Magi*
|
evo, 5 minut me ni, pa že panika. upam, da se je Ela spakirala v P. sicer je čisto možno, da bodo krči ponehali, ampak 20s na 5 minut se meni sliši kar prav. ko bi vsaj meni v četrtek s pregledom sprovociral popadke. pa še 13. bomo in to je meni odličen datum. aja, na herpes dam jaz kar olje čajevca (tea tree), je super, ga lepo posuši. v bistvu sem ga dala gor včeraj vzečer in danes dopoldne, sedaj je že počasi v upadu. imam pa tudi neko čudo iz AUT, sam tisto moraš menda namazat še preden se pojavijo mehurčki (ko začne skeleti, sam jaz to fazo vedno spregledam), drugače ne pomaga nič. pa men se herpse spusti vedno, kadar ni treba. na poročni dan, dan po porodu, dan pred porodom? - yeah, wishfull thinking. drugače pa jaz tudi non stop žerem. ravno sem si pripravila Pečjakove navihančke. nisem tako pridna kot tejka, ki skoz neka peciva peče. loncica, moj dragi je nek multimedijski center skoraj cel mesec "pimpal", da bi delal s staro TV, danes je pa LCD TV privlekel in zdaj se bo cel večer igral. je pa to itak njegova strast. ne vpraši kolk kablov imamo v fletu, pa wi-fi, priključek za net v vsaki sobi - še v kleti, pa celo mrežo kompjutrov. seveda pa nikoli ne dela vse brezhibno. bi ga včasih najrajši zadavla. Raho, a ta Mango outlet je na Mango shopu al kje. matr, sem stara mačka v e-poslovanju, apa še vedno vsega ne vem. glede fantkov pa res stare vraže pravijo, da so dlje v trebuščku.