|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
3.12.2007 20:14:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Tianna povej kaj ješ, da tako dolgo spi user posted image . Bom tud jest to jedla

Zadnje čase res jem samo testenine, pa pice. Aja, pa nalivam se s čajem od Sandre. user posted image  Ma ne, resno... Mislim, da mu je pomagalo kopanje. Ko ga skopam pred spanjem, večkrat potegne z nočnim spancem. Ne vedno, ma večkrat. user posted image  No, zdaj že ninčka... Bomo videli kako bo danes.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
3.12.2007 20:32:16   
aljab
Nena80 ne sekiraj se,...to je čisto normalno. Sem si v službi natančno ogledala že nešteto malih ušesk od znotrajuser posted image user posted image .

Aja... tle nas je pavelik razseljenih... jaz sm primorka na štajerskem in imam identične težave kot ti Srček...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
3.12.2007 20:42:08   
jst86
nena na tvojem mestu bi  klicala P oz. dežurnega.je pa res da hitro zaženem paniko.Leon ma maslo tako kot odrasel človek.

user posted image : mene je moj takoj po porodu,ko so mi Leona dali na trebuh vprašal če res mislim it še 2x rodit,pa sem rekla da ja.nikol nisem pomisnla da zaradi popadkov ne bi šla več rodit.itak sem se udala v usodo in živela za tiste pavzice med popadki ki so ble skoz krajše.tko da me je že štimal še za enega,ampak je prehitro.zaenkrat bova počakala da si urediva naš domek.pa seveda da jaz dobim zaposlitev.pol pa v akcijo.user posted image  je pa res da vedno ko vidim user posted image  pomislim-ojej boga kok bo mogla trpetuser posted image

sandra Leon tud štrajka s hrano.on bi sam čaj pil.dons je jedel samo 3x čez dan.pa parkrat umes sem ga mal prosila da je pojedel vsaj 20ml.sej pravim,dans ma zgleda dieto.

tianna sem hotla slikce dat v album pa mi ga noče narest.

grem,Leon je pršu pomeuser posted image

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
3.12.2007 20:51:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

tianna sem hotla slikce dat v album pa mi ga noče narest.

O, škoda. No, ko boš imela čas, pa poskusi še enkrat. user posted image  Res bi rada videla kako si ga zrihtala. user posted image  Sem firbčna a? user posted image  Mi bomo tudi krstili, pa pojma nimam kaj naj ga oblečem.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
3.12.2007 22:09:43   
PBJ
Se na kratko oglasim. Ravnokar sem dala naročit fotografije, pa sem jih nekaj dala v album.
Tale je današnja:
Danes sva z možem gledala, kako sta si naša dva podobna. Pri 3. mesecih je bil Jure malo manj zalit v obraz, in več las je imel, kot Anauser posted image , drugače sta pa isti faci.
user posted image Kaj pa druge, ki jih iimate več, so si kaj podobni kot dojenčki?

Nena 80, po moje ni panike glede ušesnega masla, Včasih tudi bolj na oranžno potegne. Pa je bilo to bolj trdo, ali mu prav teče ven? Če bi bilo kakšno vnetje, bi sigurno opazila na njegovem  počutju.
Drugače pa, smo mi prvega ustvarjali čez 3 leta (operacija, HSg, IUI,..), drugič pa je ratalo v točno pol letauser posted image ...

Cuma, je fajn, ko imaš dve punci - glede oblekic mislimuser posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
3.12.2007 22:17:25   
sandra85
hvala, hvala, hvala za vsa ZS, maile in pohvale tuki na forumu...js sem pa itak že 3 mesece na novo zaljubljena user posted image (v Eneja seveda)user posted image

pomembno je tudi, da pol takoj se z to račko sčrpaš ostalo sluz ven in pri tem ga probaš imet tudi na boku-čimbolj na trebuščku (js naredim tako, da ga dam kravice past in pri tem mu črpam)

LINA31
tvoj mail mi pošlji na ZSuser posted image

sonce78 a ti si moje nohte gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste vse dobile???????
tianna in nana80, vama sem zaj poslala, ker sem Eneja kopala in nisem bila na RR

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
3.12.2007 22:23:03   
sandra85
LINA ne rabiš-sem šla na google group pogledat tvoj mail.....sem ti že poslalauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
3.12.2007 22:28:24   
sandra85
PBJ lepa Anauser posted image user posted image user posted image
una slikca ki ima pikapolonico v ustih....me prav na Eneja spominja-on tudi tak tlači vse v usta...

js sem dala tudi slikice gor že zjutraj (in je ena tut taka, ko neki tlači v usta)

nana 27 vidim da si online, javi se nam kej-te pogrešam tukiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
3.12.2007 22:41:03   
PBJ
Sandra, ja sem si zdaj pogledala Eneja, kako papcauser posted image user posted image ....

Danes sem poleg nje brala eno revijo pa  je tako mahala z rokami po njej in se tresla, saj bi jo rada okusilauser posted image . Potem sem vzela eno reklamo ji malo zmečkala, da je lahko prijela, no v usta pa ji nisem pustila datiuser posted image ... Drugače pa res vsako plišasto igračo, ki jo uspe zagrabit, takoj okusi.  Vsi gredo to fazo skozi, ampak mi ja tako zanimivo, ko se trese in vsa rdeča postane.

Zdaj pa seveda spat, sem precej utrujena.

Sem šla še pogledat, kdaj ta mesec dobimo evrčke. Če tudi vas zanima, klikniteuser posted image : http://www.najdi.si/search.jsp?q=csd

< Sporočilo je popravil PBJ -- 3.12.2007 22:46:28 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
3.12.2007 22:59:28   
sandra85
ja res je zanimivo, ki bi vse  v ustka dali...user posted image
danes sem posnela 2 minutni posnetek, kako se je Enej igral z zvezdico, ki je bila nad njim in jo prijemal in na vsak način jo je hotel do svojih ustk zvleči-ampak ni šlouser posted image

js sem glihkar dala eneja spat (je še buden, ampak ga glasba uspava, tako da bo vsak čas zaspal...
danes sem ga dala bolj pozno, ker je imel čuden urnik hranjenja in sem se mogla prilagajat zaradi kopanja, da ga nebi dala sitega kopat, ker pol jim je slabo

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
3.12.2007 23:39:27   
PBJ
Da ne bo treba klikat:

Aktualno

user posted image
Izplačila v mesecu decembru (03.12.2007)

user posted image Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je
sreda, 12.12.2007.

Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je
četrtek, 13.12.2007.

Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je petek, 14.12.2007.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
3.12.2007 23:49:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

MI PA DOBIMO TA MESEC VEČJI OTROŠKI DODATEK + DODATEK ZA VELIKO DRUŽINO!!!!

KAKO BOMO ZAPRAVLJALI!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
4.12.2007 8:00:31   
Anonimen
Dobro jutro!

Kaj sem prva??? Ne morem verjet. Očitno so malčki začeli spat.
Matija tudi še spi - všeč mu je Čajkovski, ki se mi vklopi kot budilka.user posted image user posted image user posted image  Jure pa se po polževo oblači za šolo - znorela bom!!! Jezen je na mamo, ker sem mu rekla, da je presuh.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
4.12.2007 8:01:37   
Anonimen
Jutro!

Sandra......hvala!

Zelo luštkane otročke imate. Moram pa reči, da sem že večkrat ugotovila, da se Nežiki zelo pozna njena zahiranost in to, da je bila rojena prej.
Ko ste druge pisale o tem, kako se dojenčki smejijo, se Nežika ni nič smejala, pa je rojena med prvimi. Pa tudi stvari ne tlači v usta. Helena in druge mamice zahirančkov....tudi ve opazite kaj takega.
Ker po t UZ je Nežika zaostajala za 6 tednov.....to pa je kar veliko.

No ja.....do poroke se to ne bo nikjer več poznalo. (Joj, kako sem bila besna, ko so mi to rekli)user posted image

Ko ste govorile o dudah......ali katera uporablja Nubby?
Jaz sem kupila 3 dude, pa jih noče. Eno sem že odprla in prekuhala, parkrat tlačila v usta, ampak noče. Če katera želi ji pošljem neuporabljeni dve.
Nežika samo Aventove duda.

Joj, kako se že veselim $$$. Duška: koliko je pa dodatka za velike družine.....da vidim, kdaj planirat otroke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
4.12.2007 8:55:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Joj, kako se že veselim $$$. Duška: koliko je pa dodatka za velike družine.....da vidim, kdaj planirat otroke user posted image

375 eur - 1x na leto

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
4.12.2007 8:58:19   
sandra85
dobro jutro...
dragi je šel zaj delat, js pa bom kavico kar z vami spilauser posted image

nefretiti ne sekiraj se, če tvoja nežika še vseh teh stvari ne počne!če je rojena 6 tednov prej-je to mesec pa pol...in tako moraš tudi gledat njeno starost na razvoj in kako bo začela stvari spoznavatuser posted image
vse to bo tudi tvoja nežika doživljala, samo mal kasneje...ne smeš pa bit zaradi tega užaljena ali pa se počutit tukaj manjvredno (kot nrkatere) ker so si otročki med sabo različni...
primer: od kolegice sinček je že od dobrega 3. meseca dalje govoril mami MAMAuser posted image
meni je enej to 1x rekel pred 2 tedni in vem da je to prišlo slučajno iz njegovih ustuser posted image

no, pol pa je bil tata mal užaljen in mu je vsak dan pri previjanju sigurno 20 minut govoril : reči ataaaa

no in tako je pred 3 dnevi dosegel svoje in je enej ležal v gugalniku in na ves glas zakričal aaattttaaaaa-in od takrat nič več...
pa sem upala, da bo tut moj malček med temi, ki hitro začnejo z mamouser posted image
boš videla, zaj se bo počasi začelo in čisto vsak dan bo nekaj novegauser posted image
eno user posted image za tvojo nežiko

LINA sem dobila mail, kjer piše, da ti tega maila ne moreš sprejet...imaš kak drug mail še?
je jutri pošta sploh odprta?????????? ker bo danes po službi moj dragi poslal paket (ker je učeraj delal do 6h, pa se mi pol ni dalo laufat na pošto), zaj pa sem mu dala oboje za sabo in ti bo pol poslaluser posted image

enej  eno noč super prespi, drugo spet slabo.....
danes se je zbudil ob 3h,6h,8h user posted image user posted image user posted image user posted image zaj pa spi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
4.12.2007 9:33:38   
LINA31
Dobro jutro,
Žan že nekaj stola, tako da na hitro napišem nekaj besed...

vstali smo ob 6.20, sem ga dala ob 8.00 nazaj spat, saj prej ni hotel. Zaenkrat še spi, pa gode. Jaz sem si vmes lase umila in kavico spila.

duda...je ne mara. Groza. Tolk bi rada vidla, da jo vsaj malo vleče, zato da i ga lahko potolažila na tak način. Probala sem jih od Nuka in od Chiccota...moram še od Aventa.

sandra...sem dobila posnetek. Hvala.

e-bay....a je katera že kupovala preko e-baya?? Koliko časa traja dobava??

aja, še to sem rekla, da vam moram napisat...sem imela včeraj full slab dab..skos bi lahko jokala...me dajejo hormoni. Full se počutim samo, kot da sem samohranilka. Pa je srček pazljiv in potrpežljiv, ampak meni je to premalo. Nevem, če bova imela še kakšnega dojenčka. Bomo videli. Odvisno je od materialnih stvari...ŽAL.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
4.12.2007 9:38:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

sandra...sem dobila posnetek. Hvala.

a si dobila-super! ker mi je napislao, da ne morešuser posted image

nisem nič kupovale prek e-bay

a je katera že probala spucat noska???

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.12.2007 9:40:17   
sandra85

duda...je ne mara. Groza. Tolk bi rada vidla, da jo vsaj malo vleče, zato da i ga lahko potolažila na tak način. Probala sem jih od Nuka in od Chiccota...moram še od Aventa.

joooj lina, zakaj nismo prej o tem pisali...js imam 2 aventove ki jih enej ne mara, pa bi ti jih lahko poslalauser posted image ...če bo dragi prej končal, bom šla js poslat paket, pa ti bom dala še 1 dudo zraven

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.12.2007 10:03:00   
Zoya27
dobro jutro!
vidim da govorite o dudah pa me zanima, tiste katerih user posted image  nočejo dude, boste še vztrajale?  ema je na začetku dudo izpljunila po par sekundah, zdaj pa ji je sploh ne morema več dati v usta. še preden ima dudo prav v ustih jo že izpljune, prav jezik nastavi tako, da duda sploh ne gre notri. user posted image me pa to skrbi, ker je zdaj našla svoj palecuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.12.2007 10:10:51   
sandra85
zoya enej zelo redko kdaj sprejme dudo(če je res ful zaspan in mu rabi sam da nekaj mal cuca...)
je pa že pogruntal kako lahko lepo palec sesa, če pa mu ga vn vzamem in ne pustim, da ga da v usta pa se razjeziuser posted image ...smo se sprijaznili s tem, da bo palec cucal (tako kot njegova teta-do 1. razreda)user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.12.2007 10:13:05   
Pikica pokica
Aljab, nisem te še vprašala, če je bil mož "vesel" zadnjič po aerobiki? SO  res prasci te redarji. Naj se spravijo kam drugam, kjer narobe parkirani avti res povzročajo večji kaos. Kje sta bili pa včeraj???

Nefretiti, mi bomo verjetno imeli še eno bebiko, ampak potem, ko bo Zoja šla že v šolo, če naju bo še držalo. Med prvima dvema imam manjšo razliko ( ki se je mimogrede izkazala za odlično - 3 leta), tretjega bi imela pa nekoliko kasneje, ko bom tudi sama že malo starejša in "bolj zrela". Verjetno mi bo takrat spet pasalo leto dni dopusta, prva dva bosta pa tudi že tako velika, da mi bosta lahko pomagala pri  varstvu...Ti pa kar v akcijo user posted image user posted image user posted image .

V nedeljo me je mož tako lepo presenetil. Ko smo se zbudili, mi je sin prinesel pismo, v katerem je pisalo, da me čez eno urco čaka masaža z vročimi kamni v zdravilišču Laško. Kako je pasalo. 60 min relaksacije in uživanja. On je pa poskrbel za oba otroka. Seveda sem prej hitro podojila Zojo in še malo mleka načrpala, da je imel rezervo za vsak slučaj.

PBJ, sem videla na slikicah, da imate posebej lok za ležalnik. Kje ste ga pa kupili? Moja Zoja je dobila ležalnik brez loka, zdaj ga pa ne morem posebej dokupiti. Ampak verjetno se da dobiti kakšen univerzalen???

Včeraj sem izkusila, kako je tistim mamicam, katerih bebike imajo krčeke. Jaz drugače jem vse ( tudi repo, zelje, gobice v omaki, juhi...), pa Zoje nič ne matra, včeraj sem pa pojedla nekaj vloženih šampinjonov v kisu. Zvečer je revico tako matralo in tako ji je "krulilo" po želodčku, da je bila res boga. Je šlo le za surove gobice in ji res niso pasale. Res se mi smilite tiste, ki ste to doživljale vsak dan oz. še doživljate.

PA PA

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.12.2007 10:13:59   
Anonimen
Jaz tudi ne znam kupovat preko e-baya. Zelo bi bila vesela hitrih navodil.

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.12.2007 10:23:07   
sandra85
a mi lahko kera pove, kako prilepit sliko sem goruser posted image

sem mislila da to znam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.12.2007 10:29:37   
guppy
e-bay....a je katera že kupovala preko e-baya?? Koliko časa traja dobava??

LINA, drži se... poskušaj gledati optimistično na stvari in bodi ponosna, da tudi sama zmoreš. Stvari se bodo uredile tako ali drugače. Držim pesti zate.
Preko e-baya sem že naročala in dobava je odvisna od dobavitelja, od katerega naročaš. Pri izdelku, ki ga nameravaš kupiti, običajno piše, koliko to traja...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?