Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 6.12.2007 12:44:30
|
|
|
|
čačka
|
Tosja - čestitke Pol že veš kaj bo -F ali B? Uživaj v preostanku nosečnosti!
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 6.12.2007 12:46:02
|
|
|
|
neela
|
No, čačka, ne da samo da imava obe dan D pojutrišnjem, še v čisto istem 'košu' po kriterijih na tem forumu sva... ...čisto na isti valovni dolžini, ne??? Tosja - čestitke!!! Naj ti bo tudi druga polovica prijetna!!! Stunfek - kako se je končal prvi 'pisarniški' delovni dan? Že kaj pogrešaš teren in sveži zrak??? Vianne - hja, kakšen pofočkan seznam bi tudi prav prišel. Lep in sončen dan vsem tridesetletnicam!!!!!!
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 6.12.2007 19:21:18
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: vianne Seveda neela ni dvoma leto 2008 je naše in se ne damo!!!!!! A bikica si po horoskopu, jaz sem pa rakovica. Oh si moram tudi sama kaj prebrati kaj me čaka v novem letu... ah ma ni dvoma vse naj, naj. Jaz pa cilam na oktober, takrat ima tudi moj dragi rojstni dan... aaa je že nekaj na tem Evo, se ena rakica, katere dragi ima rojstni dan oktobra; stara sem 30 in delamo na drugem pikecu. Prvega smo cakali dve leti in pol, zdaj pa gremo v novi boj.
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 6.12.2007 19:24:28
|
|
|
|
mirabela
|
evo i mene, februarja bom tocno 30 in zelo se trudimo za drugega . Prvega smo cakali 10 let, vse smo dali skozi in koncno, ko smo obupali je ratalo, zdaj pridno . Upam da ne bomo dolgo cakali kot za prvega vso sreco vsem in cimprejsnjo
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 6.12.2007 19:53:18
|
|
|
|
vianne
|
Pozdravljene končno sem prišla domov in pred računalnik in že letim naprej na rojstni dan. Sem vas hotela samo pozdravit pa mislila sem tudi seznamček uredit pa ni ratalo, morda jutri še najbolj verjeten je pa vikend. biba77 midve pa sva skoraj kopiji . Sedaj pa boš rekla, da imaš rojstni dan celo 06.07. Ala letim ker me že čakajo!!!!
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 6.12.2007 23:37:27
|
|
|
|
naja2
|
Hojla se še jaz javim, sem v kristusovih letih kot citrončica (če se ne motim) tudi z željo po , vendar žal se že 2,5 leti trudiva in sva pridelala le eno IMN. Drugače sem pa sem dvojčica.
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 8:27:40
|
|
|
|
biba77
|
vianne, ne, nimam 6.7. Sem proti koncu raka (21.7.). Moj pa ima 1.10.
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 8:48:51
|
|
|
|
pikovit
|
Evo pa še mene tukaj.Stara sem 31 let in delamo na že 6 let pa nič.In ker smo trmasti gremo naprej v nove boje.Mogoče 2008 prinese kaj boljšega.Glede na to da sem bikica in nam horoskop dobro kaže a ne Neela.
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 9:15:17
|
|
|
|
tassi1
|
tudi jes se javljam-stara sem 34 let in se borima že 9 let. sem pa trenutno na čakanju-sem 10 dan po et držite mi
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 12:48:38
|
|
|
|
katka11
|
tud jest mal pasem med vas, sem ze cez 30, kmal bo 32. sicer imam ze enga skoraj 3 letnega korenjacka. jaz si srcno zelim se enega, ampak zal mojega ne morem prepricat v to. moram pa povedat, da ce bi prej vedla, da je tolk lepo met otrocicka, bi ga sigurno imela ze prej, ampak kaj ko prej mislis, da se ni cas... pol pa se ne rata takoj ko bi hotel...no ja kar je je. jest bom ocitno ostala pri enem
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 13:18:07
|
|
|
|
mirabela
|
JOJ TASSI1 , upam, srcno upam da ti bo test pokazal , drzim pesti TAKOJ KO BOS VEDLA JAVI
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 13:42:27
|
|
|
|
metuLJchy
|
jaz tudi že skoraj pašem med vas, samo še pol leta me loči čeprav se jaz še vedno počutim skoraj kot kaka srednješolka, zdi se mi da je še vse pred mano... ma ni kaj, emšo ne laže! No, mi se borimo že 2,5 leti, upam da do mojega 30 rojstnega dne ugledamo
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 17:54:21
|
|
|
|
vianne
|
za čimveč in srečk ter nenazadnje zdravih 30-letnice z željo po prvem : vianne astrea neela citrončica lučka25 čačka janaB Pikyca30 naja2 pikovit tass1 MetuLJchy 30 jim ne uide stefka aspirinčica 30-letnice srečke : ayo pika74 30-letnice že mamice, ki si želijo šeee stunfek orhideja75 tosja biba77 Mirabela katka11 Zanimivi linki: o čaju krvomočnica ter plahtica http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2132188 o ugotavljanju ovulacije z gledanjem sline pod mikroskopom http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2154526 zanimiva stran - organska kolekcija za naše malčke http://www.srcek.si/si/
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 18:00:39
|
|
|
|
vianne
|
Evo seznamčka. Se nas je kar nabralo. Upam, da nisem katere pozabila ali preimenovala Spodaj, pa sem dodala še par povezav, ki so se mi zdele zanimive in da jih bomo imele vedno pri roki. Če ima še katera kakšen dober link ga naj kar doda. No, to je moj prvi seznam morda bi bil lahko lepši... kakšna barvica itd... Kar na dan s kritikami, predlogi, pohvalami.... Najbolj pa upam, da bo tale tema vsem nam v pomoč in da si bomo stale ob strani v naših veselih in žalostnih trenutkih.
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 21:00:24
|
|
|
|
bayb77
|
Živjo punce, evo tut jst sem 30, že proti koncu. Z mojim se trudiva za malo manj kot eno leto. Meni se zdi, da sem šele zdaj pripravljena na malo bitjece, prej ga tudi nisva načrtovala. No sedaj pa ne pa ne rata. Za sabo imam 1. ciklus klomifena, zadnjo sem imela 7.11. pa do danes ne duha ne sluha o M, samo cel teden me pošteno boli trebuh, vsak dan mislim-evo danes se bo pa vlila. Drugače imam pa redne cikluse, še nikoli se mi ni zgodilo, da bi mi zamujala. Sumim vpliv klomifena, ali je bila katera v podobni godlji? Test CB sem naredila včeraj in totalen -
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 21:42:29
|
|
|
|
neela
|
tassi1 - iz vsega srca ti želim, da bi ti tokrat res uspelo in da bi leto končala kot potrjena srečka . Vianne - pridna! Brez pripomb na tvoj seznam...upam, samo, da boš morala čimprej začeti vstavljati za našimi imeni .... ... bayb77 - sicer ti ne morem iz prve roke povedati, ali klomifen vpliva na ciklus, ker sem sama tudi približno na istem kot ti - 1. ciklus k, ZM 11.11. - a od mnenj drugih punc, baje da tudi lahko vpliva na dolžino ciklusa. Ampak upam, da tebi ni temu vzrok....in da bo čez nekaj dni pokukal tisti želeni +!
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 7.12.2007 22:32:53
|
|
|
|
biba77
|
Ja, Klomifen lahko vpliva na dolzino ciklusa: lahko ga skrajsa ali podaljsa... Jaz nisem imela rednih M, tako, da tezko napisem, kako je vplival, vem pa, da sem O imela nekje 17. dan ciklusa, razen v 6. ciklusu s Klomifenom, kjer je bila O ze 13. dan... Je se za pocakat. Drzim pesti, da si imela pozno O in je za test se prezgodaj... Dokler ni M, imas upanje za . b77
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 8.12.2007 10:09:34
|
|
|
|
bayb77
|
Evo punce, moje sanje so se razblinile kot milni mehurček. Hvala bogu, da sem šla spat z vložkom- kot že 3 dni prej, zjutraj poplava, pa še po modrocu!!! Se je moj ful ustrašil, me je hotu že v bolnico pelat. Kej tazga se mi še ni zgodilo nikoli, pa te bolečine cel teden, pa zamujanje M... mislim, da klomifena ne bom več jemala. Me pa niso spremljali na UZ je rekla G. da je šele drugi mesec realno kako reagiram na K.- no mene je skor RAZNESLO. Pa kaj čmo jamrat punce, sej smo še mlade Se pa včlanjujem v klub 30, če me sprejmete seveda.
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 8.12.2007 13:11:16
|
|
|
|
lučka 25
|
bayb77, verjamem da se je tvoj partner ustrašil, saj to ni normalno. Nočem te strašiti, ampak za sebe vem, da bi me panika zagrabla. Ali ješ K zaradi policističnih jajčnikov? Ker lahko, da se je nabralo zaradi K veliko cistic, ki so tako močno počile, ali...? Res ne vem. Je pa res neodgovorno od G, da te/nas ne spremlja z UZ. Veš kaj vse se lahko zgodi - hiperstimulacija, lahko celo počijo jajčniki. Nočem strašiti, ampak ko sem jaz jemala K me tudi ni G spremljal in sem si rekla, da če mi jih še kdaj predpiše, da bom zahtevala, da me spremlja. Vsem 30-letnicam pa želim, da sedaj ko smo vse že čisto zares pripravljene na , da nam test pa le pokaže .
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 8.12.2007 13:44:14
|
|
|
|
vianne
|
za čimveč in srečk ter nenazadnje zdravih 30-letnice z željo po prvem : vianne astrea neela citrončica lučka25 čačka janaB Pikyca30 naja2 pikovit tassi1 MetuLJchy bayb77 30 jim ne uide stefka aspirinčica 30-letnice srečke : ayo pika74 30-letnice že mamice, ki si želijo šeee stunfek orhideja75 tosja biba77 Mirabela katka11 Zanimivi linki: o čaju krvomočnica ter plahtica http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2132188 o ugotavljanju ovulacije z gledanjem sline pod mikroskopom http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2154526 zanimiva stran - organska kolekcija za naše malčke http://www.srcek.si/si/
< Sporočilo je popravil vianne -- 8.12.2007 13:45:06 >
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 8.12.2007 14:01:54
|
|
|
|
vianne
|
bayb77 dobrodošla med nami. Žal mi je, da se ti ta mesec ni uresničila želja Mene pa nekaj zanima. Kako velik mora biti folikel, da poči. Sem bila na pregledu in sem mislila, da je moja O. že mimo, saj znakov nisem imela več, pa mi je G. rekel, da imam folikel, ki je velik 15mm. No in danes me spet boli v križu, in jajčniki me špikajo in topo bolečino imam v spodnjem delu trebuha. Je pa prezgodaj za saj sem imela po izračunih in mojih občutkiš plodne dneve okoli 5.12. Je možno, da imaš lahko dvakrat ovulacijo .
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 8.12.2007 14:21:14
|
|
|
|
bayb77
|
Lučka 25, ne nimam PCO, vsaj do zdaj mi ni G tega nikoli omenila, sem pa pred 3. leti imela na levem jajčniku vodno cisto, ki je počila do naslednjega ciklusa, takrat sem dobila klimicin. Ta mesec je O sigurno bila, sem čutila, pa tudi tista slavna sluz,ki je do sedaj nisem nikoli imela je bila kot jajčni beljak točno 7 dni po zadnjem klomifenu. V pon.definitivno pokličem in vprašam kaj se dogaja. Hvala za spodbudo punce, sem se malo razvedrila pa res lepo smrekico sem zdajle naredila.
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 8.12.2007 14:24:34
|
|
|
|
Ancy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vianne Mene pa nekaj zanima. Kako velik mora biti folikel, da poči. Sem bila na pregledu in sem mislila, da je moja O. že mimo, saj znakov nisem imela več, pa mi je G. rekel, da imam folikel, ki je velik 15mm. Folikel mora imeti cca 21-22mm, ko je tako velik ponavadi naslednji dan poči in nastopi ovulacija. Mogoče pa prej še nisi imela ovulacije, saj ni nujno da je vedno v istem času v ciklusu ........
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 8.12.2007 14:51:17
|
|
|
|
astrea
|
Bravo vianne čudovit seznam! bayb77 dobrodošla, ne obupaj! Jaz pa imam tud neprijeten občutek, da se bo zdaj, zdaj ulila. Včeraj sem delala CB, je bil - in sedaj se tolažim, da sem ga itak delala 3 dni prezgodaj. Kaj češ, sem pač firbčna . Vsem želim, da se ne prikaže in da boste kmalu .
|
|
|
|
RE: 30-letnice z željo po .... 8.12.2007 22:39:12
|
|
|
|
naja2
|
Super vianne za seznamček, se nas je pa že kar nekaj nabralo. Tudi jaz upam, da bomo vse čim prej postale srečke . Večina od nas se že nekaj časa trudi in dela na . Jaz sem letos imela eno IMN (feb 07), ratalo pa je takrat, ko sploh nisem vedela kdaj in kako, še danes mi ni nič jasno. Tudi na drugih forumih vidiš, da se zgodi takrat, ko namanj pričakuješ. Ampak, lahko je rečt, odmislit pa je težko še posebno danes, ko se nam skoz mudi, pa službica (hvala da jo vsaj imamo) pa stres, pa gužva pa... No zdaj pa rajši vse hitr okraske za jelko delat ali pa čestitke . Če zaidem v Antus ali Prometej me ne dobiš ven, pa tud v Intersparu znam kupit srebrni prah in šablone.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.