Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa tudi pridite na kak čvek
.
.
, spakirano mam tud za v P, tko da se sam prekladam, sprehat se mi glih ne da, ker me zacne ful v krizu bolet,da mi je zal ker sm sla
imela Downov sindrom. Potem sem imela ene komplikacije, ker jim ni uspelo cele posteljice odstraniti. Ponoči so me take bolečine zgrabile, da se nisem smela niti premakniti v postelji, kaj šele obrniti, pa sem to povedala sestri, ki mi je rekla naj kar počakam na dnevno osebje. Ti pa so me potem takoj zašibali v operacijsko. Potem sem bila na A oddelku, kjer je bilo osebje OK. Moj
je rekel, da me na E oddelku verjetno še pobrali ne bi, če bi okrog padla, ker te tako nihče niti ne pogleda. Bil je namreč z mano v bolnici.
Pa malo sem nosila, ker se je uprla hodit, pa spet nič.
Sem vzela zdej en sirup, upam da bo bols...
in njej se to zdi frajersko. tako dela Eva. bože mili, ne vpraši na kake načine vse smo ji v glavo vbijali, da je to nagravžno in se ne dela. upam, da se jo je kaj prijelo. iz vrtca pa res svašta privlečejo. se vidi, da je med mlajšimi v skupini, večina njenih pajdašev je že pred šolo, pa ona je bila prej "v vato" zavita v privat varstvu in je zelo doveztna za "nove ideje in podvige". in že zdaj ata in mama nimata pojma, a si lahko misliš?