sandra85
|
tianna sem ti že učeraj poslala mail nefretiti in lemavrica , lepi sončki... nežika ima lepe nohtke, mi jo rpipelješ ji bom naredila fr. manikuro-tak kot bi lahko eneju na eni rokici-prej sem mu uspela samo na eni rokici ustrižt nohtke, druga še pride na vrsto za jako sem pa js glasovala na žurnalu (že skoraj mesec nazaj) anab glih danes sem študirala nate in na heleno, kdaj se nam bota kej javili (zakaj na obe hkrati? ker ste bile nekaj časa vedno skupaj zjutraj na kavici na RR) kaj vas tudi vaši malčki tako opazujejo ko jeste-kot da jim gušte delate? enej me vedno tako gleda, da se mi prav smili no, zaj ga greva na hitrco skopat, pa dat spat... upam, da bo danes mirna noč... če pa bo šlo tako naprej, pa sem študirala, da (ko se na 200. strani zaklene forum), bom js na novo odprla septembrke in se mi pridružijo une, katere želijo (in katere ne mislijo bit fouš in žal otročje), druge pa nej odprejo septembrke2 ali kakorkoli pač...tako bomo skupi samo une, ki nismo otročje, da bi se kregale med sabo in smetale temo! ker me moti, da se ne javljajo več une, katere js pogrešam! in zakaj se ne javljajo-zarad unga zadnjič! če se kera strinja? tako ne bo nobena mogla napisat, da se kera hvali ali pretirava, ker enostavno že tuki piše v "navodilih" da je to prepovedano! in tako se nam bojo pridružile spet tiste, ki so nas žal zapustile!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|