Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti maš familjo Ja,za Božič jo imam,za Silvestra pa mami ni pomebna.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kaj pa da ga kar "preskočiš"? No preskočila ga ne bi. Mi vseeno preveč pomeni. Ampak vse te "hepi femili staf" bi pa preskočila. Ampak žal.. sem stacionirana pod "streho nekoga drugega" in moram igrat po njihovih pravilih jah klinac... sama sem si kriva.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:55:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Kaj pa še ? Ne bit žalostna...a boš k meni prišla za novo leto? A u Split? JAAAAAAAAAAAA...a lahk, a lahk :smajlikilepogleda: Lahko tudi all inclusive :)):
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ti maš familjo Ja,za Božič jo imam,za Silvestra pa mami ni pomebna. Vidiš tko je.... upaj da bo tko ostalo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR No zarad mene lahk greš, sam župnik ni lep, mlad pa seksi... Eh poj pa rajš ne
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko tudi all inclusive :)): mmmmmmmmmmm mamljiva ponudba. Čak da razmislim.... Okej...jaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.12.2007 22:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, men so pa prazniki kr neki. Ponavadi grem kar spat.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:58:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri bo bolje in vsi dobre volje živeli bomo naprej.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 22:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Okej...jaaaaaaaaaa IN solatka je s črvom vred odletela na Mars
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.12.2007 22:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, men so pa prazniki kr neki. Ponavadi grem kar spat. Jst prej še pojem in rakete pogledam . Če ne časti Janković, pa časti kak preveč mahnjen sosed
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IN solatka je s črvom vred odletela na Mars Če me Mič ne bo marala - se lahk stacioniraš od božiča do novga leta pr meni... z zvezki vred. A je prav?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IN solatka je s črvom vred odletela na Mars Če me Mič ne bo marala - se lahk stacioniraš od božiča do novga leta pr meni... z zvezki vred. A je prav? A si mogla zvezke omenit? No sicer pa nisi dost falila.... Moji prazniki bodo res zazvezkani.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Lahko tudi all inclusive :)): mmmmmmmmmmm mamljiva ponudba. A si prepričana? ...ker reklamacij ne sprejemam
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
moji pa neeeeeeeeeee (upam)
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Lahko tudi all inclusive :)): mmmmmmmmmmm mamljiva ponudba. A si prepričana? ...ker reklamacij ne sprejemam ti si pa huda agencija...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:06:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Lahko tudi all inclusive :)): mmmmmmmmmmm mamljiva ponudba. A si prepričana? ...ker reklamacij ne sprejemam ti si pa huda agencija... Tko je to pri individualnih aranžmajih
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pozabla vprašat kaj vsebuje all inclusive? A tud varstvo mičice ?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Sem pozabla vprašat kaj vsebuje all inclusive? A tud varstvo mičice ? Neeeee......Mičica bo v planinah . Maš pa na razpolago vse ostale bonitete :))
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Neeeee......Mičica bo v planinah . Maš pa na razpolago vse ostale bonitete :)) Pikec jz ne bi šla... ker "vse bonitete" verjetn pomeni tud da te bo merkala 100/h Pol boš šele mela
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Neeeee......Mičica bo v planinah . Maš pa na razpolago vse ostale bonitete :)) Pikec jz ne bi šla... ker "vse bonitete" verjetn pomeni tud da te bo merkala 100/h Pol boš šele mela Solata a misliš, da ma Mič deficit nadzora pa bi kompezirala pr meni?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Neeeee......Mičica bo v planinah . Maš pa na razpolago vse ostale bonitete :)) Pikec jz ne bi šla... ker "vse bonitete" verjetn pomeni tud da te bo merkala 100/h Pol boš šele mela Solata a misliš, da ma Mič deficit nadzora pa bi kompezirala pr meni? Jah nikol ne veš a ne
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Pikec jz ne bi šla... ker "vse bonitete" verjetn pomeni tud da te bo merkala 100/h Pol boš šele mela Čaki, kako to misliš, da jo bom merkala :)?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Solata a misliš, da ma Mič deficit nadzora pa bi kompezirala pr meni? Nič bat :)). Majo pa v tem letnem času Dalmatinci definitivno deficit Slovenk
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Babuške jz grem spat.... Nisem dočakala, kar sem čakala že cel dan. Ampak nema veze... Lepe sanje obema.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 2.12.2007 23:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Majo pa v tem letnem času Dalmatinci definitivno deficit Slovenk To je pa zelo pomemben podatek Ti kako se že reče dalmatinskim plažnim predatorjem/ljubimcem? Sem vedla, pa sem pozabla, vraga.
|
|
|
|
dojenje1hruškaDo kdaj ste dojile?nisem dojila. (
15%)

do 3 mesecev (
18%)

do 6 mesecev (
13%)

do 1 leta (
31%)

do 1,5 leta (
14%)

do 2 let ali več (
9%)
Število vseh glasov: 352Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!