anže. Vendar še ni 100%, da bo kaj od tega.
..no mogla sem spit k nekaj kozarčkov te sladkane vode..obup..nasy mislim da si ti napisala da spiješ samo en kozarček 2dl ..no jest sem ga pa tri spila..no tazadn ni bil čist do konca ...tako mi je blo poj slabo..da sem se šla mal umit na wc pa odprla okn da sem prišla do zraka..no po izvid bi lahko šla že dones ampak bom šla v ponedeljek ker mam tud pr svoji G pregled...moram pa reč da čutm še zj eno tako čudno slabost...pa pred kake pol ure sem jedla mal slano da naj bi mi blo kej bol pa mam občutek da mam še kr tisto vodo v želodcu..