Skyline
|
čestitke vsem novim mamicam jaz pa imam pregled komaj drug tedn v sredo...kje je še to...se mi zdi, kot da vse hodite vsak tedn al pa na par dni na preglede, hehe , ne vem, zakaj pr nas na Primorskem tako štrajkajo ...no men se je roza izcedek umiril, zgleda da je blo pomešano od pregleda in Canestena, možno pa tudi kak čep, kdo ve, bomo videli sproti ...spim še kar ok, razn obračanja seveda, ki se mizdi, kot da bi 100 kg ležalo na meni ...js sam upam, da je naša pikica pridobila na velikosti in seveda teži, je pa kar živahna in me tako obrca, da moram kar na veliko potrebo ...naravni pospeševalnik prebave kar se tiče otrdevanja, pa je itak prisotno, včasih neboleče, včasih pa kr štihne, pa začnem kr dihat, hehe...malo vadbe ...edin včer sm se mal zamislila, da si dosti upam, laufam okol sama z avtom po trgovinah pa tko, pa niti ne pomislim, da mi lahk kr naenkrat odteče voda, js pa kje v avtu na poti sama ...ni kaj, mobitel VEDNO S SABO S POLNO BATERIJO!!! uživajte v čudovitem sončku, ker čez vikend baje napovedujejo spet slabo vreme... papa
|