Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

full lep trebušček!
.
in informacije o vrtiljaku. Pol res škoda, ker ni na baterije. Pa cene? Kar ne morem verjet, da je v Avstriji vse tolk ceneje. Komi čakam, da se bomo kaj odpravili... V baby centru sem gledala posteljnino (sam prevleke in tist za okrog posteljice) in je blo vse res tko lepo, sam 35 tisoč sit??????
dobi vse potrebno.
).
...
! Tak drži rokico, ko moj.
!
kupila voziček. Tako, da je ena stvar manj za kupit. Prav tako sva šla k mizarju in se pozanimala za previjalno izo in nama je rekel, da bo prišla cca. 200 evrov. Dinki - ti si omenila, da sta kupila komodo v Ikei, ali imaš kakšno slikico in kakšna je cena, ker tudi sama razmišljam, da bi kupila navadno omaro in potem samo dodala previjalni del. Aja, pa mere, če mi lahko poveš.
.