Čmrlika
|
Dobro jutro čveke, se na hitro javim, preden skočim na Uf sem slabo spala...ko ste že pri dojenčkih, takih in drugačnih, ...je pa mamica vseeno lahko vesela, da ga sploh ima... Mene je pretresla zgodba s tragičnim koncem tu iz sosednje ulice...saj ste slišale...Babica vinjena padla na tri mesečnega dojenčka in ga zadušila. Saj ne vem, če nena vse moje tegobe iz prejšnjih dni kr iz tega izhajajo? Me je ful prizadelo, še toliko bolj, ker sem videla, ko so dojenčka mrtvega nesli v rešilca... In potem, še včeraj ugotovim, da poznam mamico.. Groza, tako da čuvajte , bušije, pa bo. Hvala bogu sem se že čisto skulirala no, do danes ponoči, ko sem sanjala vse skupaj. Pa drugače, ene bi že rade v RIM,-ha? Ja upam, da bo,NAna35, za Božička, če si tako želiš. Bogi otrok, pol bo pa kr eno darilo za dve priložnosti dobival... . Ah malo heca, ker sem tako negativno začela. Se javim kaj kasneje, pa hvala vsem za vzpodbudne besede v prejšnjih dneh! Papa !!!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|