|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
4.12.2007 19:23:29   
LINA31
Carmy...upam, da bo vse ok in da je preplah odveč. Me pa zanima ali si ti sama opazila, da se ne redi...kako pa je kaj kakal?
Aha..a tako je glede kolkov. Ja pol pa moram jaz vprašat svojo P. Meni še nič ni rekla, pa tudi naročila se nisem nikamor. Ali je to nujno oz.priporočljivo, če so bili kolki 1A???

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
4.12.2007 19:27:21   
lemavrica
Jaka tudi bolj sluzasto kaka ampak mislim da se vseeno redi. Carmy upam da bo vse ok in da bodo ugotovili kaj je narobe. Ta čas pa en velik user posted image  za vaju.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
4.12.2007 19:30:39   
Anonimen
tiste, ki kupujete po ebayu, kaj se vpiše v ta polja

Shipping and handling:

user posted image
Seller discounts (-) or charges (+):

Add

potrdit moram nakup, pa se mi ne sanja kaj moram napisat oziroma koliko?

NA POMOČ!!!!user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
4.12.2007 19:36:21   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

tiste, ki kupujete po ebayu, kaj se vpiše v ta polja

Shipping and handling:

user posted image
Seller discounts (-) or charges (+):

Add

potrdit moram nakup, pa se mi ne sanja kaj moram napisat oziroma koliko?

NA POMOČ!!!!user posted image

Jaz sem naročala na nemškem. Vpisat moraš znesek. Ti vpiši 20 €, potem pa ti bodo itak oni popravljen račun poslali na e-mail, ti ga boš pa plačala. Tudi jaz sem tako naredila, ker nisem vedla kolk stane dostava za SLO.

Ti je ratal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
4.12.2007 20:11:26   
ana b
Večer!
Danes sva cel dan pohajala in sem se sedaj komaj spravila na tekoče user posted image .
V sesanju palčka je pa naš Matic ziher rekorder, ker on celo joško spusti in si v usta vtlači palček user posted image , mama pa mu veselo tišči dudo, on pa user posted image .

Podobnost: že nekaj časa se spravljam narediti album s slikami obeh v isti starosti, pa kar nimam časa, sta si pa zelo podobna, edino Nejc je imel takoj temnorjave oči, Matic pa ima sive user posted image .

Zanositev: prvič 13. mesecev, drugič eno leto, pa pred vsako laparoskopija,...

Ziher sem še kaj pozabila user posted image
LP

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
4.12.2007 20:20:05   
nana 27
Carmy, user posted image  hudo hudo..naša spije od 130 do 165ml mleka na obrok. Stara je tri mesece in nekaj dni.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
4.12.2007 20:21:45   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy

Oj!

Na hitrco se vam javim, ker sem sama s tamalima, ati je pa spet v Nemčiji user posted image .
Jaz pa tako zelo žalostna, da se sploh ne da povedat, kar jokala bi, tako sem žalostna user posted image . Danes sva s Tinejem imela sistematski pregled za tri mesece. Kako mi je hudo to pisat, ker me bo pobralo...in sicer na teži ni pridobil! 4320g ima in 58,5cm. Nobenmu ni jasno kaj bi lahko bil vzrok, tako da bova šla v bolnico, če bodo kaj ugotovili. Nekaj je verjetno s prebavo, ker še vedno sluzast kaka. P ga je pregledal in je rekel, da je vse uredu in neverjetno dobrovoljček samo teža je problem. Lahko bi sicer tudi od antibiotikov kaj bilo, ker sem jih za mastitis dobila. Skratka, nobenmu nič jasno! Mleko si bom pa vsak obrok črpala, da bom točno vedla koliko poje.

Koliko pojejo vaši trimesečniki? Nujno morm vedet, prosim.

Carmy držim pesti, da je vse ok user posted image user posted image user posted image Ne znam ti povedat koliko poje, ker se doji in si nikoli nisem izčrpala in mu po steklenički dala, je samo iz dojke.

Poglej na ta linka, če ti kaj pomaga http://www.feltna.com/mleko/

http://www.plivazdravje.si/?section=stanja&section_menu=majka&cat=D&id=8089&show=1

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
4.12.2007 20:36:05   
Anonimen
Dober večer! user posted image
Moj Mišek že ninčka, pa ima mamica komaj sedaj malo časa za internet. user posted image  Cel dan sva pohajala po sončku, danes je bil res lep dan! Sem pogledala albume (PBJ, _mala_, Sandra).user posted image  Kaj naj rečem, luštni so! user posted image  user posted image

Sandra, meni tvojega videa ne odpre. user posted image  Mi ga lahko pošlješ v kakšnem drugem programu? Sem zasledila, da si Enejčku kupila igralni center. Si ga že dobila? Jaz sem akcijo zamudila user posted image ! Se pa full splača, ker je res lep in funkcionalen. Moj je rad v njem, veselo brca in maha. user posted image  Sonce78, zadnjič si napisala, da je padla igračka na tvojega user posted image ... Upam, da ne un zvonec. user posted image  Tega bi se še jaz ustrašila, kaj šele 2-mesečni otrok.

Carmy, držim pesti, da bo vse v redu. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
4.12.2007 20:37:21   
sandra85
ojoooj carmy user posted image ...hudo mi je za vaju, pa še sami ste.
upam, da bo vse ok!!!

LINA , žal mi je , da nisem vedela že zjutraj, da rabiš dudo, da bi dala mojemu, da pošlje zraven...
no jutri pričakuj paketuser posted image (res mi je žal, da nisem mogla še dudo poslat)

js pa guppy fulll pogrešam! odkar je prišlo do unega krega, ki ga je tako rekoč pričakovala, se noče več kej preveč obadat z namiuser posted image

kje pa je tianna???

Enej ima tudi sluzasto blatouser posted image ko je bil prehlajen je bilo fulll sluzasto, zaj pa manj...11.imamo pregled in cepljenje-upam, da bo vse okuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
4.12.2007 20:38:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31
Ali je to nujno oz.priporočljivo, če so bili kolki 1A???

Mi smo imeli tudi kolke 1A (pregled v porodnišnici) in sem že takrat dobila datum za kontrolo (malo preden bo star 3 mesece) in do takrat moram široko povijati.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
4.12.2007 20:40:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

kje pa je tianna???

Za računalnikom. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
4.12.2007 20:42:16   
sandra85
oooooo tianna, js o volku, volk.....(nevem kako gre naprej)user posted image

nisem še dobila paketauser posted image upam, da ga bobim jutri...
ja, vem da si naročila pred akcijo-sem zasledila na forumu, ko so pisale  o tem...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2145442&mpage=1&key=&#2149433

user posted image user posted image user posted image

nevem kako nej ti pošljem v drugem programuuser posted image ...ti si probaj naložit quick time player-js res nevem kako nej ti pomagamuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
4.12.2007 20:44:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2145442&mpage=1&key=&#2149433

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
4.12.2007 20:47:15   
Anonimen
Kje oz. kako pa naložim ta player?! user posted image
Nisem glih nek računalničar... user posted image  Pojma nimam kako naj to naredim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
4.12.2007 20:50:12   
sandra85
http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tg=dl-20&qt=quick%20time%20player&tag=srch

pejdi malo nižje in daj download now

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
4.12.2007 20:52:35   
Anonimen
Neki sm kliknila in zdej mi nalaga... Upam, da je to to. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
4.12.2007 21:19:46   
Anonimen
Jaz sem naredila vse kar znam, lepo shranila in vse; ampak meni še vedno ne odpre niti s tem programom. user posted image  Nek error mi napiše... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
4.12.2007 22:02:43   
december06
Hojla punce. Se malo oglasim. Naš sonček že spi. Imeli smo precej napete dneve. So se že začele fešte. Veseli december je tu. Pa da se nebi spomnila prejšnjega decembra, kako je bil pester, no zato pa varvamo sedaj. Sicer smo planirali, vendar si nisem mislila, da bo to šlo tako hiter. Smo pa bili zeloooooo veseli. Torej, naj povem, da imamo od danes naprej še ta drugo babico v penziji, tako da ne bomo imeli problemov z varstvom. Pravijo, da je fajn, če imaš mlad otroke, jaz pa pravim, da če si malo manj mlad pa so babice že v penziji in ni problema z varstvom. Morem pa res potrkat, tok-tok, da imamo dobre odnose. Že razmišljam, da bi v soboto z možem šla na en koncert in bi dali miška v varstvo, pa se mi kar srce trga. Ne vem kako bo to šlo. Star bo pa ravno tri mesece. user posted image Kdaj ste pa ve dale v varstvo otročke za celo noč ali še ne razmišljate o tem?

Carmy te zelo razumem kako je hudo, tole s težo. Naš je bil že tetji dan, še v bolnici, na infuziji, ker je bil dehidriran, ker je premalo popil. Pri mesecu dni na sistematskem tudi ni imel dovolj teže, po mnenju pediatrjinje, in smo imeli kontrolo po mesecu in pol. Pa je blo. Se mi je zdelo, da je premalo popil, sva se dojila, sem mu dodajala, si nato še črpala mleko, ker sem vedla, da ni povlekel vsega (zaspanček) in vseeno dobila mastitis. Tako, da sva od drugega meseca izključno na adaptiranem mleku. Če smo ga silili, da je preveč popil, je bruhal. Čez par dni bo star 3 mesece in je samo parkrat do sedaj popil naenkrat 150 ml, pa še to če 4 ure ni jedel. Sedaj popije povprečno 90- 120 ml na 3 - 4 ure. Torej na dan 7 obrokov. Vem pa ne, če je to dovolj. Imamo naslednji teden sistematskega. Vendar menim, da se lepo redi in raste, saj so mu že nekatere cotke 62 premajhne. Ja, tudi jaz se sprašujem, kam rastejo. Vendar to, koliko spijejo ni merilo, saj je pomembna tudi teža ne le starost. Naš je težek njbrž nekaj čez 6 kg. Carmy, mislim, da je tudi vaš sonček vredu in zdrav. Pač otroci so različni in različno rastejo in se redijo. Kmalu jim bomo morali pa omejevati hrano, ker bodo predebeli. Lahko pa tudi, da so ga pri prejšnjem merjenu zmerili preveč, tako kot so našega očitno tudi ob rojstvu, saj je v enemu mesecu zrasel samo za 0,5 cm? Upam in želim vam, da je vse o.k.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
4.12.2007 22:15:20   
december06
Aja, Carmy, pa še to. Takrat, pri enem mesecu, teža 4.330 kg, bi moral, kot je zračunala P, popiti na dan 800 ml. Pa naš niti približno ni tolk, če je prišel na 600 ml je blo že full, povprečno pa 520 na dan in je prav lepo pridobival na teži. Baje bi naj popil 150 - 200 ml na kg telesne teže. Vendar menim, da to ni pravilo, saj so otročki zelo različni. Tako, da Carmy, kar pogumno in ne se preveč sekirat. Pa še en user posted image od nas.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
4.12.2007 22:28:33   
sandra85
December06 js sem tut razmišljala, kako bom dala Eneja atiju v varstvo in šla eno večer mal z prijateljicami na pijačkouser posted image
sej enej spi sigurno vsaj od 22h-3h

no moj se zaj zraven smeje ampak to bom naredila kmalu-da se malo odklopim, pa ne me narobe razumet, nočem se odklopit in pozabit da imam prelepega sinčka doma!!!!sam tako, da se mal sprostim

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
4.12.2007 22:53:57   
PBJ
CArmy, mislim nate in držim vse pestke, da bo vse ok. Sem šla pogledat mere; višina je čisto ok, teža pa gre res počasi gor (nekaj pa vseeno pridobi). Kako je bilo pa pri bratcu?
Kako pogosto se doji?

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
4.12.2007 22:58:58   
december06
Sandra85, tudi jaz bi se malo odklopila, pa imam prav tako kot verjetno vse, zelo rada moje ga sinčka. Vendar, sem se že med nosečnostjo precej nazaj držala. Ja, tako je, če se navadiš živeti brez otrok in je redko kateri žur brez tebe. Pa mirno noč želim vsem.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
4.12.2007 23:01:43   
sonce78
tianna padli so tisti metuljčki user posted image user posted image user posted image . Sem pa tudi jaz jezna, da sem igralni center tako drago plačala, zdaj pa je v akcijiuser posted image user posted image user posted image .

kopanje moj sonček tudi zadja dva tedna neutolažljivo joka pri kopanju. Sobo fajn segrejemo, voda ima 38 stopinj. A je morda premalo toplo ali mu kaj drugega ne ugaja????

Lepo pančajte!!!!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
4.12.2007 23:26:12   
sandra85
mogoče pa jočejo, ker bi bili radi še v vodi...
user posted image kolko časa pustite user posted image v  vodi

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
5.12.2007 8:29:51   
Anonimen
Dobro jutro!

Spet sem prva????user posted image

Našemu malčku definitivno odgovarja Čajkovski - bo po mami!!user posted image

Ste slišali - danes v Večeru - pijana babica zadušila 3 mesečnega dojenčka (polegla ga je med spanjem).
Ko sem to prebrala, sem ga šla božat. user posted image
Bogi malček...

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?