Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Bom tud jest to jedla
No, zdaj že ninčka... Bomo videli kako bo danes.

: mene je moj takoj po porodu,ko so mi Leona dali na trebuh vprašal če res mislim it še 2x rodit,pa sem rekla da ja.nikol nisem pomisnla da zaradi popadkov ne bi šla več rodit.itak sem se udala v usodo in živela za tiste pavzice med popadki ki so ble skoz krajše.tko da me je že štimal še za enega,ampak je prehitro.zaenkrat bova počakala da si urediva naš domek.pa seveda da jaz dobim zaposlitev.pol pa v akcijo.
Mi bomo tudi krstili, pa pojma nimam kaj naj ga oblečem.
Kaj pa druge, ki jih iimate več, so si kaj podobni kot dojenčki?
...
(v Eneja seveda)
:
Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je
za tvojo nežiko
nočejo dude, boste še vztrajale? ema je na začetku dudo izpljunila po par sekundah, zdaj pa ji je sploh ne morema več dati v usta. še preden ima dudo prav v ustih jo že izpljune, prav jezik nastavi tako, da duda sploh ne gre notri.