|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
6.12.2007 18:21:21   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

SHOD CELJANK:

Jaz sem za petek, torej jutri. Še najbolj bi mi pasalo ob kake 13.30. Pa zelo bi bila vesela,če bi bil lep dan, kot današnji.
Lahko tudi dopoldan....kakor želite.
Sladki Toni pa ni več odprt? PikicaPoica?

Bi raje dopoldan, vsekakor pa sem za petek in ne soboto, ker sobota je ddan za naše možeke.

Ostalo:
SHOD:
- Mariborčank in Ljubljančank: EHHHHEEEEM.....CELJE JE RAVNO NA POLOVICI, ali pa Šempeter....Slovenski Las Vegas.user posted image user posted image user posted image
- Vse ostale......CELJE JE FUUUL LEPO MESTO.....imamo Celjske GROFE......user posted image si je vredno ogledatuser posted image user posted image user posted image

Jaz žal jutri ne morem user posted image . Kaj pa naslednji teden?

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
6.12.2007 18:55:22   
guppy
Evo me...
zanimanje za srečanje je precejšnje. Ne vem zakaj, al si hočemo v lase skočit, ali gremo dejansko na PIVCE ZA ŽIVCE
user posted image user posted image user posted image

Za zdaj so interesentke:
lemavrica (petek raje kot soboto)
žabonka (vseeno)
pikica pokica (sobota)
lumpa (kadarkoli, ji sporočimo)
misska (petek)
nana
tanja lina (sobota)
zvezda 71 (petek)
guppy (vseeno)

Sam bog ve, kako se bomo uskladile. Kar se mene tiče, se dobim lahko z enimi in z drugimi na kavici. Mi bo prav pasalo :)))

tianna, kdaj mi boš malo poslala slikice tvojega sončka na mail? Moram Maji pokazat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
6.12.2007 19:03:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Evo me...
zanimanje za srečanje je precejšnje. Ne vem zakaj, al si hočemo v lase skočit, ali gremo dejansko na PIVCE ZA ŽIVCE

Za zdaj so interesentke:
lemavrica (petek raje kot soboto)
žabonka (vseeno)
pikica pokica (sobota)
lumpa (kadarkoli, ji sporočimo)
misska (petek)
nana
tanja lina (sobota)
zvezda 71 (petek)
guppy (vseeno)

Sam bog ve, kako se bomo uskladile. Kar se mene tiče, se dobim lahko z enimi in z drugimi na kavici. Mi bo prav pasalo :)))

tianna, kdaj mi boš malo poslala slikice tvojega sončka na mail? Moram Maji pokazat

user posted image user posted image user posted image  Mah, kakšna kava, lepo prosim... Vsaj brezalkoholno pivo mora bit (no, za dojilje), saj je vendar veseli decemberuser posted image  Moramo z nečem NEMLEČINM nazdravituser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3503
6.12.2007 19:37:31   
Anonimen
Kaj pa je s celjankami za jutri?

Ni nobene?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
6.12.2007 19:47:47   
lemavrica
Mislim da se bo glede na veseli december bolj prileglo kuhano vino al pa res vsaj eno pivo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
6.12.2007 19:56:06   
nena80

SKLICUJEM SREČANJE V LJUBLJANI
za tiste "tečne", "manj tečne" in "popolne" septembrke user posted image

DATUM: petek 14.12 popoldan    ALI    sobota  15.12. popoldan
MALČKI, MOŽJE: z ali brez, kakor katera želi

POTREBŠČINE: dobra volja, fotografije malčkov, kapice, slinčki, skratka vse... tudi malo slabe volje lahko prinesete, jo bomo spodile stran z dobrim PIVOM (za mleko, seveda!)

KAKO?
zainteresirane mi pošljite ZS, predlagani datum in čas.
Termin bom prilagodila večini prijavljenih.

JASNO??????????

--------------------------------------------

Ne pozabite tudi na:
SHOD CELJANK
sonce78, pikica pokica ...

kaj pa dolenjke, nisem nobene zasledila iz tega konca,..kaj sem edinauser posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
6.12.2007 20:09:05   
guppy
user posted image  VRTEC... Midva sva danes poslala vloge v dva vrtca za tamale. Kaj pa ve?

Drugače pa ena novička za vse, ki jih zanima vpis v vrtec:
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20071206_3111965_60076323.php

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
6.12.2007 20:10:27   
nena80
helena, meni je moj user posted image  začel isto delat, tako, da sem ga začela uspavat na rokah in ga odnesem v spalnico na sredino postelje in ga moram čisto nežno odložiti, sicer je takoj user posted image ,... prej je v ležalniku sam velikokrat zaspal, sedaj pa ne večuser posted image , ga okolica preveč zanima, da o TV sploh ne govorim...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
6.12.2007 20:16:35   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

POMOČ!!

Moja miška, je do sedaj vedno spala v ležalniku v dnevni..se mi pa zdi da jo sedaj stvari vse preveč zanimajo in ne želi zaspat...vidi se ji da je zaspana..pa ne gre spanje!!
Zato sem jo sedaj vzela in odnesla v svojo sobico, ji naštimala zraven metuljčka z uspavanjo ( ki ga za nočni spanec nima) in sedaj je zaspančkala v svoji sobici..bojim se da ne bi zamenjala dneva in noči!!!!!! Po drugi strani, pa bi se mogla prej ali slej navadit na počitek v sobici tudi čez dan....če ne drugo ji bo ležalnik premali za dremanje v dnevni sobi!!

Moj Luka je isti. Ne in ne spat, pa čisto rdečke očke ima. Pravzaprav ti ne znam svetovati. Ti pa povem, da če dobro spi preko dneva, dobro spi tudi ponoči. Preverjeno.

res je, tudi pri meniuser posted image , zato ga ob vsaki priliki, ko vidim, da je malo utrujen uspavamuser posted image  včasih oz. velikokrat tudi neuspešno!! sem pa user posted image , ko mi na rokah zaspi, malo počakam, ga odložim in alarmuser posted image  in ne duha in sluha, da je bil kaj zaspanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
6.12.2007 20:20:15   
helenav
OOOO.danes pa smo malo eksperimentirali z našo pupiko..še dobro da ni jokala in ustvarili dve slikice za na letošnje čestitke:

user posted image

user posted image ]

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
6.12.2007 20:45:58   
Anonimen

user posted image  
Ti reci kdaj. user posted image
Ma nimam tvojega mail-a. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
6.12.2007 20:46:36   
Anonimen
Helenav, ste jo prav lepo zrihtali. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
6.12.2007 20:50:13   
sandra85
nena80 glih prej sem razmišljala, če smo samo primorke, ljubljančanke in štajerke...no, zaj vem da imamo tut eno dolenjkouser posted image

helena kako lepo user posted image

guppy ste uspeli poslat vlogeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
6.12.2007 20:50:51   
Anonimen
Kdaj se bomo PRIMORKE kaj dobile??

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
6.12.2007 20:55:36   
lemavrica
Sem malo gledala prosta mesta v vrtcih in ni nič frej user posted image . Meni sploh ni jasno kam bom dala otroka v vrtec.
user posted image Guppy kaj moraš napisati v vlogo in kje dobiš obrazce?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
6.12.2007 20:56:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

hja že med nosečnostjo se nismo mogle zmenituser posted image
js sem od  primork spoznala cumo, heleno, srčka in zoyo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
6.12.2007 21:03:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sem malo gledala prosta mesta v vrtcih in ni nič frej user posted image . Meni sploh ni jasno kam bom dala otroka v vrtec.
user posted image Guppy kaj moraš napisati v vlogo in kje dobiš obrazce?

Jaz sem pa spregledala, kje je ta info točka oz. mi nekaj ni delalo na linku. A mi lahko malo razložita. In ja, tudi mene zanima, kje se dobijo vloge.

Helenav: kako luštna pupika. In lep parket (ali pa je laminat user posted image ). Pa luštna mamica si. 

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
6.12.2007 21:04:22   
lemavrica
Tanja Lina evo link

https://sava.mss.edus.si/webregistri/Vrtci.aspx

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
6.12.2007 21:16:34   
sandra85
zaj mi je sestra poslala mail...
danes je imela prvi pregled, je rekla, da ji je user posted image mahal, user posted image je točno 12t, vse je okuser posted image
in mi je poslala 2 slikici UZ, kar solzne učke sem dobila, ko se spomnem ko so bili še naši user posted image v trebuščku in takoooo mali user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 3519
6.12.2007 21:17:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

hja že med nosečnostjo se nismo mogle zmenituser posted image

Ja to je pa res.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
6.12.2007 21:18:29   
Emm
Živjo.
Končno sem prišla malo do rač. a vem da ne zadolgo.
Moj starejši pikec je bolan in ima sicer ANGINO. vročina kar noče pasti in se vedno giblje od 38,5 pa do 39,4.
A to še ni nič saj neboste verjele.Ammarju so začeli zobeki.Nemorem verjet.Že dva dni čez dan nič ne spi in je ves cmerav,še ko ga nosimo vedno nekaj jamra.Slini se pa že cel teden kot da bi imel pipo v ustih.In danes me je ugriznil.Ni še čisto zunaj ampak še čisto malo pa bo pokukal.user posted image user posted image
Pa komaj smo se rešil krčekov pa so zobeki začeli.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3521
6.12.2007 21:23:22   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Emm

A to še ni nič saj neboste verjele.Ammarju so začeli zobeki.

user posted image že???? ojojojojjjjj, enej se tudi fullll slini, ko ga dam past kravice, kr teče in teče slina...upam, da ne bojo še zobki
in kaj če v bradavico ugrizne? AUUU!

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
6.12.2007 21:29:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Emm

A to še ni nič saj neboste verjele.Ammarju so začeli zobeki.

user posted image  user posted image  user posted image  
Upam, da bo čimprej zunaj in čimmanj boleče! A mu lahko s čim namažeš?

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
6.12.2007 21:29:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
danes je imela prvi pregled, je rekla, da ji je user posted image mahal, user posted image je točno 12t, vse je okuser posted image

Super! user posted image  al user posted image ?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
6.12.2007 21:30:15   
Emm
sandra85:
ko me je prvič ugriznil sem mislila da ima pač trde dlesni,ampak me je grizel vedno bolj in bolj.Pa sem ga odstavila in spet nazaj.Danes pa me je kar precej zabolelo.Potem pa slučajno dam prst not in me začne grizt,pa pogledamin še malo manjka pa bo zunaj.Jst pa cela dva tedna študiram zakaj se slini kot goba in je cmerav za znoret.Pa še čez dan mi ni spal skoraj nič.user posted image user posted image
No odgovor smo dobili kar kmalu naš pikec je postal user posted image (upam da je to zajec)user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?