|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pozdravčki v letu 2005!
3.1.2005 19:33:09   
ZVEZDICA 22
Pozdravljene!

Punce zanima me ali ima katera na tem portalu pdp 01.07.2005?Rada bi slišala kako se kaj počuti in kako kaj napreduje rast trebuščka....

javite se julujke!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi pozdravčki v letu 2005!
3.1.2005 22:01:53   
ana36+
Jaz mam 04.07.2005,slabost malo popušča a trbušček raste

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi pozdravčki v letu 2005!
4.1.2005 7:21:59   
Mima75
Hojla!
Sicer imam rok 4 dni pred tabo, počutim se dobro, slabosti so minile, trebušček pa :ups: raste in raste 9nebesa.

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi pozdravčki v letu 2005!
4.1.2005 9:21:48   
Anonimen
Hej Zvezdica!

PDP imam 8.7.
Trebušček raste pridno (čeprav ni panike), redno se mažem s 100% Karitejevim maslom, zredila sem se za eno kilo in pol, bruhala načeloma sploh nisem, razen ob vonjanju Poli salame, klobase ali avta (Diesel mi gre na bruhanje :(( ) ... drugač je pa vse okej. Bili smo tudi na NS pa je mali velik 63 mm, kar ustreza tednom. Je pa pravi žurer in se kar meče notri :)-

Kar se tiče digi dagija, smo mal v pauzi (bogi moj možiček), ampak je tko hudo se stiskat pa to, če ti je ful slabo...ampak se situacija izboljšuje :bravo:

Drugač pa komaj čakam, da bom veselo začela hodit po trgovinah in zapravljat za pajacke pa majčke pa te stvari :bravo:

Kako pa tvoj trebušček?

Tinka :nosecka: 13T 4/7

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi pozdravčki v letu 2005!
4.1.2005 13:32:06   
pravljica
evo še jaz in moj pikec...pdp: 5.7., počutje ok (razen tega da mi sploh ni do digi dagi ali do česarkoli s tem povezanim :(( ), na bolniški še vsaj do srede januarja, trebušček po moje prevelik za te tedne ampak ok, kg pa tudi kakšen več...nosečniške hlače je že blo treba nabavit (v h&m za 6.000 in so zakon)...na NS smo bili prejšnji teden pri dr strahovi- 6,5 cm, za spol nam je pa tudi jasno dal vedet :)
zvezdica od kod prihajaš?

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi pozdravčki v letu 2005!
4.1.2005 14:22:57   
ZVEZDICA 22
Ojla!

Najprej pozdravček za mimo75!Moram ti povedat,da tudi moj trebušček raste in to nenormalno hitro!nekaj časa nazaj sem ga še lahko potegnila vase,zdaj pa lahko le še sanjam o tem,sem nekako napeta ali kako bi temu rekla.P.S.pam,da bova kljub temu da imaš rok prej rodile na isti datum!lep dan še naprej!

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi pozdravčki v letu 2005!
4.1.2005 14:34:46   
ZVEZDICA 22
Za Tinko74!

Lep pozdravček tudi tebi!

Veš da tudi moj trebušček tako raste,da se mi zdi da me bo zdaj,zdaj razneslo!Tudi sama komaj čakam,da grem zapravljati za piškotka in da končno nakupim nekaj cunjic,čeprav ti moram po pravici povedat,da sploh nimam predstave kaj točno moram kupiti,zato bom za prvič morala prositi nekoga za nekakšnega inštuktorja,da ne bom slučajno nakupila preveč ali pa kaj smešnega.No saj ni tako hudo,ampak veš kako je, če to delaš prvič v življenju!

Dlede...(digi-dagi....:)),pa je pri meni prav zanimivo,še do prejšnjega tedna sem bila prav nezainteresirana,vse prav zaradi utrujenosti in občasnih slabosti,konec leta pa se je ful spremenilo vse.Zvečer ko pridem iz službe,hočem včasih svojega dragega kar posilit:)Tako da ne vem kako to,da se je naenkrat tako spremenilo.Upam,da bo še nekaj časa tako ostalo.Jutri pa imam pregled pri g. in upam,da bom zopet zvedela kaj lepega,ker me je pred prazniki ful skrbelo,ker me je nekaj ful bolelo v predelu jajčnika!

Želim ti lep dan še naprej,....zvečer pa.....didi,digi,dagi!

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvi pozdravčki v letu 2005!
4.1.2005 14:41:57   
ZVEZDICA 22
Ojla pravljica!

Naj ti prvo odgovorim od kod prihajam.Sem iz Celja,oz.s dragim samo živiva zdaj v Celju,drugače pa sem doma iz okolice Šmarja pri jelšah!

Ati tudi ne,digi dagi al kaj? Veš kako bo fajn ko te bo minilo in boš spet za to,ampak glej da ne bo prehitro tukaj deveti mesec in prevelik buši.Zdaj moraš to v naprej not spravit,zato še tebi povem nekaj za zagon: Hitro naj ti mine današnji dan,ker zvečer sledi...gigi,digi,dagi:))

Aja še to,tudi jaz sem bila pred dvema tednoma pri strahovi na ns. in res je bilo to neverjetno doživetje Tudi za atija. Moj pa je bil takrat velik 5.5cm.

Lep pozdravček in upoštevaj tisto glede.......:)))))

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?